צ'אט יומי

נעמהdj21

New member
צ'אט יומי ../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo25.gif

אני בעד שנעשה צ'אט יומי לאחר סיום כל פרק בשעה 21:00 כדי לדסקס על הפרק ובכלל להכיר יותר טוב... מה דעתכם? חוצמזה הנה שאלות הכירות ראשון , כולם לענות: השאלון
1. שם 2.גיל 3.תחביבים 4.סדרות אהובות 5.חיות אם יש 6.תאריך מומולדת 7.סטטוס משפחתי (פחחחחחח טוב נו יש פה נשואים!) 8.רואה טרה אספרנסה לבד או עם מישו ועם מי? 9.האם דירדרת מישו נוסף לראות? 10. סידרה שנואה?

נעמהdj21

New member
תשובותיי ../images/Emo141.gif../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif

ברור שאני רוצה צ'אט כי אני הצעתי חחחחח... אני מקווה שאני אוכל להיות בו כי אני עובדת בשעות האלו , עד שיפטרו אותי כמובן... 1. נעמה 2. 22 3. טלויזיה , סרטים , שפות , ארה"ב (הפך לתחביב הניסיון לנסוע לשם...) ורוקי. 4. חברים , תשוקות , ד"ר פיל , סימפסונס סיינפלד תוחזר לאלתררררררר , מאד טי וי. 5.רוקי - לברדור מאמם . בהמשך אני אעלה תמונה שלו... 6. 30.8.82 7. רווקה ומחפשת (סתם...) 8.רואה לבד
אני מנסה לשכנע את אימא שלי אבל אין לה סבלנות! 9.דירדרתי את חברה שלי קרן ואת אנה. 10. באפי ציידת הערפדים או משו כזה. איפה אתה חי?

ט ו ט

New member
תשובות

1. שם : אדר 2.גיל :18 3.תחביבים : קולנוע , בישול , שפות 4.סדרות אהובות : חברים , סאות'פארק , 5.חיות אם יש : כלב קטן שוקו פיקנז 6.תאריך מומולדת :18,3,86 7.סטטוס משפחתי (פחחחחחח טוב נו יש פה נשואים!) רווקה 8.רואה טרה אספרנסה לבד או עם מישו ועם מי? לבד 9.האם דירדרת מישו נוסף לראות? בת דודה שלי 10. סידרה שנואה? חדשות

limooor

New member
אני../images/Emo9.gif

לימור
29
להיות אמא
טרה נוסטרה / אספרנסה ותשוקות
נשואה + ב ן וחצי
לבד בעלי עובד בלילות
את כולם
אין כזאת אם אני לא אוהבת לא רואה

KaRiNuSh12

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

1. שם: קארין 2. גיל: 13 וחצי 3.תחביבים: טלוויזיה מחשב וכדורגל
4.סדרות אהובות: טרה אספרנסה
טרה נוסטרה
קשרי משפחה
האחד
פלוריסיינטה
נשים מאוהבות
ועוד כמה
5. חיות אם יש: דגים*דג* נחשב?
6.תאריך מומולדת: 11.3.1991 7.סטטוס משפחתי: :p 8.רואה טרה אספרנסה לבד או עם מישו ועם מי: אימא לפעמים סבתא שהיא באה אלינו ואח שלי 9.האם דירדרת מישו נוסף לראות: כן אימא שלי
10. סדרה שנואה: חכי לי סופיה
מזל שהיא נגמרה

גילַלַת

New member
תשובות

. שם אביב לוי 2.גיל 14 3.תחביבים טלוויזיה,מחשב וכו'... 4.סדרות אהובות טרה אספרנסה,טרה נוסטרה,ד"ר פיל,אפקט הפחד 5.חיות אם יש אין,אני מפחדת אפילו מזבוב 6.תאריך מומולדת כ"ח בשבט תשנ"א (דוסית,שמכורה לטלנובלות) 7.סטטוס משפחתי (פחחחחחח טוב נו יש פה נשואים!) רווקה 8.רואה טרה אספרנסה לבד או עם מישו ועם מי? אמא שלי 9.האם דירדרת מישו נוסף לראות?אמא שלי ואבא שלי 10. סידרה שנואה?אריזה משפחתית,מפגשים מהסוג האישי

נעמהdj21

New member
יש לי בעיה כרגע אחרי הפרקים להיות

אפשר אולי בסיכום שבועי יום שישי אחרי סיום כל הפרקים... ומי שיכול מידי ערב תיכנסו כמה שיותר... יש לי בעיה בינתיים בערב...לומדת+עובדת...

למעלה