פ-ר-סו-מות! בתפוז Live

פ-ר-סו-מות! בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-18:00 נארח בפורום שיווק ופרסום את צור גולן, מנהל צוות קריאיטיב במשרד הפרסום בין המובילים בישראל- שלמור אבנון עמיחי. צור יענה לשאלותיכם על הקמפיינים של המשרד, על פרסומות בכלל ועל קריאיטיב בפרסום בפרט.
דודי סימון, בעלים, מנכ"ל ומדריך בביה"ס לשיט "דרך הים" יתארח היום ב-20:30 בפורום שיט וימאות ויענה לשאלות בנושא לימוד שיט, טכניקות וכו'. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו ולתפוס מקומכם בדיון!

ניצול "שרשור"

(לא קורא להודעות גורפות שרשורים יותר): זה רק אני או שערוץ הילדים דילגו על הפרק:
5x17 - Eye of the Storm​
בו גייגר נותן לחבורה את הקוארדינטות הביתה..? כי הם שידרו את פרק 5x16 ומיד אחריו את הפרק האחרון (5x18)... 5x17 שודר בכלל מתישהו בסבב האחרון של השידורים החוזרים? (שעכשי הוחלף ב"שולחן לחמישה" אגב... ייפיי איי אוו....).

Charmed 4ever.

New member
שודר. |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

שבוע לפני שידורו של הפרק האחרון. הפרק בו גייגר אמר שינסה לנתק את קווין ממלורי ובעצם ניסה לחבר את עצמו עם מלורי גם, נכון? הפרק עם ה"מערבולת" השורפת שמכסה כמעט את העולם כולו, כן?

אין לי מושג....

כי כמובן אני הפסדתי את הפרק.... אבל נראה לי שזה זה כי היו רק 2 פרקים עם גייגר העונה ואחד מהם היה הפרק הראשון והשני היה 5x17 אז כנראה שזה זה...

Magical me

New member
אמ...../images/Emo103.gif

זה שודר. זה זה שיש כתום כזה שאוכל את העולם ונשאר רק הצ'אנדלר הוטל. הוא שודר.

Charmed 4ever.

New member
פחח... נדב |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

טוב שאתה יודע להסביר את עצמך בצורה מקורית.

King Of Kromags

New member
אבל...אבל...../images/Emo103.gif

זה רק בגלל שיולי הטרידה אותי כל הזמן. הלאג הענקי שלה במחשב. ו..ו..העיקר ששנינו מדברים על אותו פרק.

p i n g o

New member
../images/Emo32.gifCome into her world../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ילדה קטנה ומתוקה, היום אישה בוגרת ומלאת ביטחון עצמי וסקס אפיל. קיילי מינוג היא אחת מהתופעות הגדולות של המוזיקה בשני העשורים האחרונים. מאז החלה לראשונה לפזז לצלילי הלוקומושן, קיילי משגרת להיטים לחיינו בזה אחר זה ולא משאירה מקום לספקות - היא פה כדי להישאר! למעלה מחמש עשרה שנה בעסק, קיילי מספקת קליפים מרהיבים, הופעות עוצרות נשימה ושערוריות חדשות כל בוקר.. אז מה הפלא שכולם כל כך אוהבים אותה
So come on come on, do the Locomotion with us! בואו לפורום קיילי מינוג (566) ב
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום http://forums.tapuz.co.il/kylie

Nir of GondoliN

New member
אולי כי היא עושה פופ זוועתי

ומוכרת את הגוף שלה במקום את המוזיקה?

למעלה