יש אפשרות לצלות כנתח שלם ויש
אפשרות לפרוס ולהכין תבשיל עם תפו״א . לתנור כנתח שלם אתה יכול למשוח את הבשר בסויה שום דבש ועלי רוזמרין מיובש ולהוסיף תפו״א קטנים סביב ולאפות בתנור בחום של-180 מעלות שעה וחצי על נתח של שני קילו. לתבשיל: לטגן 2 בצלים קצוצים, להוסיף לטיגון את נתחי הטלה ולהשחים, להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה, 1 כפית פלפל שחור, 1 כף מלח, 1 כפית צ׳ילי גרוס לאוהבי חריף, לערבב ולהוסיף 2 ליטר מים ואת תפו״א הקטנים בשלמותם. לבשל כשעה וחצי, להכין 1/2 כוס מים פושרים 2 כפות קורנפלור לערבב ולצקת על התבשיל, לבשל עו כחמש דקות, לקצוץ חצי זר שמיר לפזר מעל לכבות את האש ולהגיש.