אתה בטח מתכוון שהפחמימות המוזנות למוח במציאות האמיתית אמורות להיות במסות שלוקחות חלק גדול מהחומר שם.
אז קודם כל,אי אפשר לדעת מה קורה במציאות האמיתית,והמציאות הזו היא פיקציה שהגתה בינה מלאכותית.
ובלי קשר,גם במציאות כשלנו אפשר להסביר את הדבר בכך שהחומר שנפלט מהמוחות כתוצאה מתהליכי האנרגיה,מסונתז ישר לפחמימות,כך שלא נדרשים
מאגרים של פחמימות שם.
מדובר בבינה מלאכותית שמצאה פתרונות,לא בבינת אנוש.
ובלי קשר לזה,אתה חושב שהסתברות זה משהו שאפשר לעקוף אותו,ולהכחיש אותו על ידי טיעונים נסיבתיים.
הסתברות לא עושה עליך רושם.
מדובר בשליפה של הכדור הצהוב מבין מאה אלף מיליארד לבנים,*בשליפה אחת*.
אתה מתבלבל בין דגימה אחת לריבוי דגימות.
דבר שלא הבנת עדיין.
אבל
אתה מתיימר לדעת מה קורה במציאות האמתית, ועל הידע הזה אתה בונה את כל הטיעונים שלך!
אתה טוען שיש שם מוחות בלבד, בלי גופים, שתופסים את רוב החומר.
אתה טוען שיש שם מכונות של בינה מלאכותית שמחזיקות את המוחות האלה במציאות מדומה.
זה הכל
טענות שלך - זה ידע
שאתה מתיימר להחזיק בו!
הטענה הכללית שלך היא שהמציאות שלנו לא אפשרית, ולכן בנית לעצמך "מודל" בראש של מציאות שכן אפשרית, אז אתה חייב להסביר איך המציאות ה-"אפשרית" עובדת, אחרת, אתה לא יכול לטעון שהיא יותר אפשרית מהמציאות שלנו.
בדבר אחד צדקת - מה שאתה קורא לו "סטטיסטיקה" לא עושה עלי רושם, כי אין שום קשר בין מה שאתה קורא לו "סטטיסטיקה", למה שבאמת נקרא "סטטיסטיקה".
אני יודע שאני מבזבז את הזמן להסביר לך את זה, אבל הסיכוי הסטטיסטי שאדם שמחזיק את הצ'ק הענק על עשרות מליוני ש"ח ממפעל הפיס מול המצלמות יזכה בלוטו הוא 100%!
לא איד למיון, לא אחד למיליארד, אלא אחד לאחד.
זה שנולדת ואתה חי - אתה לא שלפת שום כדור.
סטטיסטיקה שאתה תהיה אתה, בדיוק ערמת חומר משוגעת שמשוכנעת שאנחנו חיים במציאות מדומה, היא 100%, והיא לא יכולה להיות אחרת, לפחות לא ביקום הזה.
אולי יום אחד מישהו ייתן לך תרופה שתטפל בבעיות הנפשיות שלך, ואז תוכל לקחת קורס אמתי בסטטיסטיקה ולהבין אפה הכשל הלוגי שלך.
עד אז, בוא נשחק משחק שונה:
נניח שאני מאמין לך שהמציאות שלנו לא סבירה בעליל מבחינה סטטיסטית.
עד כאן סבבה.
אבל איך אתה יודע שהיא דווקא מציאות מדומה, ולא חלום למשל, או דבר כלשהו שאנחנו בכלל לא יודעים מה הוא?
איך אתה יודע ששמו אותנו פה בכוח?
איך אתה יודע שמי ששם אותנו פה בכוח אלה דווקא מכונות בינה מלאכותית, ולא חייזרים, פיות, או אלים?
אולי בכלל היית מלחמה בין בני אדם במציאות האמתית, והצד המנצח שם את הצד המפסיד במציאות מדומה במקום להשמיד אותם סופית?
מאפה אתה יודע את מה שאתה מתיימר לדעת? בוא ספר?