פ"ש - תחילת המרוץ לקרקעות חיל הים?

insight

New member
פ"ש - תחילת המרוץ לקרקעות חיל הים?

האם נכונה העובדה כי קרקעות חיל הים אילת, מחילות להיות הקרב הבא על ציבוריות חופי הים האילתיים, או שמה הכל מכור מראש. פ"ש - רשום את היום, תחילתה של קונספירצית חיל הים ??

pilovich shahaf

New member
insight ידידי, אתה ישנת עד עכשיו../images/Emo6.gif

אם יש לך זמן תעיין בתוכן הודעה זו, כמו כן תכנס לקישורים המצ"ב...:- תאריך ההודעה: 14/01/02 שעת ההודעה: 17:29 מאת: pilovich shahaf נושא: תמ"א/13 -חידה לחג הפסח הקרוב... מצ"ב קובץ הנילווה להודעה זו, המתאר...:- 1. מפת תכנון של חופי מפרץ אילת מעקבה-ירדן ולטאבה-מצריים שתוכננה לאור סיכום ישיבת ועדת העורכים במשרד הפנים לתמ"א/13,[ראה הודעה אחת לעיל]-בשנת 30.6.1999.... 2. תרשים זרימה של כל בעלי תפקידים ציבוריים-ניבחרי ציבור ועובדי מדינה בכלל וכל הרשויות הממלכתיות ועיריית אילת בפרט.... הערות:- 1. תרשים הזרימה הולך אחורה מבחינת זמן כרונולוגי עד 1985- תחילת כהונתו של ראש העיר לשעבר מר רפי הוכמן-"תושב אילת"... 2. הנעלם היחידי שמופיע בכתב החידה, המופיע בסימן .... הוא אזרח מדינת ישראל בכלל ותושב אילת בפרט שלדעתי הוא גורם מאוד דומיננטי באורחות חיינו מבחינה פוליטית בכלל ותמ"א/13 בפרט.......... פתרון כתב החידה הזאת... יזכה את את הפותר בפרס מהותי וערכי מבחינה ציבורית. התנאי לפתרון כתב החידה..:- הפתרון חייב להיות מצורף להודעה זו או בהודעה חדשה כאשר כתב הפתרון חייב לפרט, לנמק, להסביר ולהצביע..... אין חדש תחת...ה-שמש מבחן התוצאה. פ"ש. המשך יבוא... מצורף קובץ jpg

insight

New member
פ"ש - עכשיו הדבר הפרך גלוי !!

חפש בקרב ידידך את הודעת משרד התחבורה על תחילת הטיפול בהזזת בסיס חיל הים, ההודעה נושאת את התאריך 1.5.02, בחן אותה ואמור לי את דעתך וכיצד אלו מתקשרים לאדם אותו הזכרת בחידתך. " יכול ההוא להונות חלק מן העם משך כל הזמן, ואת כל העם משך זמן מה, אך אינויכול להונות את כל העם משך כל הזמן " אברהם לינקולן

pilovich shahaf

New member
insight ידידי מדובר בשלב זה...../images/Emo88.gif

בחצי השטח/הבסיס הצפוני בלבד, ואפרופו למה משרד התחבורה, לא טעית, אולי התכוונת למשרד הביטחון..
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
אין טעיות, רק שעכשיו הכל גלוי !!

ברר בקרב חבריך העיתונאים, הונפקה הודעה לעיתונות אם זכרוני אינו מטעה אותי או ממר אבנר עובדיה או ממשרד התשתיות, אבל כפי שצינתי, כרגע החל השלב הגלוי והוצאת הנושא לציבור כבלון ניסוי. "אם הפשוט שבאזרחים אינו יכול להניע את טחנות הצדק, משפט אמת הוא בדיחה" (ג´ורג´ ברנרד שו )

pilovich shahaf

New member
עדיין לא ענית לי למה ציינת משרד..../images/Emo104.gif

התחבורה ולא משרד הביטחון ואני אוסיף עכשיו משרד התשתיות/מקרקעי ישראל/קרן קיימת לישראל...
מבחן התוצאה. פ"ש.
חוץ מזה אתה משייך אותי לעיתונאים ואני בכלל לא, נסה אותי בואריציה אחרת, אולי ישתלם לך בכלל ולציבור בפרט...

insight

New member
פ"ש - אני עדין מאמין בך!!!

מתקן את טעותי, מדובר במשרד התחבורה בצורה ודאית, עדין לא קיבלתי את תשובתך, האם עיינת בהודעה או לא, לצערי היא אינה נמצאת בידי כרגע, כך שאין לי אפשרות לפרסמה, בכל אופן, ישנה התייחסות מלאה לסוגיית קרקעות חיל הים שלנו. אין בליבי כל ספק כי אתה עצמך אינה נמנה עם אותה קהילה קטנה ומצוצמת של אלו הקוראים לעצמם עיתונאים, אלא עושה זאת לשם שמיים. אני שלא כמו אחרים, מאמין אמונה שלמה בצדקת דרכך. חפש את ההודעה ואולי תמצא את התשובה לחידתך. " אל תפסיק לשאול שאלות והקשב היטב חתשובות " ( insight )

insight

New member
פ"ש - במיוחד בשבילך ההודעה עצמה...

