פ י ק ו

Fellowship

New member
פ י ק ו

מדובר כמובן על ציון האשראי,
כותרת ההודעה היא כנגד ה Web Crawlers שכל מטרתם היא לאסוף מידע על ציוני אשראי,
להצליב עם פרמטרים נוספים של הגולשים, לפענח את זהותם, לאסוף פרטים אישיים,
לפרוץ לחשבונותיהם רק כדי לגלות שעדיף לשפר את האלגוריתם

הוצאתי SSN וכרטיס אשראי לפני 6 חודשים, הציון הוא מעט יותר מ 770,
אני תוהה מדוע זה בכלל אמור לעניין אותי.
אני מקפיד על כמה כללים בסיסיים כדי שהוא ימשיך לעלות,
אבל מעבר לכך, להבנתי, בהנחה ולא נשאר כאן יותר מהתכנון המקורי של מספר שנים ספורות,
ומכיוון שאין לנו תכנון לרכוש כאן בית, לעשות ליסינג, לקחת הלוואה או כל פעולה פיננסית משמעותית כזו או אחרת,
הציון חסר משמעות ואיכותו (כולל על ציר הזמן, שאותו טרם פיצחו כיצד לשנות) לא תגיע ליום פקודה ולא יעשה בה שימוש.

האם אני צודק, או שגם אם כל ההנחות שלי נכונות, עדיין יש לו משמעות כלשהי?

Fellowship

New member
לאיזה צורך?

כאמור, השאלה היא בהנחה והגענו לשנים ספורות ואין לנו צורך בפעולות פיננסיות משמעותיות,
כגון הלוואה, משכנתא, ליסינג וכו', לאיזה צורך הציון ישמש?
&nbsp
אגב, לאחר שחוזרים לישראל, מה דין מספרי ה SSN? הם מתבטלים או שהם משוייכים אלינו לעד?
&nbsp

Fellowship

New member
תודה, גם ציון האשראי נשמר?

אני מניח שהוא יפגע ככל שחולף הזמן,
אבל אם נניח עוזבים את ארה"ב וחוזרים אליה לאחר שנתיים/שלוש,
הםא ציון האשראי יבנה שוב מאפס, או שימשיך מנקודת העזיבה עם הדרדרות מסויימת (בהנחה שהיא לא מביאה את המצב לנקודת האפס)?

John the Savage

New member
היסטורית אשראי נשמרת מספר שנים

תלוי בסוג הנתונים, יש כאלו שנמחקים מהדו"ח תוך שנתיים, ויש כאלו שנמחקים אחרי 7 שנים (להוציא פשיטת רגל ופסקי דין שנשארים יותר זמן).

אם יש לך חשבון כרטיס אשראי שנשאר פתוח, תמשיך לצבור היסטוריה. אם הכרטיס יסגר כתוצאה מחוסר פעילות, הוא גם יעלם מהדו"ח בשלב מסויים. אם תחזור לארץ אבל יש אפשרות שתרצה לחזור לארה"ב, שווה להשאיר טיפה כסף בחשבון ולבצע פעילויות בסכום מינימלי בכרטיס אשראי מידי פעם בשביל שלא יסגר.

luckydude

Active member
בפעם הבאה אנא רשמי ״פייקו״

השרשור עם הכיבודים העלה לי מחשבות על שדרות פיקו בלוס אנג׳לס עם כל הסופרמרקטים הישראליים שנמצאים שם

למעלה