פ"ש לא זוכר שאתה ד"ר או פרופ´ ...

פ ו פ א י

New member
פ"ש לא זוכר שאתה ד"ר או פרופ´ ...

אז מה אתה מפציף אותנו ברעיונותיו של חוג הפרופסורים שמי שחתום על ההודעות לעיתונות הוא בכלל ד"ר ומה זה קשור בכלל למה שדן מרגלית כתב אם זה בכלל דן מרגלית תעשה לכולנו טובה ותשתדל לכתוב פשוט ולעניין, בדרך אגב מה קורה עם סטלי למה היא לא עונה לי ולעניין.

פ ו פ א י

New member
לא רק תרד אלה גם ...../images/Emo110.gif

ולראייה בדוק את האתר הבא http://www.flmnh.ufl.edu/fish/default.htm

למה לא עונה לך ???../images/Emo12.gif

הגבתי בפורום "תכניות 102" (או בפורום חיי הלילה של הערפדים - אני פשוט כמעט ולא נמצאת כאן... (פילוביץ´ "מדליף" לי על הודעותייך). אתה מוזמן לבקר בפורום תכניות, נתראה שם !

הוקפאה הקמת מתקן התפלה באילת

נציבות המים ומקורות החליטו להקפיא את הקמתו של מתקן התפלה שני באילת, או לחילופין לבנות מתקן קטן יותר. אי לכך, תזדקק אילת גם לאספקה של מים טריים. נציבות המים מתכוונת לקחת מים אלו מקו פארן, ופירוש הדבר שאנחנו לא נקבלם. התוצאה תהיה שלא נוכל למהול את מי הבארות, איכות המים תרד, והחקלאות תיפגע. לעשרת הקיבוצים יש שטח של כ-40 אלף דונם לגידולים. בפועל, מנצלים 28 אלף דונם, בשל המחסור במים. מחזור המכירות מגיע ל-100 מיליון שקל בשנה, מהם 60 מיליון שקל תמרים ו-40 מיליון שקל עגבניות, בצל, אבטיחים, מלון וענבים. הפרויקט התעשייתי העיקרי הוא מפעל למיון, עיבוד ואריזה של התמרים, 80% מהם לייצוא. לצידו, יש 1,500 דונם של חוות ירקות ביעל, לוטן, קטורה, נאות סמדר ונווה חריף. מכסת המים שלנו היא 18.7 מיליון קוב. כל זה לא יוכל להתפתח, בגלל מחסור במים.

המאבק של העירייה בקיבוצים

בימים אלו מתנהל מאבק מר בין הקיבוצים לבין העירייה ויזמים פרטיים על פיסת קרקע קטנה, בן 7 דונם, ממזרח למלון הרודס באילת. המגרש משמש כבסיס היבשתי של ערדג, חברה בבעלות הקיבוצים לוטן, גרופית, קטורה, סמט ויטבתה, המגדלת דני דניס בהיקף גדול. הדגיגים גדלים בכלובים בתוך מי המפרץ. קבוצת יזמים, בראשות רן פקר, מבקשת לחכור מגרש זה, כחלק ממתחם גדול יותר, כדי להקים עליו פארק אטרקציות. ערדג, כמובן מתנגדת. המועצה האיזורית מאחוריה, ושני הצדדים כבר מציפים את רחובות אילת בכרזות בעד ונגד. המגרש הוגדר כחלק ממתחם לתשתית לאומית, שהבנייה עליו מוקפאת. לערדג היה חוזה חכירה עם המינהל על הקרקע, עם אישור מהעירייה לשימוש חורג. ב-1999 בוטל האישור, ערדג ערערה וקיבלה ארכה עד יוני 2002. במקביל, הכנו תב"ע למתחם כולו, 50 דונם, שיהיו בו שימושים לצרכים שונים, כולל הבסיס לגידול הדניס. יש להבין, שעל כף המאזניים מוטל עסק גדול: גידול הדניס הוא בסיס למסעדת דגים גדולה ומשגשגת, למרכז מבקרים בתשלום, למכירת דגים לשוק המקומי ולייצוא בהיקף גדול. מחזור ערדג מגיע ל-40 מיליון שקל בשנה, וזה אחד ממרכזי הרווח העיקריים של חמשת הקיבוצים. על הכף השנייה מוטל פארק השעשועים של קבוצת פקר, בהשקעה של 300 מיליון דולר. ב-20 בדצמבר פנה פקר למנכ"ל משרד ראש הממשלה, אביגדור יצחקי, וביקש את סיועו באישור התכנית.

