צ´אט אני שם . מי מצטרף/ת???
D doroniz New member 18/12/02 #3 תרגישי טוב ../images/Emo184.gif הייתי בסרט הזה בשבוע שעבר ואני עדיין סוחב איתי מספר ספיחים. למזלי חזרתי כבר לתיפקוד - 3 ימי מנוחה בבית עשו את העבודה. + + = פתרון תרגישי טוב, וניפגש בצ´אט בהזדמנות אחרת. דורון.
תרגישי טוב ../images/Emo184.gif הייתי בסרט הזה בשבוע שעבר ואני עדיין סוחב איתי מספר ספיחים. למזלי חזרתי כבר לתיפקוד - 3 ימי מנוחה בבית עשו את העבודה. + + = פתרון תרגישי טוב, וניפגש בצ´אט בהזדמנות אחרת. דורון.
מ מיכל153 New member 18/12/02 #4 ../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif , אבל אני בעבודה אז אין . רק אתמול בערב.
D doroniz New member 18/12/02 #5 כנ"ל גם אני הלכתי לעבודה בשבוע שעבר - ביום שלישי כבר לא יכולתי יותר ופרשתי מוקדם הביתה, וביום רביעי הלכתי לרופא שאמר לי לקחת long weekend. כמו ילד טוב, עשיתי מה שהרופא אמר. בכל מקרה, תרגישי טוב. מי לוקח אצלכם פיקוד בבית במקרה כזה?
כנ"ל גם אני הלכתי לעבודה בשבוע שעבר - ביום שלישי כבר לא יכולתי יותר ופרשתי מוקדם הביתה, וביום רביעי הלכתי לרופא שאמר לי לקחת long weekend. כמו ילד טוב, עשיתי מה שהרופא אמר. בכל מקרה, תרגישי טוב. מי לוקח אצלכם פיקוד בבית במקרה כזה?
ש שיריתה המקורית New member 18/12/02 #6 אצלי הבן הקטן חולה שוב. רק בחנוכה הוא היה חולה. והוא רוצה אותי צמודה אליו. אז עד שהילדה מגיעה הביתה אניעוד איכשהו מסתדרת, אח"כ זו כבר בעיה.
אצלי הבן הקטן חולה שוב. רק בחנוכה הוא היה חולה. והוא רוצה אותי צמודה אליו. אז עד שהילדה מגיעה הביתה אניעוד איכשהו מסתדרת, אח"כ זו כבר בעיה.
D Diana M New member 18/12/02 #7 החלמה מהירה לכל החולים../images/Emo185.gif הרבה תה ומרק עוף חם ומנות גדושות של אהבה וסימפטיה