צאו מהעבר

מושיק כ.

New member
צאו מהעבר

אני מודה יש למסע בין כוכבים עבר יפה במיוחד ל"הדור הבא" בפרקים הראשונים פשוט פצצה מלאי המצאות ודמיון וגם אחר כך הפרקים של בורג וכו. אבל הסדרות הקימות [במיוחד וויג`ר שמזכירה לי כמה סדרות שרואים ב"הופ" עם שחקנים של אופרות סבון דרג ז` ] ממש על הפנים [אפילו שאני רואה אותם לפעמים] עכשיו הסדרה הטובה ביותר ממש בתור הזהב שלה היא SG-1 ועל זה מסכימים כל המומחים והמעריצים. מבחינת פרק זמן כולל Babylon5 היתה הכי טובה והכי פחות קיטשית במיוחד בעונות 2-4 ובלי ספק עולה על כל הטרקים ליצאו אי פעם ... ואם מפיקי של טרקים היו שומעים אותי הייתי אומר מה שחדוב זה האיכות ולא כמות הסדרות ופרקים שדוחפים לנו בתקווה שנבלע אותם ... לגבי DS-9 הסדרה היותר נורמלית בטרקים וחבל שאי אפשר לראות בגלל האהבלים בערוץ 10

SaxonK

New member
סטארגייט, לצערי,

היא סדרה לא מוצלחת במיוחד. השחקנים שם דרגה ז´ לא פחות והעלילות מתחילות לשעמם, שלא לומר להתיש. אז כל ה"מומחים והמעריצים" יכולים להמשיך לצפות סטארגייט. אני נשארת בסטאר טרק.

צודקת...

סטארגייט היא באמת סידרה דרג ז´ ולא הזכרתי אותה בהודעה שלי כי לדעתי היא לא שווה הזכרה אפילו, לא התעמקתי עליה יותר מדי...
Star Trek 4 Ever

תתחיל להרגיע!

אז בסדר, סיכמנו, בבילון 5 באמת הייתה הכי טובה ולצערי היא נגמרה, אבל בDS9 הפרקים רק הולכים ומשתפרים (ד"א, אני לא מבינה מה זה קשור לערוץ 10, אני רואה את זה כל יום שלישי בחינוכית 23) ומאז שיש לי יס (3 חודשים בערך) אני רואה את וויאג´ר והיא סידרה טובה מאוד, במיוחד בפרק האחרון, שבו גילו שרידים לבורג. שלא נדבר על הפרקים עם ה"קיו", שדי נותנים מושג על רצף הזמן של כל סדרות הבת של סטאר טרק, לגבי NG, אין לי כבר באיזה ערוץ לראות את זה אז אני לא יודעת מה להגיד לך, כשראיתי זו היתה סידרה טובה, ובקשר לאנטרפרייז, הפרק ה-1 וה-2 אכזבו אותי מאוד אז החלטתי לוותר, אז אני לא יודעת מה קורה איתה... Long Story Short: סטאר טרק זה אימפריה ואיכות, ואני לא מבינה איך צפייה בסדרות כמו DS9 נקרא להשאר בעבר!

לא מסכים במיוחד- בבילון 5 היתה

לדעתי לא יותר מנסיון חיקוי של סטאר טרק והקאסט היה גרוע במיוחד. אבל על טעם ועל ריח...

לא זאת הנקודה...../images/Emo6.gif

כמו שאמרת, על טעם ועל ריח... אין לי כח להכנס לויכוח על זה... אבל הנקודה הייתה שאין לזלזל בסטאר טרק...

SaxonK

New member
וגם האפקטים,

התפאורה והמדים היו קצת מגוחכים והכול נראה דל תקציב כזה.

אני מסכים בהתלהבות.

לבבילון 5 היו יותר מדי פקשושים במשחק ופרטים שהרגו נתחים כבדים של חוויה. אני לא זוכר באיזו מאה מתרחשת העלילה אבל כשלדיון אינטר-גלקטי מגיע יו"ר הדיון עם חבילה עבה ומזיעה של ניירות ביד, זה קצת פגע באמינות. וכולם מתכווננים על ערוץ חדשות אחד כדי לדעת מה קורה? דלן המינבארית היתה גורמת לי לפרצי אימפוטנציה קלים עם ההבעה המפחידה והמאולצת שלה. ג´קאר היתה דמות משובחת... אבל מעבר לזה? רב הדמויות והתרחישים היו די מצוצים. עינויים סטייל ימי הביניים, היו השיא, לדעתי.

SaxonK

New member
רגע, לא ייתכן!

נוטה, אנחנו מסכימים? וגרה זאבה עם כבש קטן...

SaxonK

New member
צודק. כשאתה צודק...

אתה צודק. אבל אני תמיד רעבה אחרי סשן עם סבן, כבשון...

למעלה