צאט לייב עם יפתי בפורום...כנסו...

צאט לייב עם יפתי בפורום...כנסו...

בקיצור אנשים ארגנו לכם משו נחמד... יפתי בצאט הפורום יכנס ביחד אתכם ותוכלו לדבר איתו אפילו עם המצלמות אז מה דעתכם?משתתפים? שלחו כולם את היום הנוח עליהם ואת השעות שבד"כ הוא במחשב על בטוח!! תשתדלו שהשעות ינועו בין 16-19 יאלה שרשרו...וגם אתם תדברו עם יפתי בלייב

יום שני.. לא משנה מתי...

או רביעי או שישי חחח

mor93

New member
לי נוח תמיד אבל בשעה 18:00 יש מצב !?: )

אם זה בשעה 19:00 בערב, אזה אני יכולה רק שישי שבת,

אני מניחה שזה יהיה בסביבות 18,אבל תלוי

מתי נוח לכולם... תלוי למי זה נוח והכל... ותלוי אם יפתי פנוי ...זה תלוי בהרבה דברים..גם לי נוח הכי הרבה בשעה הזאת..אבל נעשה מה השעה שהרוב יחליטו וראשון ושני?לא חושבת..אם זה הלא הקרוב אז אין מצב שזה יוצא ביום ראשון בכלל....יום שני יש מצב..לפחות בזמן שלי... הזמנים שלכם קובעים.

HeNoOsH

New member
יום ראשון או שני

כל שאר הימים לא יהיה לי זמן לשבת פה רצוף כי אני צריכה ללמוד למתכונת

אסביר לך את החתימה שלו../images/Emo13.gif....

חחח או מיי גד=הניק הקודם שלו,וגם זה כאילו הו אלוהים שלי. ולמילה גד הוסיפו אלבז...שזה יוצא גד אלבז... הבנת?

הכוונה ליום שני הבא מאמי לא הקרוב

צריך להעביר את ההודעה בגורפת ולהתארגן לזה..זה לא פשוט... העברתי רק השבוע למנהלת האשכול שלי על זה...צריך אישור לכל דבר

אני מניחה שזה השעה היום הכי נוחים..כאילו...

שני זה לא כזה נוח לי אבל התפשרתי.. כאילו... יש אחת שיכולה רק בראשון ובשני אז התחשבתי בזה.. והשעה הממוצעת שאפשרי להיות פה זה בערב..כאילו..לא בבוקר ובלילה כשיש לימודים ולא שישי שבת ששתי אנשים מהפורום יפסידו את זה.. אז סגרתי על זה בשעה הזאת..ואם יהיו בעיות אפשר כולה לשנות את השעה באיזה קצת אבל רק נכון לעכשיו זה ביום הזה...שום דבר עוד לא סגור....

ליחנוש 1

New member
גם שבוע הבא זה מעולה לי..../images/Emo13.gif

העיקרר שזה לא יהיה אחרי 6..כי בימי שני מ-6 אני לא בבית..

MANY MEN

New member
טוב אני מקווה שבחמש אני יזכור

ליכנס לצאט , בטח יהיה מעניין

למעלה