צ´יזבאט

צ´יזבאט

אני דיי בטוח שזה רחוק מהמקור, אבל ככה סיפרו לי את זה. שוטר עושה את הסיבוב הרגיל שלו בשכונת מגורים קטנה, השמש כבר התחילה לשקוע, רוח קרירה נשפה לה (לא כמו בארץ
), הרחובות היו ריקים מאדם. הכל נראה לשוטר כעוד פטרול שיגרתי...אך לפתע נשמע צרחה חזקה...ואחריה נשמעו תחינות "לאאאא בבקשהההה רקקקקק לאאאאא זהההההה". השוטר החל לצעוד בצעדים מהירים לעבר מקור הצרחות, הוא הגיע לבית קרקע קטן. לפני שהספיק לדפוק בדלת נשמע עוד צרחה "אההההההההההההההההההההההה". השוטר דפק בדלת לאחר רגעים ספורים פותחת את הדלת אישה . בלי להגיד מילה, האשה מסתובבת לאחור ופונה אל ילדה קטנה ומבוהלת... ואומרת לה "אמרתי לך שאם לא תאכלי יבוא שוטר"

scooby4

New member
חכם...

אבל קצת מטומטם! (רק בגלל שזה חרוז...) - אני לא יודע...הוא בכלל לא מותח, לא גם משהו מצחיק... (
)... אבל תמשיך למלות את הפורום בצ´יזבטים, הוא לא במצב הכי טוב...

scooby4

New member
איך כותבים את זה?

למאלות, לאמלות, למלואת, תלאומאות, מלאמלאות, תלמאות???? HELP! I NEED SOMEBODY, HELP! NOT JUST ANYBODY, HELP! ושחכתי את שאר השיר...אוו ייה!

Idan91

New member
בהחלט ../images/Emo23.gif

והאנלוגיה הזאת מנל"י/ה לנל"א, זה פשוט דבר מזעזע.

Idan91

New member
כשאמרת לעצמך בראש

את מה שכתבת, אמרת שִתקו .. נכון?

תחי הבגרות בלשון

(70 בקושי) שאלתי את המורה כמה קיבלתי במתכונת אז היא אמרה בטון מורתי "לא קיבלת, הרווחת" עם רווחים כאלו אני פושט רגל

Meijen Shaggy

New member
אין כזו מילה -- ../images/Emo15.gif

לְמַלּוֹת, כמו: לְנַקּוֹת, לְכַסּוֹת. כיוון ששורשיהם הם: נ.ק.ה, כ.ס.ה, השורש של לְמַלּוֹת הוא מ.ל.ה. מאחר ואין שורש כזה בשפה העברית, לא קיימת מילה שכזו (שימו לב! השורש של המילה "מִלָּה" הוא מ.ל.ל ולא מ.ל.ה). אם ברצונך להטות את השורש מ.ל.א בבניין פִּעֵל - מִלֶּא, מְמַלֶּא, יְמַלֶּא, מַלֶּא! וגו´ - גם בצורת המקור הנטוי ה-א´ לא תישמט: לְמַלֶּא.

scooby4

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

וואו!! אתה גם טוב בלשון, וגם יודע לעשות ניקוד באותיות למחשב, וגם יודע לעשות ניקוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה מזכיר את המורה להבעה שלי...(אל תגיד לי שאין כזה פועל מזכיר)... תמשיך לקבל 100...
!

scooby4

New member
אז אתה אומר...

שבמקום: לא יזיק למלות את הפורום... צריכים לכתוב: לא יזיק למלא את הפורום... כן?

למעלה