צאו מזה כבר!!!!!!!!!

soundsystem69

New member
צאו מזה כבר!!!!!!!!!

תשמעו כל מה שאתם עושים פה זה לחפש דרכים ללכלך אחד על השני תמצאו קצת ביטחון עצמי צאו לרחוב תתאמנו אל תשבו כל היום על סקיצות אין לכם משהו להגיד אל תתנשאו אל תחפשו איפה לפגוע תעזרו אל תחשבו שאתם טובים כי אתם לא אתם אפילו לא קרובים להיות כאלה ובטוח שלא תתקרבו לזה אם תמשיכו לחפש אחד את השני ולשבת כל היום מול המחשב ולגרבץ או (לגרכס במקרה השני)הקירות ריקים ומכוערים ואתם משאירים אותם ככה עם הבזבוז של הזמן רוצים להוכיח שאתם טובים?תכתבו את זה לא בפורום אלא על הקיר אל תכתבו תיצרו ואל תתנשאו תחפשו את עצכם לא במחשב בחוץ ותתבגרו במובן הטוב של המילה.....

Swanskee

New member
אצטט לך ציטוט נחמד

"אולי במקום טאגים פשוט תתקע לעצמך אקדח בגרון, שיהיה טעון כמובן, ותירה.... זה עושה אחלה רקע של אדום נוזל - מאד באופנה היום." כל הכבוד למי שמזהה

soundsystem69

New member
אוקי...

אני לא מבין בכלל איך הציטוט הזה קשור למשהו ממה שאמרתי אבל ציפיתי שתתנו לי משהו כזה

Bameskee

New member
תפסיק להיות כזה הארדקור ואל תתן עצות או בקורת

לאנשים אחרים בלי להראות דברים שלך או בלי להכיר אותם לפחות כל אחד יעשה מה שעושה לו טוב וכיף בנשמה, ולא הבנתי מה הקשר ל"תתבגרו" ?? מה אתה רוצה

soundsystem69

New member
טוב אין קליטה...

הביקורת שלי באה לא בשביל לבקר אותכם אלא בשביל להראות לכם שאתם עושים דרך שגויה הכוונה בתתבגרו היא שפשוט תשנו כיוון הדרך חשיבה והתנהגות שלכם היא לא טובה ובסוף אתם גם תבינו למה זה גורם רוצה לראות דברים שלי? סע לירושלים אני לא הולך לבזבז את הזמן שלי בלהראות לאנשים דברים שלי בידיעה שהם יתנשאו ולא בצדק זה כבר לא עניין של שיתוף הפורום הזה אלא רמיסה

Bameskee

New member
ואתה לא מתנשא שאתה אומר שהדרך שלנו שגויה?

וואלה אתה בטח נולדת כשגראפיטי רק התחיל שיודע מה הדרך הנכונה

acab123

New member
שמע אחי הייתי בירושלים..והסתובבתי בכלללל העיר

ו וואלק היחידי שראיתי יותר מ5 דברים שלו היה שיז... \: אולי קין ראיתי 2 3 ועוד איזה משו לא ברור מה אתה רושם?

Make

New member
תשמע , תראה . .

לדבר הרבה כל אחד יכול , על דרך נכונה או לא , אז בוא נעשה ככה , תדמיין שאתה נמצא איזה 5 , 6 או 7 שנים אחורה , אין לך פורום כזה לבוא אליו , אין לך חנויות שמוכרות קאפים , יש עוד איזה שני אנשים בארץ שבאמת מציירים חוץ ממך , הצבע נוזל , יש לך שיעורי בית לעשות , איזה חברה קטנה וחמודה , אף אחד לא מבין מה ולמה אתה לעזעזל מנסה לעשות . . . עכשיו עם המחשבה הזאת תקח את עצמך בידיים ותלך לצייר , מה אכפת לך מכל השאר ? אם אתה במצב שאתה לבד אתה צריך לדעת לשרוד ולהתפתח לבד , אם אתה צריך את האנשים להתלונן בפניהם או להקשיב להם אז תקשיב להם קודם ואז תתלונן כי יש מצב שחלק מאותם אנשים יש להם טיפה יותר נסיון . . .תגיד תודה שיש לך את כל מה שיש היום למי שרוצה לצייר גראפיטי , הכל מוגש לך על מגש כסף , לך תעשה ותפסיק לדבר . .

sekor1

New member
לא נאה לך מה שהולך בפורום הזה? לך למקום אחר.

ושתוק.

S leep y

New member
לא כולם ילדי רחוב כמוך...

לחלק מהאנשים פה יש גם חיי משפחה ויוצא להם להיות גם בבית קצת. ככה שהפורום הזה הוא דרך טובה להעסיק את עצמך עם מה שאתה אוהב גם מהבית... אז תפסיק להטיף לנו מוסר. בינתים היחיד שמעצבן פה זה אתה.

Basic3

New member
אהה, ועוד שאלה קטנה.

מי אתה לעזאזל? ולמה אתה חושב שאתה יותר טוב מאחרים פה שאתה יכול להטיף מוסר?

למעלה