צ´יסבטים לילדים

צ´יסבטים לילדים

כפי שנוAה הבטיחה לכם... וכמובן גם שכחה...
הנה כמה צ´יסבטים לילדים. רצוי שיהיו מגיל 10 ומעלה, למרות שגם הקטנים מראים התעניינות. וזאת כדי למנוע סיוטים במיוחד עם המצב הרגיש במדינה שלנו. יש לספר את הצ´יסבטים לאט, בלחש ולאור נרות. הצ´יסבט הראשון מקורו בצפון. הצפוניים מכירים טוב את כביש עכו נהריה, שהיה ידוע בכינוי "כביש הדמים" וזאת בגלל כמות התאונות שהיו בכביש הזה. היום כמובן שהוא סלול מחדש, מואר בלילות והכל תקין. בעבר, כאשר היו שם המון תאונות הייתה שמועה שיש רוחות ששומרות על הכביש הזה כדי למנוע תאונות נוספות. הסיפור הבא התרחש בשעת לילה מאוחרת, ביום גשום מאוד. איש שנסע בריכבו בכביש הדמים בקושי ראה לאן הוא נוסע. היה מאוד קר וגשם חזק ירד. פתאום, הוא רואה דמות של אישה עומדת בצידי הכביש ומנסה לעצור טרמפ. היא הייתה לבושה בלבן, כולה רטובה ורועדת מקור. האיש שלנו טוב הלב עצר לה, נתן לה את מעילו והציע לקחת אותה לביתה. בדרך ניסה להבין מאיפה היא הגיעה לשם, מה עשתה שם ולמה. היא נתנתה לו תשובות מתחמקות ושינתה נושא. כאשר הגיעו אליה הביתה רצתה להחזיר לו את מעילו אך האיש אמר לה שמכיון שהיא רטובה שתקח את המעיל ותחזיר לו אותו מחר. הם החליפו טלפונים ונפרדו לשלום. כשהבחורה לא התקשרה לאחר כמה ימים, הוא החליט שגיע הזמן שהוא יתקשר. כאשר ביקש לשוחח עימה, ניתקו לו את הטלפון בפרצוף. הוא לא הבין מה קרה וניסה שוב ושוב, וכל פעם אותה התגובה. המום ופגוע החליט ללכת לביתה ולקחת את המעיל היקר שלו. הגיע לשם ודפק בדלת. פתחה לו אישה מבוגרת ושאלה לרצונו. כאשר סיפר לה את הסיפר האישה פרצה בבכי ולא האמינה למשמע אוזניה. אמרה לו ללכת משם כי הוא משקר והדבר לא נכון. האיש שלנו שלא הבין מה קרה התנצל וביקש הסבר. האישה, אמא של הבחורה הסבירה לו שביתה נהרגה בתאונת דרכים לפני כמה שנים בכביש הדמים ולא יכול להיות שזאת ביתה. האיש, לא האמין. הרי איך יכול להיות? בכדי להוכיח לו שבתה מתה היא לקחה אותו לבית הקברות. ומה הם ראו על המצבה של הבת? את המעיל שלו...

lighter

New member
זה מוכר...יש אינספור גירסאות של זה

ופעם אחת בלהתבגר ולהתגבר (או שזה להתגבר ולהתבגר????) הראו גירסה של זה...

ד ג י

New member
יש תוספות ששכחת

צריך לספר שמישהו סיפר אות הסיפור הזה בתוכנית לילה שהייתה לירון לונדון וכל הזמן צריך הדגיש כמה האיש פחד ודיבר מהר ולפי איך שהוא דיבר ראו שהוא אמין במה שהוא אומר

Idan91

New member
כן,

סיפרו את זה כאן פעמיים בגרסאות קצת שונות. בכל מקרה, זה אחד הסיפורים הטובים שהיו כאן..

Meijen Shaggy

New member
האגדה העירונית הכי מוכרת ../images/Emo15.gif

רק שבגרסה שמוכרת לי הוא מוצא את הבחורה ללא כל לבוש..
אגב, מישהו ראה את הגרסה המצולמת לאגדה האורבנית הזו? עם נתי רביץ ומירי בוהדנה (נראה לי).

מייג´ן, צריך לעשות הגבלת גיל..

על ההודעות שלך
לא שמעת שאסור יותר להכניס פורנו לארץ? האמממ.. עוד שבוע יעבירו חוק נגד קארי ברדשו וחברותיה זה יעבור לצנזורה על כל קטע שמראה קצת יותר מכתפיים חשופות לאחר מכן בחורות בלבוש מלא לאחר מכן צנזור של כל דבר שיכול לשדר איכשהו סקס (כן, זה כולל נשיקות, ריקודים, שיחות של גברים ונשים..) ולאחר מכן תהיה צנזורה מלאה על הטלוויזיה, יהיה רק ערוץ 1 ובו כל היום יראו תוכניות של פרשנויות של הרב עובדיה יוסף לתורה וכל היום נתפלל ייפי-בא-די-בו..
סליחה, אני קצת עצבנית. לשחרר קיטור.

Meijen Shaggy

New member
כן, אה? ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

וגם אני התעצבנתי כששמעתי על החוק החדש..

גם לי מבחינה "מעשית" הוא לא מפריע..

*לא ידעתי איזו מילה למצוא.. כלומר.. אנ´לא רואה פורנו.. אבל זה מפריע לי באופן עקרוני! כאילו, הצנזורה הנאצית הזאת.. אנשים רואים מה שבא להם!!!! זו מדינה דמוקרטית ג´יזס!! אם הדוסים לא רוצים לראות פורנו - שלא ייראו!!! למה אני (באופן היפותטי, כמובן) צריכה לסבול מזה שהם לא רוצים לראות? GODDD!!!

Outlast

New member
זה מאוד מפריע לי עקרונית, בדיוק כמו

שמפריע לי שמקומות סגורים ואין תחבורה ציבורית בשישי-שבת, שבפסח ´אסור´ למכור ´חמץ´, שמצנזרים פרסומות ומודעות על שטויות, שאין טיסות של אל-על בשבת...
אבל אני משערת שזה כבר לא הפורום הנכון...

Idan91

New member
שאר הדברים

שהזכרת מפריעים גם לי באופן עקרוני, אבל כל קשר ביניהם לבין האיסור על ערוצי הפורנו (פרט לעובדה שכולם קשורים לש"ס) הוא מקרי בהחלט. כן כן, לפעמים יוצאי לש"ס גם רעיונות לא רעים, על אף שאני לא בעד החוק מאותן הסיבות שהם בעדו, אבל זה באמת לא לפורום הזה.

Outlast

New member
הקשר מאוד לא מקרי...

כולם קשורים באופן מאוד ישיר לכפייה דתית.

Danihell1

New member
אני מכירה את הצ´יזבט הזה...

אבל בגרסה קצת שונה...פעם המדריכה שלי בחוג סיור סיפרה לנו את זה, כאילו שזה קרה לה ונראה לי שהאמנו לה...

למעלה