צ´ק שחזר

mluggy

New member
צ´ק שחזר

קיבלתי לפני קצת יותר מחודשיים צ´ק שחזר ע"ס 12,000 שקל. ניסיתי מאז להתקשר עם הבן אדם שנתן את הצ´ק, והוא מתחמק. לבינתיים העביר לי רק 1000 שקל במזומן. האם אפשר להגיש את הצ´ק להוצאה לפועל? האם יש להם אתר אינטרנט? אני מחפש סניף באיזור השרון. תודה, ולהתראות! מיכאל

לפתוח תיק בהוצאה לפועל

תוכל להגיש את השיק לביצוע בהוצאה לפועל תוך ציון בבקשה לביצוע כי נתקבל תשלום בסך 1000 ש"ח .

mluggy

New member
תודה אלדד, שאלה-

1. האם יש איזה התיישנות על הנושא? הצ´ק מלפני 3 חודשים 2. האם יש להוצאה לפועל אתר? אני מנסה לאתר סניף באיזור השרון. המון תודה, מיכאל

התיישנות

התיישנות חלה לאחר 7 שנים לשכת ההוצאה לפועל הינה אחת המחלקות הצמודות לביה"מש. באיזור השרון יש בבית המשפט בנתניה ,הרצליה , כפר סבא ופ"ת . אני מציע לך לקחת עו"ד ששכ"ט שלו הינו אחוז מסכום החוב ולא להתעסק עם זה בעצמך מאחר והדבר כרוך בבזבוז זמן יקר וכאב ראש לא קטן.

mluggy

New member
התהליך בוצע בכפר-סבא

תודה על התגובה, אלדד- התהליך בוצע ביום חמישי בכפר-סבא. הגעתי עם השק המקורי, מילאתי טופס ברור בהחלט, הצמדתי צילומים של השק ושילמתי עמלה של כ-150 שקל (שהוא אחוז מסויים מהתביעה, לפי הבנתי, והוצמד לתביעה כנגד החייב). לא מבין בדיוק איפה בזבוז הזמן או כאב הראש? נראה כמו תהליך פשוט ויעיל. אישית הייתי מציין לשבח את הנציגות בלשכת ביהמ"ש בכפר-סבא (צמוד למרכז שרונה) שלא רק בדקו את תקינות הטופס והעילה במקום, אלא גם פיזרו חיוכים ושירות נטול בירוקרטיה. מיכאל

למעלה