צ´לומות צ´ולמים ושאר ירקות!

NasTy GirL

New member
צ´לומות צ´ולמים ושאר ירקות!

מה ניש? החל מרגע זה אני חברה מוכרת בפורום הזה... טוב, אז אני לירי. אין לכם מה להסתכל לי בכרטיס הפרטי-כי אין שם משהו חשוב... בכל מקרה, אפשר להכיר פה אנשים? טוב, אז מי זה מנהל הפורום? אתה באמת בן 25? ואגב, בארץ שלנו זו לא כזו בעייה לקפוא מחום...:)

ברוכה הבאה. לירי ....../images/Emo9.gif

...ממממ... כן אני בן 25 (זקן מה לעשות?) יש כאן הרבה אנשים שאני בטוח שתשמחי להכיר..... ו..זהו בערך... שבת שלום ברי

NasTy GirL

New member
HELLO AGAIN!../images/Emo70.gif

היי ברי [ושות´...]! תגידו, מיצ´ו כאן יודע אולי איפה יש כל מיני פיצ´יפקס לחדר [במחיר "תקין"] שיובאו מהמזרח הרחוק [או שאולי נראים ככה...]? פשוט אח שלי נורא אוהב, ואני מחפשת... רצוי באזור המרכז (ראשון והסביבה...) אבל דברים יפים... ועוד משהו-קניתי עכשיו מחזיקטורת נורא יפה, אבל אין לי קטורת לשים בו. איזה קטורות טובות אתם מכירים? תודה רבה, לירי

Yidaki doo

New member
Welcome

היי לירי, מה קורה?? טוב, דברים מהמזרח תמיד יהיו יקרים יחסית בארץ, אם בכל זאת אין מי שישלח משם, אז תחפשי בשווקים ובאסטות, שם עוד אפשר להתמקח, בטח שלא בכל מני "חנויות אוירה" בקניונים וכאלה.. סתם יעלה לך פי 10... בקשר לקטורת, חבר שלי שלח עכשיו מהודו הרבה קטורת, לא רעה, של HERITAGE , אבל בתכ´לס יש הרבה טובות... יאללה, ביי בינתיים..

יש לך הרבה שמעטס כאלו ב....

ביפו בשוק הפשפשים.... את תמצאי מבחר לא קטן של דברים מדליקים לחדר מהמזרח.. פילים וכאלה.. יש גם את שוק יום רביעי בלוד או רמלה או משהו כזה גם שם יש מידי פעם ואני גם דיי בטוח שיש בעוד שווקים כאלואו אחרים צריך רק לחפש... מה ש- Yidaki doo אמר בהחלט נכון בקניונים יקחו לך המון כסף ואני לא יודע אם זה שווה את זה בקשר לקטורת זה לא אמור לעלות הרבה ואם היא טובה? אני לא יודע אני קונה קטורת בהתאם לריח שלה אם אני אוהב את הריח אני קונה יש המון קטורות שמגיעות בחבילות של מאה למשל ששם יש עשרה חבילות שבתוכן יש עשר קטורות שכל חבילה כזו של 10 מריחה שונה זה לא עולה הרבה ותמיד יש לך את החבילות הקטנות העיקר שתאהבי את הריח... יום טוב ברי

NasTy GirL

New member
הנה, פה אני מסתבכת...

יש לי בעייה קלה עם הקטורת, כי...לא תמיד אני מריחה את הריח מהעטיפה-ואני לא אתחיל לפתוח קטורות באמצע שומקום...:)
בקשר לפיצ´יפקס: בשווקים....רעיון טוב... יש אולי במקומות קצת יותר"ישראליים"? כי ללוד אנחנו לא נגיע (רחוק קצת...) ולרמלה...אני לא יודעת, וליפו... אנחנו לא מראים את האף שלנו שם...
תודה על העזרה!

למה לא????????

יפו ממש צמוד למאפית אבולעפייה... מאחורה שם יש שוק שנקרא "שוק הפשפשים" אני נמצא שם מגיל נורא קטן יש לך שם הכל... כל השמעטס שבעולם.. זה אחלה מקום.... יש אולי עוד דרך לא הכי קלה אבל.... אם את מכירה מישהו שנמצא שם או שעומד לטוס.. שישלח לך משהו בדואר.... זו לא בעייה... ברי

li.

New member
קטורת...

אם את בעניין של קטורת אז.. אם את שואלת על הריח ה"קלסי" של הקטורת אני חושבת שאת מתכוונת לMAGCHAMPA זה ריח לא רע בכלל. אם את סתם רוצה המלצה על רייחות טובים אז אני אוהבת את הRED ROSE, SANDAL לזה התכוונת?? חוץ מזה יש רייחות קלסיים, קשה ליפול בהם כל היסמינים למיניהם, תות,לכי על דברים אדומים... מקווה שעזרתי, תהני.

NasTy GirL

New member
10X!

כן, זה בערך למה שהתכוונתי... כנראה אשאל את אחי הבכור, הוא מבין בזה די טוב... אם אין לו קטורת בחדר, משהו מוזר קורה כאן...

ben_holland

New member
היי נסטיגירל

אם את מחפשת חנויות לכל הדברים מהמזרח: קוסמוי - תחנה מרכזית ישנה ראשל"צ (מול התחנת דלק של סונול-ליד החנות של ה2 שקל) יש שם שני מנהלים נחמדים בשם בנצי ודודו. רחובות - ברחוב הרצל, מאחורי סטימצקי מול המשטרה. זהו. בן

ואוו זה הזכיר לי עכשיו....

יש חנות ע--נ--ק--י--ת בתחנה המרכזית החדשה קומה 3 בשם געש שם תמצאי כל דבר שחיפשת וגם את מה שלא חיפשת.... אבל בכל מקרה אם את רוצה וזה דיי יקר תעשי סקר קטן של מחירים לפני שאת קונה... יום טוב ברי

NasTy GirL

New member
למעוניינים...

מצאתי חנות בשנקין של כל מיני פיצ´יפקס מ-א-ג-נ-י-ב-י-ם לחלוטין... שווה בדיקה... חוצמזה, קניתי שם קטורת (הרגילה בקופסה הכחולה) ושני נרות מיניאטוריים בריחות נורא חמודים. זה בא בתוך כמו אגרטל של בערך 2 ס"מ עומק אורך ורוחב, ולמעלה יש את הנר. על הנר-למעלה-יש מין פרח (משעווה) בצבע אחר. קניתי אחד בצבע סגול עם פרח ירוק (או הפוך) ואחד בצבע אדום עם פרח וורוד. זה נראה כזה כמו לילדים קטנים...
קניתי שם גם תופסנים לווילונות בצורת שמש שחורה.

למעלה