פ33ה של נעי3ה חדשות מרעישות בהודעה שניב פירסם, חבר'ה!!!
O oblique New member 14/2/06 #3 חשבתי שפה זה פורום מסע בין כוכבים.. מה קרה אין פורום בבילון 5 לנעוץ את ההודעה? למרות שכבודם במקומם מונח כמובן.....
חשבתי שפה זה פורום מסע בין כוכבים.. מה קרה אין פורום בבילון 5 לנעוץ את ההודעה? למרות שכבודם במקומם מונח כמובן.....
N n i v1 New member 14/2/06 #4 לשאלתך הכנס הוא של סטארבייס 972- מועדון המעריצים של מסע בין כוכבים. היא מגיעה כאורחת המועדון, שמכיל בתוכו עוד כמה וכמה מעריצי סדרות. בנוסף, יש חפיפיה בין הקהלים
לשאלתך הכנס הוא של סטארבייס 972- מועדון המעריצים של מסע בין כוכבים. היא מגיעה כאורחת המועדון, שמכיל בתוכו עוד כמה וכמה מעריצי סדרות. בנוסף, יש חפיפיה בין הקהלים
O oblique New member 14/2/06 #5 אצלי אין חפיפה הסרט של הפינלנדים האלה TRIPPING THE RIFT די מייצג את היחס שלי לבבילון 5 -להשמיד את כולם... (טוב לא להשמיד רק להשתלט)
אצלי אין חפיפה הסרט של הפינלנדים האלה TRIPPING THE RIFT די מייצג את היחס שלי לבבילון 5 -להשמיד את כולם... (טוב לא להשמיד רק להשתלט)
T TheBursar New member 15/2/06 #7 טוב! מדברים פה על כנס של סטארבייס.... אבל לא ראיתי שום פרטים ושום הודעות עם תאריכים ממשיים! לא פה ולא שם! אז שמישהו שמעורה בפרטים יעשה פה קצת סדר בבקשה הרי בכל זאת אני צריך לתכנן את מהלך הלימודים בהתאם לא?
טוב! מדברים פה על כנס של סטארבייס.... אבל לא ראיתי שום פרטים ושום הודעות עם תאריכים ממשיים! לא פה ולא שם! אז שמישהו שמעורה בפרטים יעשה פה קצת סדר בבקשה הרי בכל זאת אני צריך לתכנן את מהלך הלימודים בהתאם לא?