צ´לום לכולכם - אוי כמה שאניחולה על

צ´לום לכולכם - אוי כמה שאניחולה על

יומנים ועל מכתבים והתכתבות אלה שני הז´אנרים הכי אהובים עלי בחיים הגעתי אליכם עכשיו בעקבות המלצה של חברה שלי במתמכרים ואני רוצה לדעת - פה אני יכולה לכתוב את יומן החיים שלי ? פה בפורום הזה? או פה אני רק מספרת על יומן החיים שלי ואיך שהוא מתנהל? שלכם בתקווה המאדאם

איה@

New member
מאדאם באטרפליי - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה יופי של ניק בחרת לך, ספרי לנו למה בחרת בו? את מכירה את הסיפור שעומד מאחרי השם הזה? לגבי השאלות שלך: אז ככה.... אנחנו פורום שתומך, עוזר, מעדכן, מתעדכן בכל מה שקשור בבלוגים ויומניים אישיים. את הבלוג/יומן את כותבת לבד באתר עצמאי שאת בונה. (אם את לא יודעת איך - נעזור לך) וכאן את מספרת לנו כל מה שתרצי שקשור ליומן, וגם ננהל איתך שיחות על מה שכתבת - כלומר תקבלי תגובות. אם את לא רוצה לבנות בלוג/יומן - את גם מוזמנת להשתתף, כגולשת ביומנים ולהגיב. בקיצור - אני שמחה שהצטרפת אלינו. חג שמח
איה.

השם שלי כבר די ותיק ברשת איה

ובפורומים הוא התחיל ביואל באיי או אל כשנכנסתי לקלאסית והכרתי שם גבר חמוד צעיר בשם פוציני עדין נפש וחם לבב מאד התידדנו בפורום והחלטתי לקרוא לעצמי מאדאם באטרפליי גם משום שאני חובבת קלאסי וזמרת במקהלה וגם משום שאניאוהבת את המלחין הזה וגם את פוציני בפורום מאד אהבתי אחרי שהתחלתנו להתמיימל בינינו פוציני ואני הוא גילה לי שהוא בעצם אשה ואחרי המיזוג עם וואלה הוא גילה גם לכל הפורום בשבילי זה היה משבר אמון סייבר ספייס ראשון קשה מאד כי אמנם אני מבוגרת בהרבה מהפוציני ולא התכוונתי לנהל רומן איתו אבל בכל זאת לחשוב על מישהו כעל בחור עדין ורגיש זה אחרת מאשר בחורה שזה יותר מובן מאליו האמת שעד היום לא ממש התאוששתי מהאכזבה הזאת למרות שפוצינית התגלתה (נפגשנו אתה כמה מהפורום ) כאשה יפיפיה בת 30 זמרת ומורה לפסנתר ופיתוח קול שנראתה באמת כאילו יצאה מאיזו אופרה אבל קשה לי עד היום עם האכזבות של העולם הוירטואלי

איה@

New member
סיפור סיפור יש לך כאן ../images/Emo70.gif

מתאים לבלוג. נו.......את מתחילה לבנות אותו?
איה.

עד שהבלוג של המאדאם יהיה מוכן..

אז אולי אני "אגנוב" לה את הסיפור... כי יש לי משהו מה זה דומה לזה, שתי טיפות דיו.. אני אולי אכניס אותו למיקרו קוסמוס היום-מחר.. ואם הייתי צריכה לחתום בשם של דמות מוזיקלית... אז אני.. סילבה נסיכת הצ´רדש...

איה@

New member
סילבה נסיכת הצ´רדש../images/Emo35.gifדורש הסבר../images/Emo70.gif

באיזו ממלכה היא גרה? ומי הנסיך/צפרדע שלה?
באיזה סגנון היא מנגנת? יש לה נעל מזהב? או מזכוכית?
איה.

