צ´ופר

samani

New member
צ´ופר../images/Emo4.gif

רציתי לדעת מה האנשים הטובים של הפורום חושבים על זה שבטיול חנוכה הצ´ופר הוא פליס שעלותו היא 80 שקלים (כ20% ממחיר הטיול)? האם אתם לא חושבים שזו דרך קצת מניפולטיבית לרשום חניכים לטיול, במקום למשוך אנשים עם טיול אטרקטיבי מפוצצים עם צ´ופר ענק. לי זה מזכיר קצת את שיטת המנויים של מעריב לנוער; קנה עיתון-קבל DVD. דרך אגב אני עומר סמני,גרעין פורץ.

פִּירֶה

New member
לדעתי כן יהיו אנשים כאלה

שירשמו לטיול בשביל הפליז, אפילו המדריכה שלי אמרה כהדבדחות שכזו: "מי שקונה פליז של התנועה ב-360 שקל, מקבל צ´ופר - טיול של 4 ימים"... זה לא משהו אבל אם כדי למשוך חניכים בכיתה ד-ה-ו-ז, מבטיחים להם צ´ופרים ומתנות אפשר גם להבטיח לחניך בשכבה יא´ מתנה. לפי מה שהבנתי הפליז הוא לא חלק משמעותי מעלות הטיול, ומי שנרשם מאוחר לא מקבל פליז... אז תמהרו להרשם (?)... או שכמו תמיד תפתחו במחאה, תרשמו לטיול בכוונה מאוחר כדי להחרים ת´פליזים. ציינתי כבר כמה אני אוהבת אנשים שעומדים לצד עקרונותיהם, מתחתיהם, מעליהם, ו"כעזר כנגדם" (ספר בראשית)? יש לי בקשה, אל תהיו מטומטמים ותקחו את הרעיון שלי ברצינות מידי... עוד עלולים להיות כאלה שיעשו את זה. סוף-סוף טיול עם צ´ופר מקורי. אומנם יכלו גם לתת במתנה, שק-שינה תנועתי, חליפת ערב תנועתית, או וילה בסביון, אבל זה בסך הכל פליז, אז אל תעשו סיפור. פירה

אתה צודק

אבל עדיין זה די מגניב להסתובב עם פליז כזה במיוחד בבי"ס שלי שכל האנשים שבצופים מסתובבים עם כובעים, כפפות, אוברולים, חולצות ועוד ועוד דברים של הצופים

למעלה