פ
נינה

אוי כמה שאת צודקת

גם אצלי זה בד"כ היום הכי נאחס בשנה (כל שנה) אבל בכל מיקרה שתהיה לך יומולדת נהדרת, שנה מקסימה והמון המון אושר לגבי ההודעות של אוגרת- חמות- טושטוש-זמירה ועוד ועוד, אני עדיין לא מוחקת ע"מ שההנהלה תראה את סגנון כתיבתה והבעיה תיפסק לאלתר, אנא אל תגיבו להודעותיה כדי שלא ניגרר לשרשורי גועל...

מזלט|../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif|ש|

מזל-טוב. הבאתי לך פרחים, הרמתי לך לחיים ולא שכחתי גם את המתנה.

הגנובה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ריפלקטור!!!
איך את חוגגת? - הנה כמה
מאיתנו ואולי משהו לכיבוד...
... זה מה שיש באייקונים... אז באמת המון המון המון מזל טוב!!

yaeli4

New member
ריפלקטור הגדולה מכולן!!!!

פורום יקר, אני יודעת שאני לא חברה מן המניין אבל נכנסתי להציץ ואני קוראת לעתים קרובות את פניני הלשון והמרגליות המופקות מפיכן, אבל ריפלקטור, היא נכס של ממש. שתהיה לך השנה הטובה ביותר בעולם. שתיפטרי מכל האיכסים ותקבלי במקומם את כל הדברים הכי טובים שאת מאחלת לעצמך. באהבת אין קץ, יעלי

bertap

New member
../images/Emo49.gifשמעתי שיש לך יום הולדת

מצטרפת לשמחה ומאחלתעד מאה כעשרים

הנה, התאפקתי יפה...

ולא ברח לי. תודה לבל על ה"טיפ". דלקת קלה בשתן, עברה די מהר, ולא עלה לי השתן לראש. וגם זמירה הלכה. וואלה (מותר לכתוב וואלה בפורום של תפוז?) זה ממש יצא לי כמו מבצע של שניים במחיר של אחד. אני אחשיב את זה לעצמי כמו בונוס של יום הולדת.

למעלה