סתאאאאם.... ../images/Emo66.gif

סילבה נסיעת הצ´רדש זו אופרטה שאני אוהבת, וכתבתי את זה כמשקל נגד למאדאם בטרפליי... יכולתי גם להיות כארמן, ואלוירה מאדיגן וליאונורה של בטהובן.. אבל סילבה זה מה שהתנגן לי בראש.. אוף, מה אני מקשקשת. זה רדיו? כנראה שעייפות של כמה לילות כמעט לבנים עושה את שלה. אני הולכת לישון ולא רוצה לראות מסך ומקלדת איזה חודש חודשיים... לילה טוף. ואגב, איה, אני חייבת לברך אותך על החצר הנחמדה הזאת שעשית כאן (חוץ מהחצר הפרטית שלך.. ) נעים להכנס לכאן.

איה@

New member
תודה! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני משתדלת........אבל החצר הזו היא גם שלכם, אז תעזרו לי לשתול ת´שתילים
ולעדור את הערוגות
כדי שיהיה לנו
לתפארת! תודה חמדה! שחזקת לי את השורשים
איה.

שאלה קצת מורכבת, מאדאם... ../images/Emo11.gif

בעצם, לא השאלה מורכבת - אלא הנושא מורכב.. אבל למזלך, הפורום עדיין קצר יריעה... קל מאד לדפדף בהודעות שלו מההתחלה ולנסות להבין מה הולך כאן.. בכל אופן, כאן לא כותבים את היומן עצמו. כאן מקבלים כתף ודחיפה ועזרה ותמיכה וביקורת ודיונים וכ"ו וכ"ו.. את היומן את צריכה לכתוב לבד, בדם יזע ודמעות.. :)) אבל יש כאן המון נשמות טובות שישמחו לתת לך עזרה, כולל אני - במעט שאני יודעת.. עניתי לך רק כדי ששאלתך לא תישאר מיותמת.. אני מניחה שכשאיה תראה את השאלה - היא בטח תיתן איזו תשובה יותר ממלכתית, מתוקף תפקידה..
יאללה, תפשילי שרוולים, ותלכי לבקר בבלוגר או בישראבלוג.. ובהצלחה!

../images/Emo47.gif ממלכתי ביותר ! ../images/Emo47.gif

אני תופסת טרמפ על ההודעה הזאת בשביל לשאול אותך, איה, ואולי בכלל את כל מי שירצה לענות לי. אני עובדת עכשיו על אינדקס לסיפורים של שעת סיפור. יש שם 237 סיפורים... נראה לכם נורמלי שאני אסדר את הסיפורים לפי א"ב, ואז בטבלה הזאת שבה הם יהיו מסודרים - אתן לינק לכל כותרת, שיביא ישר אל הסיפור? זה להכניס 237 לינקים, וכבר יש לי חום מזה.. תגידו לי אם אני נורמלית, או שאני עושה עבודה של אהבלים, מיותרת לגמרי.. יש דרך יותר קלה? מה את חושבת, איה?

איה@

New member
נראה לי הגיוני יותר ../images/Emo26.gif

אם החלוקה תהיה לפי נושאים, לפי נושאי מוסר ההשכל, או לפי נושא גיבורי הסיפור, לדוגמא: מלכים ונסיכות, חכם זקן, וכו´ כך כל אחד יגש לנושא שמדבר אליו. לדעתי סדר אלף בית - לא יתן כיוון או ירמז על נושא הסיפור וזה רק יקשה. את הולכת להכנס לפרוייקט רציני אההה
בהצלחה גדולה!
איה.

בהגיון - את כמובן צודקת..../images/Emo132.gif

אבל, את הא"ב - המחשב עושה SORT לבד ואת החלוקה לנושאים אמתכם העייפה תצטרך לעשות...:)) ומאיפה היא תביא ת´כוח?? טוב, אני עדיין חושבת על זה.. נישן על זה עוד לילה ונראה.. תודה על ההתייחסות, איה.

איה@

New member
../images/Emo51.gifלמה שלא תזמיני אותו לנגן ../images/Emo79.gif

גם כאן? לא שאני יודעת מי הוא? אבל נשמח לארח אותו
איה.

למעלה