במשרד התחבורה ייבחנו חלופות להעתקת בסיס חיל הים באילת מנכ"ל משרד התחבורה: הכוונה להפוך שטחים אלה לצרכים תירותיים ומסחריים צוות בינמשרדי ברשות מנכ"ל משרד התחבורה, סלמן בן-ציון, יבחן חלופות להעתקת בסיס חיל הים באילת ממיקומו הנוכחי לשטחים אחרים, הסמוכים לנמל אילת. בישיבה שהתקיימה אמש (יום ג´, 30.4.02) בלשכת מנכ"ל משרד התחבורה ובהשתתפות נציגי משרד ראש הממשלה, משרד הביטחון וצה"ל, סוכם כי השטחים שיפונו, ישמשו לצורך הקמת פרוייקטים ציבוריים. השטחים, 130 דונם קרקע הנמצאים כיום בבעלות רשות הנמלים והרכבות, מושכרים מידי שנה לה"ל ומשמשים את חיל הים לצורך אחסון ציוד ומכולות. סוכם במקביל שיש לפעול לפינוי השטחים המשמשים את רשות הנמלים והרכבות לאכסון מכוניות המיובאות לאילת, הנמצאות כיום בשטחי אחסון מערבית לכביש אילת-טאבה (כביש 90). בצוות שותפים נציגים של משרדי התחבורה, האוצר, איכות הסביבה, מינהל מקרקעי ישראל ומשרד הביטחון. סוכם, כי הוועדה תגיש חלופות בתוך שלושה חודשים. מה דעתך, פ"ש המהלך רוקם עור וגידים, המהפך בעיצומו ובטוח שאדון X אותו ביקשת בנמצא בחידתך יתחיל בקרוב לגרוף רווחים. אמור לי מהי דעתך המלומדת ממהלך זה ??????????????? "קשרי גומלין אמיתיים בתוך הארגון לא יתפתחו ללט מחוייבות לאמת " שלך ובמיוחד בשבילך - ידידך INSIGHT .

pilovich shahaf

New member
שים לב ידידי insight ...../images/Emo88.gif

"ישנה התייחסות מלאה לסוגיית קרקעות חיל הים שלנו..." ציטוט מתוך הודעתך לעיל.
אין דבר כזה קרקעות חיל הים בכלל ובאילת בפרט...
הקרקע שבסיס חיל הים באילת בקו החוף ומעבר לכביש מערבה יושב עליה, חכורה מרשות הנמלים/משרד התחבורה, באמצעות משרד הביטחון...
רשות הנמלים/משרד הביטחון חכר את הקרקע "לכל החיים", עוד בראשית שנות ה-50 ממינהל מקרקעי ישראל/קרן קיימת לישראל...
בתמ"א 13 {תכנית מתאר ארצית} הוחלט להעביר את הבסיס לנמל האזרחי באילת לחלק הצפוני של הנמל שלמעשה גובל בגדר הדרומית של חוף הדתיים, מה שמצריך את נמל אילת/רשות הנמלים + משרד הביטחון לבנות מזחים, רציפים ומבנים חדשים לצורך זה...
המזחים החדשים שיבנו יצטרכו להיות מיושרים בקו רציף לקו הנמל הקיים, וזה אומר שוב "האדם כובש את הים..."
{האם רשות שמורות הטבע/המשרד לאיכות הסביבה נתנה את דעתה בנושא? }
בקשר לקרקע שבסיס חיל הים יושב עליה עדיין, מחולקת לשניים, החלק הצפוני שהופשר לביצוע מה-1.5.02 הגובל בגדר הדרומית של מלון מרידיאן, והחלק הדרומי שגובל בחוף החשמל/חוף הדקל...
החלק הדרומי והצפוני של הבסיס, באם לא יהיה שינוי דרסטי, בתכנית האב שתוכננה על ידי ראש עירית אילת לשעבר מר רפי הוכמן, אזי החלק הדרומי תוחכר לחברב שבבעלותם של מר רפי הוכמן, עוזי צוובנר, נופי מרוואן, וגד זאבי..."שבשבוע שעבר בית המשפט מינה כונס נכסים לכל מה שקשור לג זאבי", והחלק הצפוני יוחכר לחברה שבבעלותם של האחים סמי ויולי עופר מבעלי מלון מרידיאן באילת, שרק לאחרונה עירית אילת איפשרה למלון לסגור סופית את החוף בחלק הצפוני לציבור הרחב...
לסיכום..:- הדבר האבסורד בעיני והכי חמור מבחינתי, זה שקרקע של מדינת ישראל, של הציבור בכלל ושל תושבי אילת בפרט, ממוסחרת בצורה זנותית עד כדי גועל, ולמה אני מתכוון...:- קרן קיימת לישראל באמצעות מינהל מקרקעי ישראל חוכר את הקרקע לרשות הנמלים/משרד התחבורה, שמחכיר את הקרקע למשרד הביטחון שמחכיר את הקרקע לחיל הים, ובאם התכנית הזאת תצא לפועל, אזי רשות הנמלים/משרד התחבורה, תחכיר את הקרקע לימים הנ"ל...
לדעתי ישנן שתי שאלות חשובות וזאת מבלי להכנס לתכנית האב של רפי הוכמן..:- 1. למה קרן קיימת לישראל/מינהל מקרקעי ישראל לא מחכיר ישירות ליזמים כמו כל קרקע אחרת במדינת ישראל...
2. למה עירית אילת לא חוכרת את הקרקע שנימצא בתחום שיפוטה ומחכיר אותה ליזמים...
מבחן התוצאה. פ"ש.
שילטון האוליגרכיה...

למעלה