צ´מעו קטע......

$ מעיין $

New member
צ´מעו קטע......

יש לי בביה"ס 2 מורים מזה קרועייייייייםםםםםםםם חבל על הזמן!!!! הקטע זה שבמהלך השיעור הם מתנהגים שונה מזה שאנחנו יוצאים איתם לטיולים או שאנחנו פוגשים אותם בהפסקות... ולעניינו לא מזמן יצאנו לטיול (לא טיול שנתי) ו-2 המורים האלו הצטרפו אלינו, הקיצר הם התחילו לדבר איתנו על החיים האישים שלהם.... על אורגיות... (ואני מנסה בכוח לשנות נושא שיחה) הקיצר אני ואחד המורים שלי הלכנו מכות.. לא מכות מ-כ-ו-ת, בצחוק כזה.... טוב אז לקחתי בקבוק מים וניסיתי להשפיץ עליו.... וזה פגע לו רק בנעליים... הוא בא לקח את בקבוק מים שלו ושפך אותו עליי! כולי נירטבתי! והייתי עוד אם חולצה לבנה אז בכלל..... טוב המורה השני שלי בא ראה את זה... במקום לעזור לי.. השרוט הזה בא ומ-המים שהיו בחולצה שלי הוא סחט לכוס שלו ושתה.... ואני מזה קיבלתי את הג´ננה! ובמשך כל הטיול הם איימו עלינו שאם אנחנו נפריע להם אז הם יפגיזו אותנו...(ובמילים אחרות: יפליצו עלינו)... מ-ט-ו-ר-פ-י-ם-! אבל אני מתה עליהם! הם מזה מצחיקים!!! אתם רק רואים אותם ואתם נישפכים על הריצפה....

Me¥tal

New member
וואו! איזה כיף לך!

אצלי כל המורים זקנים וקודרים כאלה..

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אישית נקרעתי מצחוק! טוב אצלכם זה איומים...אצלנו זה בא בלי חשבון... יש לנו בנות בכיתה..חברות שלי...ואפילו הבנים בכיתה בהלם מהן! הן תוקעות גרפסים וכל השאר! (המבין יבין!) באמצע השיעור באמצע שהמורה מדבר/ת....הכי קורעות!

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחחחחחח

יש לי ילד בהכיתה (ניקרא לו רועי) בלי טאקט!!! הוא קפץ כיתה אז זה מסביר הכל.... ויש לי מורה שמתלבשת מזזזזזזזזזזזזזזזזההההה זוועההההה!!! את פשוט מסתכלת עליה ואומרת: "יאללה עדיין מייצרים את זה??" אז פעם אחת היא באה אם חולצה כזאת פלסטינאית בצורת שטיח כזה, שמה עניבה, ומעיל כזה כמו של הכומרים רק בלבן... (בחיי!!!!! בלי הגזמות!!!) טוב אז רועי בא אליה ביציאה כזאת... "תגידי את לובשת שטיח ועשית חורים בצדדים?" "והעניבה של בעלך?".... ההיא מסכנה הייתה מזה אדומהההה!!!! לא ידעה מה להגיד.... וא-נ-ח-נ-ו מזה ניקרענו מצחוקקקקקקק!!! נפלנו על הריצפההה!!!! (באותו סיטואציה זה קורע!)

אם כבר מדברים על מורות....

לנו יש את המורים הכי מוזרים!! המורה שלנו ללשון היא רובוקופ בלי רגשות!! דבר ראשון לא קמים מהכסא עד שהיא יוצאת מהכתה (כן בטח...) ויום אחד לעדי היה יום הולדת... אז זה נפל על שיעור לשון אז בסוף השיעור לפני שהמורה יצאה היא פנתה אלייה ואמרה:עדי....... מזל טוב.. זה היה המזל טוב הכי אומלל וממורמר שאי פעם שמענו!! שיעור אח"כ היא באה היה לנו שיעור כפול ואז פתאום היא עושה " מי גזל את כיסי" וכולם כזה מה? מה היא רוצה עכשיו והיא חוזרת "מי גזל את כיסי" וכולם מה את רוצה אז פתאום היא עושה "כסאי כסאי מי גזל את כסאי" אז כולנו אמרנו אהההההההה. אחרי כמה שיעורים לילד אחד לא היה כסא אז הוא לקח לה את הכסא... היא התחילה מה את עושה תחזיר לי את כסאי... המורה ממש אוהבת את הכסא שלה.. ואז היא שאלה אותנו אם זה לא חוצפה מה שהוא עשה... אז אמרנו לא (בסך הכל הילד לא ידע שזה הכסא שלה...) אז היא התעצבנה עלינו!! ויש איתה עוד הרבה סיפורים.... וכמובן יש את המורה להיסטוריה... באמצע השיעור שואל אותנו מה זה "מסע" אז הסברנו לו... והוא חייך ושאל אותנו איך כותבים את זה אז אמרנו לו מ-ס-ע והחיוך שלו גדל אז ניסנו מ-ש-א והוא חייך עוד יותר!!! בסוף הוא כתב על הלוח מסה!! אמרנו לא שטעם שלו לא במקום... והוא עומד שם מחייך!!!! וזה עוד כלום לעומת המורה למתמטיקה או המורה לפיסיקה..... אבל נפסיק לזבל לכם את השכל... ביי

Black Cat15

New member
פחחחחח איזה גדול!!!

