פ
נינה

ashlaya

New member
פ../images/Emo127.gifנינה

איזה פורום מבורך יצרת כאן כן אני יודעת שלאחרונה יש דיונים בפורומים אחרים על הפורום וגם לי לא היה נעים להיתקל בכל "הכעס" הזה גם במקום אחר אבל...... אני בטוחה שבכל אחת ואחת כאן עם כל הכעס והפריקת אנרגיות מסתתר בפנים ניצוץ ניצות שכל אחת רואה שיש גרוע יותר מה שעושה את חמותה למשהו טוב יותר אני בטוחה שהאנרגיות כאן פשוט גוררות אחת את השניה ובהמשך ידובר ויסופר יותר ויותר גם על חמיות אחרות וזאת אם נצא מהתוקפנות שיש אצל חלק שבת שלום

האמת, עם יד על ה../images/Emo23.gif

מאז שאני בפורום הזה חמותי כבר לא נראית בעיני כל-כך גרועה. זה לא שמעכשיו אנחנו נהיה חברות בלב ובנפש, היא לא תשתנה ואני לא אפסיק לקטר עליה...היהפוך נמר חברבורותיו, אבל לפחות עכשיו אני יודעת שהחמות הפרטית שלי לא כל-כך גרועה ויש גרועות ממנה

סוף סוף

אני מקבלת מחמאות
אחרי השבועיים האחרונים שלא היו קלים כמו שרובכן יודעות, כל מה שקרה כאן היה נורא בעיניי. אבל אם תשימו לב יצא לנו מזה רק טוב, הפורום שלנו התפרסם וכל הזמן נכנסות חברות חדשות.... אז אני כבר שבועיים מסתכלת על חצי הכוס המלאה ורק מנסה לחשוב שבסוף עוד יהיה טוב. אז אני רואה שכמו שתיארה ריפלקטור אנחנו מנקשות עשבים שוטים ולאט לאט רואים את הפירות... שתהיה שבת שלום

זמירה 1

New member
לפנינה - העשבים השוטים כאן ../images/Emo15.gif

אתם לא מנקשות עשבים שוטים.. כי השוטים נמצאים כאן מיום פתיחת הפורום. ואם כך את רואה את פני הדברים אפשר להבין מדוע "העשבים השוטים" ממשיכים ללכלך את כל החלקה מתחת לאפך ואת לא בדיוק מגיעה אליהם.. כאשר תגיעי כי אז תוכלי לנשום לרווחה. (לא אני) חלילה!

bell2002

New member
אבוד מראש.

עם גישה כזאת, חבל על האנרגיה להגיב. אני מאחלת לך כל טוב.

בל יקרה

שוב את בבית. גם אני כאן. מזל טוב לי ליומולדת. נהיה לי 34 היום. עוד נדבר. אני צריכה קודם לקרוא קצת.

בולי27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט

יום הולדת שמח
סופסוף משהו שמח פה....

תודה תודה בולי מתוקה

עכשיו אני מחייכת. כנראה יש לי דלקת בשתן, משהו גורם לי לרצות מאוד חזק. אני מנסה להתאפק. כמעט ברח לי. רצתי לעשות. אבל שוב אני מרגישה שצריך. את חושבת שפנינה תסלח לי, אולי בגלל שזה היום הולדת שלי, אם אני אפתח את הג´ורה קצת? בטח-בטח, יפה כמו שאני יודעת. אבל חזק.

bell2002

New member
לא בריא להתאפק - לא בריא בכלל

את עוד לא יודעת שלא בריא להתאפק? זה פוגע בשלפוחית. לא בריא להתאפק אם את רוצה להגיב. אני החלטתי, בעקבות נסיוני עם אוגרת, שחבל להגיב. זה לא עוזר לה, רק דוחף אותה חזק יותר לכוון "הניבולים", ומיותר לציין שלי זה עשה ממש רע. התעלמות, במקרה זה, היא התגובה הנאותה עבורי. אבל... אני מחכה לך ולחוכמתך, כדי להסכים מראש עם כל מילה.

הגנובה

New member
בימי הולדת לא מתעסקים עם

מחרחרי ריב... לא יודעת מה קרה ביום ההולדת שלך... אבל קבלי מאיתנו עוד
ושיהיה לך תמיד רק טוב!!!

bell2002

New member
יקירתי, מזל טוב ליום הולדתך.

הרבה אושר בחיק משפחתך. התגשמות המשאלות והחלומות. נחת מבעלך וילדייך (אחד או יותר?) אה כן... וגם קצת מהחמות.

האמת הכי אמיתית היא

שזה אחד מהימים הכי גרועים שהיו לי בשנה האחרונה. אני מאוד מקווה בשביל עצמי שהוא יישאר כזה גם על חשבון הימים שיהיו לי בשנה הקרובה. איכשהו לעקרבים תמיד בא הנאחס הגדול ביותר, ומתנקז דווקא אל היום הזה. אני לא מחבבת את יום ההולדת שלי. אבל ממש נעים לי ויפה לי מהברכות שלכם.

amitmom

New member
ריפלקטור..את ממש אחותי התאומה

בתור עקרבית שחגגה את יום הולדתה לפני 3 ימים, מוכר לי הקטע הנאחסי. שיהיה לך יופי של שנה ושהיום המבאס הזה יהיה על החשבון.

bell2002

New member
גם את עקרבית? מזל טוב גם לך ../images/Emo24.gif

גם אני חגגתי לפני 5 ימים. וגם לי מוכר הקטע הנאחסי הזה. בנות, שמתן לב כמה עקרביות יש בפורום חמותי ואני? מעניין אם יש קשר.

למעלה