פ"ש למד מהו איזון מושלם ...

insight

New member
פ"ש למד מהו איזון מושלם ... ../images/Emo53.gif

לאור הויכוחים הרבים אשר ניהלתי בנושא האיזון שבוע שעבר, אני שולח לך כתבת דוגמא, לאיזון מושלם, אחרי שתקרא את הקטע הבא, לדעתי המלומדת, תוכל לחשוב כי האיזון קיים כל הזמן רק צריך לחפש אותו יותר טוב... "אהובה לוי, בעבר כתבת עיתון העיר, ורעייתו של רחמים, לשעבר מנהל חברת השמירה באילת, הזמינה את יו"ר האופוזיציה בכנסת "מרצ" ח"כ יוסי שריד "מרצ" לחוג בית בביתה, בה הוזמנו חברי תנועת "מרצ" באילת ובראשם, פסיה ארוך, בין המוזמנים היה "נציג הליכוד" גבי קדוש". מקור : עיתון העיר . פ"ש טרם שמענו את דעתו של מר שריד אשר מככב בהודעותיך מלפני ימים מספר, בדבר חוות הדגים, האם מר"צ מסתירה דעתה בכל הקשור למצב במפרץ אילת, או שמה, במר"צ לקיבוצים יש שליטה מלאה ... בוא נדבר קצת על שלטון האול... של מר"צ שלך תמיד INSIGHT " מנהיג שהולך על סף התהום עלול להפיל בתוכה אחרים שלה במודע "

pilovich shahaf

New member
שולמית אלוני ויוסי שריד אשמים...../images/Emo88.gif

במצב החינוך במדינת ישראל בכלל ובאלימות שהשתרשה בין בני נוער, וזה לכל הדעות וההערכות שנעשו על ידי אנשי מיקצוע מהשורה הראשונה, באקדמיה, בחינוך ובסטיסטיקה...
ישראל הוכרזה כמס 1 באלימות בני נוער בבתי ספר...
דווקא לאחר שהמשרד היה שנים רבות בידי אנשי מרץ, את התשובה מצאתי בספר "הנחש של קוטלר" שצוטט במאמר בו נכתב, שיוסי שריד חנק את נירה חברתו(שנישאה לאחר מכן לירון לונדון) אחרי שרצתה לעזבו התיק כמובן ע"י אביב יעקב מנכל משרד החינוך...וזה רק חלק קטן מכל האמור על יוסי שריד, ושלא נדבר על אביו מולידו ואולי מאמצו... ועל זה נאמר "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תיקהינה, על יוסי שריד יאמר.."תיתחדידנה"
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
שיוסי שריד חנק...הקישור שברח ../images/Emo45.gif

לקישור...שיוסי שריד חנק
מבחן התוצאה. פ"ש.
אספסוף יוסי שריד אמר בריש גלי בכלל ומעל דוכן כנסת ישראל בפרט, יוסי שריד מתי הסתכלת במראה פעם אחרונה...

שריד אתה מפתיע אותי ../images/Emo4.gif

גם אתה לא טלית שכולה תכלת לחנוק? אלימות כלפי נשים? אני רצה לקנות את הספר הזה שפילווויץ הזכיר אותו.

למעלה