צ´אלום

exit_from_here

New member
צ´אלום

1)מזל"ט לכם,שיהיו לכם המון מטוסים זעירים ללא טייס. 2)התחלתי להתענין בהוקי בעקבות משחק המחשב והתחלתי לראות משחקים בטלוויזיה,אני מכיר פחות או יותר את החוקים הבסיסים ויש לי נטייה לבאפלו בNHL אם תוכלו לעשות מאמר פורום על חוקים,שחקנים,קבוצות וכו´ זה יוכל להיות נחמד.... נ.ב. משחק ענק ומענין(ולא רק בגלל המכות)

power play

New member
הפורום רק נולד עד פסח

יהיו המון שינויים.. מחר אני חושב שאני אתחיל לעבוד על המאמרים..עריכה וכל מיני דברים של מנהלים. גם אני ורוב החברים שמשחקים איתי הוקי התחלנו ממשחקי מחשב (NHL 98´), עברנו לצפיה בESPN,(כרגע הסתיימה תוכנית של NHL POWER WEEK בESPN)והמשכנו בקניית ציוד ולשחק ביחד. אני מציע לך עד שאני אגמור לערוך את המאמרים מHEBREWHOCKEY להציץ בעצמך באתר..גישה דרך הקישורים. נ.ב. 1)באפלו עוד לא לקחו בחיים שלהם גביע פלייאוף (על שם לורד סטנלי והגביע הכי גדול לדעתי מכל הגביעים בכל ספורט) ולכן אם ניו ג´רסי יעופו אני אהיה בעדם,למרות שהשוער עוד צריך להוכיח את עצמו ואני משער שתהיה לו הזדמנות לעשות זאת. נ.ב. 2) אם יש לכם קאזה תקישו HOCKEY או NHL ותראו מה יצא מזה..

exit_from_here

New member
סומך עלייך...

אני כבר הסתכלתי באתר זה בסדר... ויש לי רגש לבאפלו כי כי כי יש לי רגש לבאפלו....לא שראיתי את כל כל כל הקבוצות אבל....

HebrewHockey

New member
אז אם ביקרת באתר אתה כבר יודע...

...שיש שם את מה שאתה מחפש - מאמרים על החוקים, העובדות והמספרים, העבירות והעונשים, וכמובן מילון ההוקי הגדול שמבאר את המונחים המקובלים במשחק. חפש בתוכן הגרפי, בצד ימין בעמוד הראשי.

למעלה