איזה קטעים!!!! גם לנו יש מורים קצת פסיכים בשכבה אני אספר על אחד מהם בקרוב... פשוט אין לי כוח עכשיו... מעיין תמשיכי לספר קטעים זה הורג מצחוק!!

No Doubt

New member
אתן חושבות שלכן יש מורים משונים?

אני צוחקת בלי קול, יום אחד באמצע שיעור היסטוריה נשפכתי מצחוק ובלי קול....פתאום המורה באה לי ביציאה "סיון, תפסיקי לצחוק, הצחוק של רועש ומפריע לכל הכיתה ללמוד" עכשיו, המורה הזו קורעת במוזרות את כל המורים שלכם!!!!!!

פחחחחחחחחחח נשפכתי ../images/Emo6.gif

הלוואי עליי מורים כאלה
אני לומדת בביצפר דתי רק עם בנות, ושנה שעברה לימד אותנו רב (פחחח עלק רב
) מה זה קורע, היה אפשר להגיד לו מה שבא לך, לקלל חופשי וזה והוא בכלל לא היה מלמד היה מסתכל כל היום לבנות על החזה והתחת
והתלוננו עליו וזה אבל הוא חמוד חבל"ז יש לו חיוך כזה מתוק ועיניים ירוקות מדהימות אבל לאאאאא הוא שמנמן כזה, אז אין סיכוי איתו
פחחחח ויש לו איזה 5 ילדים והוא גר בבני ברק (ולא, אני לאאא דוסית!)

maayani

New member
את מדברת על הרב ברברמן נכון??

זה שאוכל גת?? רק לא זכור לי שהתלוננו עליו....ולא יפה איך שאת מדברת עליו כאן כי בכל זאת הוא רב! יאללה ביי מתוקה

אמאל´ה....

יהההההה את גם מבר- מינן???!!!!!! יווו אחות שליי
את צודקת אבל מי כבר מהמורים נכנס לכאן
וואי... סיימת שנה שעברה י"ב? "השמניסטיות סופרות את השניות מבין כל הבגרויות"...
חחח איזה קטעיםםםםםםםםם

maayani

New member
היי שדה צהובה, אני "מכירה" אותך

כבר מהפורום של הכדורסל כי גם אני מעריצה -ענקית- של מכבי וכן,כבר ביקרתי באתר החמוד שלך :) סיימתי בר אילן שנה שעברה ובאמת ברוך שפטרנו!!!! איך את שורדת שם?? יש לך עוד מלא שנים... תמסרי לבלונדי עם העיניים המהפנטות(ברברמן) ד"ש ממני למרות שהוא בטח לא זוכר אותי מכיתה י :) ואם אתה צריכה חומר במשהו אז תבקשי כי יש לי מלא ! ביי ביי וצהוב עוללללללללללללה!!! שיהיה למכבי ב-ה-צ-ל-ח-ה היום!

Alinush*

New member
אם כבר מדברים על מורים קרועים......

לי בבית ספר הייתה מורה שהגובה שלה הוא משהו בסביבות 135-140 וכשהיא הייתה כותבת על הלוח היא היתה עומדת על שרפרף מיוחד........ אז ילד אחד הביא פעם לבית ספר דבק מגע ושם דבק על השרפרף הזה אז היא נתקע עליו כל השיעור....... עד שלבסוף היא השאירה את הנעליים על השרפרף והלכה הבית יחפה.......... ואותנו הענישו בלנקות את האשכול חודש שלם............. איזה קטעים עם המורה הזאת!!!!!!!!!!! והייתה לנו עוד מורה שאישפזו אותה בגלל שהיא התחרפנה מאיתנו.......
אלינה

Black Cat15

New member
אתם מטורפים!!!

איזה קטעים!! גם לנו בחטיבה הייתה מורה מה זהההה נמוכה שהלכה עם פלטפורמות והשומר בשער פעם אחת כשהיא עברה לידו התחיל לשיר: "במדינת הגמדים" ואז בגלל זה פיטרו אותו... חחחחחחחחחחח...
איזה קטע בקשר לדבק מגע.... אני מתה לעשות את זה למורה אחת, לשים דבק על הכיסא, הכי טוב למורה ללשון!! שיסבול קצת מגיע לו!! פעם אחת בחטיבה שמנו כרית נוד על הכיסא של המורה שלנו לשל"ח והיא בכלל לא שמה לב אליו וכל הזמן עמדה עד שנמאס לנו ומישהו שאל: "המורה למה את לא יושבת???" אז היא התיישבה ואז כולנו התפוצצנו מצחוק יחד איתה (למרות שהיא הסמיקה)... חחחח... מאז היא נזהרת מאיתנו...

Alinush*

New member
איזה קטעים..........

כרית נוד........חחחחחחח.......... שמעתי שעשו את זה למורה בכיתה אחרת אצלנו בבית ספר.... אנחנו שמנו גבק שקוף על השולחן והמורה שמה עליו את התיק......... והוא נדבק!!!!!!!!! מזל שהיה לה אציטון אחרת היינו צריכים לקנות לה חדש........
אלינה

למעלה