עוד חבר מועצה נחקר

מס הכנסה חוקר את פעולותיו של חבר מועצת עיריית אילת, אולג צ´רנומורץ, החשוד בקבלת שוחד ממיכאל צ´רני, וזאת במקביל לחקירת המשטרה אשר החלה לפני כן. יחד עם חוקרי יאחב"ל אשר ירדו לאילת, החל אגף החקירות במס הכנסה בחקירת ותיעוד פעולותיו של צ´רנומורץ. החקירה מתבצעת בחשד להעלמת מאות אלפי שקלים משנת 1997, אשר על-פי החשד התקבלו על-ידי צ´רנומורץ כעמלה או שכר עבור השירותים שנתן לצ´רני. חוקרי יאחב"ל טוענים, כי כספים אלה הם כספי שוחד שנתן צ´רני לצ´רנומורץ, וזאת על מנת לפעול לטובת האינטרסים שלו באילת.

ועוד חבר מועצה

חבר מועצת עיריית אילת, ברוך קבלו, עתר לבג"ץ נגד ראש העירייה, גבי קדוש, בבקשה לבטל את ההחלטה להפסיק את כהונתו כחבר מועצה. קבלו טוען בעתירה, כי הפסקת כהונתו נובעת משיקולים זרים, ובכללם דרישתו לכנס ישיבה מיוחדת של המועצה, על מנת למנות את עו"ד אלי הרצוג לתפקיד מבקר העירייה. עוד הוא טוען, כי פתח במאבק ציבורי נגד ביצוע התקשרויות חוזיות לאבטחת מוסדות חינוך עם גופים המקורבים לחברי מועצה אחרים מנאמני ראש העיר במצב של ניגוד עניינים. קבלו מעלה בעתירה טענות לאי סדרים נוספים בעירייה, אשר לטענתו הובילו למצב של יריבות פוליטית עם ראש העירייה, וזה בתגובה הודיע לו על פיטוריו. בהודעת הפיטורים הודיע קדוש לקבלו, כי כהונתו מופסקת, בשל מסמכים ועדויות המעידים על כך שהוא מנצל לרעה את מעמדו לקידום ענייניו העסקיים. קבלו מבקש בנוסף מבג"ץ להוציא צו ביניים המונע את פיטוריו עד להחלטה בעתירה. (בג"ץ 2393/00)

poza

New member
זה רק מוכיח מה שתמיד טענתי שחברי

מועצת עיריית אילת כמעט כולם מושחתים ונגד כולם יש חקירת משטרה או עתירה לבג"ץ, או תביעה משפטית. כנראה שהמעמד, הכסף והקשרים מדיחים אותם למטה. והנה הודעה שלי מלפני שבוע ימים. הרי נביאה אני לא, אבל הפולטיקה תמיד היתה ותמיד תהיה מקום עבודה מסריח. "תגידו מה השיטה הכי טובה להכנס למועצת העיר של אילת. את מי צריך לשחד. עם מי צריך להתחבר. והעיקר מה יוצא מזה? שמעתי שבאילת כל מי שנכנס למועצת העיר , יוצא גדול, עם הרבה כסף, הרבה חברים, הרבה אוהדים. אה, נכון, וגם עם תיק במשטרה. אז מה, כדאי להכנס? וברור מאליו שלפוליטיקה לעולם לא אעיז להיכנס. אבל יש עוד כמה אמיצים שיעזו ויכוו.

