פ-ל-י-פ-ה_א-ת-ה_מ-ו-ש-ל-ם!!!

פ-ל-י-פ-ה_א-ת-ה_מ-ו-ש-ל-ם!!!

פליפה אתה מושלם אני מתה עליך הלוואי ואני יפגוש אותך פגישה אישית שמישהוא יסדר לי פליז אף אחד לא אוהב את פליפה כמוני אף אחד אני לא יתן שמישהוא אחר יפגוש אותו אתם יודעים למה ? ? ?
כי אני פוגשת אותו סתאם עבדתי עליכם בקשר שמישהוא ינסה לסדר לי כי אני כבר פוגשת אותו ושכל הקנאים ימותו!!!!!!!!!!!!!

גלי87

New member
סליחה????

אני אוהבת יותר את פליפה הכי הרבה בעולם אף אחת לא אוהבת אותו כמוני כל החדר שלי עליו וגם אני הולכת לפגוש אותו!!!
פליפה קולומבו החתיך= גלי לרט

גילעד135

New member
לגלי

תסבירי לי דבר אחד איך תפגשי את פליפה קולומבו. אם את באמת פוגשת אותו תפגישי לי את מיה

RozeMary

New member
אתם פשוט מטורפים

וחיים ב.א.ש.ל.י.ה א.ח.ת ג.ד.ו.ל.ה יום נעים

../images/Emo52.gifפליפה ממש לא מושלם

על מי את עובדת פליפה אפילו לא קרוב להיות מושלם מי שמושלם באמת זה בנחמין רוחס הקוסון החתיך המדהים החמוד המתוק וכו'. הנה אני שולחת לך תמונה של פליפה ובנחמין ביחד ואז נדבר על מי יותר חתיך נ.ב עובדה שבמורדים כל בנות דלוקות על בנחמין ולא על מנואל וזה לא כי ככה כריס מורנה רצתה זה בגלל שהיא לא יכל לשים מישהו מכוער שישחק אותה החתיך של הביה"ס ומישהו חתיך שישחק אותה זה שאף אחת לא שמה עליו חוץ ממיה (ופלי שמשחקת אותה שמנה שאף אחד לא שם עליה בכלל) קולוצ'י אז תעשי את החשבון בבקשה

shlomitosh

New member
../images/Emo52.gif???? פליפה הכי מושלם שיש!

אי אפשר להשוות כלב (בנחמין) לפליפה הגדול מכולם!! ולכול הבנות: תרדו מפליפה!! הוא שלי!!

felipe novia

New member
היית מ ת ה

גם אני נפגשת עם פלי אבל באמת!!!!! ועם כל הכבוד שיש לי אלייך ואל ה"אהבה" האמתית שלך אליו- את לא יודעת על מה את מדברת... אוקיי - יכול להיות מאוד שאת מאוהבת נואשות במנואל או בפליפה מקטנטנות ומעריצה מאוד את השחקן אבל להגיד לך משהו - הדמויות האלה לא קיימות באמת ננה... אני מאוהבת בפליפה קולומבו אגייה וגם אם הוא היה משחק את ניקו או גידו והייתי קוראת ומבררת עליו דברים, והאופי של השחקן שאני מאוהבת בו היה נשאר כמו שהוא - הייתי עדיין מאוהבת בו נואשות והייתי מחבבת את ניקו/גידו בגלל שהוא מגלם אותם... אז אם כבר אף אחת לא אוהבת אותו כמו שאני אוהבת אותו... אני מוכנה למות בשבילו פה ועכשיו, אני הייתי 5 פעמים בבית חולים בחדר מיון בגלל שראיתי קליפ שלו, שמעתי שהוא בא לארץ או שבמציאות הוא ולואיסנה הזו7נה חברים אז... שששש תרגיעי קצת כי את וגם לא אני היחידות שאוהבות אותו אז... ואני בספק שאת אוהבת אותו באמת באמת בגלל מי שהוא ולא בגלל מה שהוא מייצג

למעלה