צ'אד - עם סימון או וויטני

Passion4Life

New member
צ'אד - עם סימון או וויטני ../images/Emo35.gif

את מי אתם מעדיפים לראות עם צ'אד? אני את וויטני כי לפי דעתי הם יותר מתאימים.. ומי אתם חושבים

אמ...

עם ויטני כי הם יותר מתאימים לדעתי.. (רק שוויטני תפסיק עם כל הקטעים המעצבנים שלה..) אהה וד"א אני חדשה בפורום..

backstreet girl

New member
וויטני

צאד כבר לא מדבר עם סימון.... והקטעים בין צאד לוויטני פשוט הורסים...... קורעים.......

Principesa Reut

New member
שלוווווום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
הנה לך ה
החם שלנו (על חשבון ה
)... הוא טעים... תטעמי
רק שהוא קצת חם אז זהירות לא לשרוף את עצמך.. אוקיי אני מדברת שטויות... חחחח
בא לך לספר לנו קצת יותר על עצמך

שלום!

קוראים לי יוליה.. ואני בת 16...זה דיי הכל. ואני מאוד שמחה להצטרף לפורום החמוד הזה!

Ether

New member
זה לא ברור?

שצ'אד חייב להיות עם וויטני!!!!!!!!! לא עם אחותה!!!!!!

shambi

New member
הוא צריך להיות איתי../images/Emo70.gif

אבל בין שתיהם עדיף שיהיה עם סימון. היא יותר טיפשה ומפגרת ולא תיהיה לי בעיה לקחת אותו ממנה עם כמה מזימות ותככים!!!

python 4

New member
אבל מי זאת בכלל סימון?

אני חושב שכבר היה לנו את הדיון הזה פעם. לשאול את מי צ'אד צריך להעדיף - וויט או סימ - זה כמו לשאול את מי לואיס צריך להעדיף - את שרידן או את טימי. מה הקשר בכלל של צ'אד לסימון? הוא מאוהב בוויטני. וויטני מאוהבת בצ'אד. אנד אוף סטורי.

נו, סימון - זאתי עם היצור על הראש..

היא יכולה לשתמש בו כדי ללכוד את צ'אד...סימון תעשה פעולת הסחה ואז היצור שעל הראש שלה יתפוס אותו!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifברור שוויטני...

סימון לא ממש.. אממ בליגה שלו... חוצמזה רואים שהוא לא ממש שם עליה..

הצילצול

New member
סימון!

היא מאוד חמודה.... לעומת וויטני שיש לה פרצופים מעצבנים מאוד!!! מה לעשות שלצ'אד אין טעם טוב בנשים.

אוי אצלי זה מסובך..../images/Emo29.gif|שיין|

אני אומרת שבהתחלה יהיה עם סימון אבל עדיין יאהב את וויטני, ואז וויטני תבין שהיא אוהבת בעצם את צ'אד ואז שניהם יהיו ביחד.
חחחחח

python 4

New member
אם כבר, אז צ'אד מתאים לקיי.

ראית כשהם דיברו היום (לראשונה, נדמה לי) איזו כימיה הייתה בניהם? אני בעד צ'אקיי. רעות, מה עם איזה סקר בנושא?

למעלה