פ ו פ א י

New member
שלום!!!!!!!../images/Emo23.gif

למרות ההתרגשות שאוחזת אותי,אני שמח שהופעת. קולך הערב מרטיט את שידורי הרדיו(המשמימים לפעמים) ומרגש. תעלי פה יותר באתר,כי אולי אנחנו יותר מבוגרים אך הרבה יותר מעניינים!!! ,שלך- אוליב יקרה - פ ו פ א י

poza

New member
חדשה מרעישה מי מספר שתים של גבי

לא תאמינו, אבל גבי קדוש ירוץ בבחירות הבאות ברשימה עצמאית (לא של הליכוד) ויש לו כבר מועמד מספר שנים ברשימה. אחד האנשים הטובים ביותר באילת שגם יודעים מה הם עושים ועל מה הם מדברים. מלח הארץ. אני זוכרת את תקופת היותו ראש העיר כאחת התקופות הטובות. אז קבלו את גדי כץ. מספר שנים של גבי קדוש. אני לא מופתעת. קדוש עושה מהלך חכם, לדעתי. הוא יודע את מי לקחת. ולהוכחה, לפני כמה זמן התפרסמה בגלובס כתבה מעניינת. ולמי שלא מקבל את העיתון הביתה, כמוני, הנה היא. ראש עיריית אילת, גבי קדוש, הציע להנהלת החברה הממשלתית לפיתוח חוף אילת, חפח"א, למנות את ראש העירייה לשעבר, גדי כץ, לתפקיד מנכ"ל החברה. חפח"א נמצאת בבעלות משותפת של משרד התיירות ושל עיריית אילת, ותפקידה לפתח תשתיות תיירות באילת. חפח"א פועלת זמן רב ללא מנכ"ל, מאז פרש המנכ"ל הקודם, אודי אראל. את מקום המנכ"ל ממלאת דקלה מור. באחרונה פירסמה הנהלת החברה מכרז לתפקיד המנכ"ל. כץ נעתר לפנייתו של קדוש, להגיש את מועמדותו לתפקיד, לאחר תום המועד שנקבע במכרז. קדוש אמר ליו"ר דירקטוריון החברה, חזי צפריר, כי יש לו מועמד מתאים, שמן הראוי לבחון אותו טרם קבלת ההחלטה על מינוי המנכ"ל. לדברי קדוש, כץ נעתר לבקשתו לכהן בתפקיד. זאת, בכפוף לכך שדירקטוריון אכן יבחר בו לתפקיד

pilovich shahaf

New member
poza , poza עבר זמנו בטל קרבנו../images/Emo4.gif

ההצעה הזאת היתה כמעט לפני כשנה, אלא אם הצעה זו התחדשה בימים טרופים אלה, יש לי הרגשה שמישהו כאן ממחזר ידיעות שדווחו מזמן...
מבחן התוצאה. פ"ש

poza

New member
פילוביץ´ אתה נחמד שאתה רוצה

אבל איתי כנראה זה לא יוצא. לא נורא. אז לידיעתך, ההצעה התחדשה בימים טרופים אלו. וגבי קדוש, יקירנו, מתכונן לנובמבר 2003- המועד בו יתקיימו הבחירות לרשות העיר, בין השאר. וגדי כץ, איש גדול, הולך איתו, יש לו את זה, ואם יהיה לעיר הזו מזל, הוא עוד יחזור ובגדול. אין כמו איש בעל ניסיון לנהל את העיר. נכון אני מעריצה אותו וגם את אהובה לוי. נו אז מה, פשעתי. יש לי רעיון. אולי נחבר ביניהם. גדי כץ ואהובה לוי לרשות העיר.

pilovich shahaf

New member
מבחן התוצאה...../images/Emo104.gif../images/Emo4.gif

, אזי על מה קמה כל המהומה, על מה הקשרם השתגע, בסך הכל פירגנתי להזמנתו של מנהל פורום מולדת שהזמין אותנו, נו אני שואל אותך על מה יצא קיצפו, מה קרה הוא לקח את התרופה אתמול...
יאלה שיהיה לנו שבת שלום. מבחן התוצאה. פ"ש.
דרך אגב מה אתה אומר על תוכן הקובץ/המכתב הזה

למעלה