צ´יפ למשחקים צרובים - שאלה דחופה

con_artist

New member
צ´יפ למשחקים צרובים - שאלה דחופה

שלום, אני רוצה לקנות צ´יפ שקורא משחקים צרובים בפלייסטישן 2. השאלה שלי היא, האם מרכיבים את הצ´יפ בתוך הקונסולה או שזה פשוט מתחבר מבחוץ? תודה רבה.

*amir

New member
יש חיצוני,ויש פנימי...

יש יתרונות וחסרונות לכל אחד. היתרונות בהסבה הפנימית רבים יותר,ולכן זו ההסבה המומלצת. לקבלת פרטים:612505-050. אמיר

Deadpool

New member
הערה קטנה..

ה-GAME ENHANCER שהוא הצי´פ החיצוני נועד רק למכשירים מסידרת 9000 שבהם אין אפשרות להסבה פנימית בעוד שכל הדגמים הקודמים 5000\7000 מומלץ להתקין את המוד צ´יפ

VGS

New member
צ´יפ למשחקים שאינם מקורים

צר לי אך עלי לחלוק על הנאמר צ´יפ פנימי לפלייסטיישן 2 אינו עדיף על הערכה החיצונית משום שאופן הפעלתו עלול לגרום לנזק למכשיר, בעוד שהערכה החיצונית אינם משנה את אופן הפעולה של המכשיר פרט לעובדה כי רוב החלקים הם חיצונים דבר אשר לא מצריך פרוק מוחלט של כל חלקי המכשיר, כפי שיש לעשות בהתקנת הצ´יפ הפנימי. כל המתקינים מעדיפים למכור את הפנימי מכיוון שהוא עולה להם הרבה יותר זול מהערכה החיצונית. במידה ואתה מעונין הפרטים נוספים אנא צור עימנו קשר ונשמח לעזור ויג´יז טלפון: 7440171-03 www.vgs.co.il

*amir

New member
לאנשי VGS הנכבדים,ובעצם לכולם:

צר לי אך עלי לחלוק על מה שאתם טוענים, ולהביא דברים "על דיוקם"וכמובן שאצרף נימוק טכני,מעשי,ובדוק לדברי: 1. "אופן הפעלתו של הצ´פ הפנימי עלול לגרום לנזק למכשיר "- שטויות!(ומבלי חלילה לזלזל בכם).פירוק מוחלט של כל חלקי המכשירשמבוצע ע"י בעל מיקצוע עם ניסיון בנ"ל|סדגש אינו גורם כלל נזק למכשיר,ומניסיון!!!!לידיעתכם, ה-ps2 הינו מכשיר מורכב,אך קיימים מכשירים שעליהם אנו עובדים המסובכים ומורכבים מבחינת המבנה הטכני שלהם פי 10 ויותר מונים...ובמילים אחרות: למי שיש ברשותו ניסיון בהסבות ותיקון ps2-בשבילו זה "קלי קלות" לפרק את המכשיר,לבצע בו את ההסבה,ולהרכיבו חזרה. ו..אכנס יותר פנימה(אתם בוודאי יודעים את הכוונה...): לגבי רוב רובם של המכשירים שנמכרים כיום,אלו מסידרה "V4": הפירוק המסיבי של המכשיר נעשה בכל מקרה,גם אם מדובר בהתקנת ציפ פנימי,וגם באם מדובר על התקנת "תוספת" שתשמש את הציפ החיצוני... אז מה הבעייה אם כך?(ואין בכוונתי להמשיך בנושא זה...) 2. "המתקינים מעדיפים למכור את הפנימי מכיוון שהוא עולה להם הרבה יותר זול מהערכה החיצונית"- לא מדוייק. תלוי איפה קונים את הרכיבים,ובאיזו כמות(ולפיכך המחיר גם משתנה).הסיבה העיקרית שהמתקינים מעדיפים את ההסבה הפנימית היא בגללשהסבה זו הינה ההסבה האופטימאלית בביצועיה,מסתמכת על הניאו 2.2 שהינו איכותי(ראו פירוט שלי בנ"ל במקום אחר בפורום זה) פי כמה מניאו 2(שעליו מסתמכת ההסבה החיצונית), להסבה זו אין בלאי ברכיבים(לעומת בלאי בדוק שקיים במכלול המפסק שקיים בהסבה החיצונית),ההסבה הפנימית אינה"תופסת" מקום של שקע usb(לשימושים נוספים הקיימים במכשיר)-דבר שקורה בהסבה החיצונית,השימוש בהסבה החיצונית לא יאפשר להרבה מאד משחקים "לעלות" מבלי שיבוצע עבורם "פץ" מיוחד שלא תמיד יש את הידע לבצעו או לחפשו,בו בזמן שבהסבה הפנימית כל המישחקים "עולים" ללא בעייה,ומבלי שצריך להיתאמץ יתר על המידה... ולסיכום העניין הזה: אני טוען שמכשיר ps2 פותחים לצורך ביצוע הסבה רק פעם אחת,ו"אם כבר-אז כבר":יש לבצע את העבודה האולטימטיבית שמיועדת לצרכן,גם באם מדובר בהשקעה של פי 8 זמן הדרוש לביצועה יחסית לזמן שלוקח לביצוע ההסבה החיצונית. 3. "הערכה החיצונית אינם משנה את אופן הפעולה של המכשיר"- שום כלום...הערכות החיצוניות והפנימיות בעיקרן,"עובדות" על אותם מעגלים ב-ps2, ואין שום שוני בינהן,כלומר:אין שום "היתערבות" כלשהי באופן הפעולה של המכשיר,ואסור גם שתהייה כזו... לגבי האופצייה הנוספת(אופצייה זו קיימת בהסבה הפנימית בתור "תוספת",כאשר תמיד יש את האופציה לוותר עליה,היות והיא באה "לעזור" בלבד במיקרים "חריגים" בהם דיסק כלשהו לא "עולה" מסיבה כגון" צריבה ברמה איכותית ירודה וכו´-ושאינה קיימת בהסבה החיצונית)-שכרוכה בלחיצה למשך כ-20 שניות לערך על לחצן reset: אין כאן שוםפסול או חיסרון!!! הכפתור הזה נועד ללחיצות עליו,ואין הבדל בין לחיצה שאורכה שנייה אחת או ללחיצה שאורכה 20 שניות...ולא אני המצאתי את הנ"ל,לידיעתכם ,זה קיים בכל העולם.
לסיכום: מקווה שהסברי אלו מהווים הוכחה ו"תורמים"לחיזוק עמדתי לגבי :יתרון ההסבה הפנימית על זו החיצונית" אין בכוונתי "לזלזל" או להשמיץ (חס ושלום) את אנשי חנות VGS (שאותם אני מאד מעריך מבחינת הידע והלבביות כלפי הלקוחות שלהם!!!), אך יש להדגיש דבר אחד: כל מתקין בוחר את שיטת ההסבה הנוחה והמתאימה לצרכיו(מכל ההיבטים),וכל עוד שתי שיטות ההסבה יחדיו אינן פוגמות במכשיר בשום צורה שהיא-הרי כל מה שנותר הוא,לתת ללקוח להחליט מה יותר טוב בשבילו(ובשביל מכשיר ה-ps2 שלו
.
חג שמח אמיר

VGS

New member
תשובה

הסיכום של תשובתך מקובל עלי שיהיה לך חגש שמח ושנה טובה :)

למעלה