צאט מגמגמים 16.01 בין 20 ל חצות

R O N Y1

New member
אתמול גלשתי בצ"אט ממש לא רע !!!!

אתמול ב21.00 נכנסתי לצ"אט התכתבתי עם רובין .מעניין לא דיברנו בשפת השוק.. והאנונימיות נישארה כמו שהייתה .ושמתי לב שרובין חסר בפורום . אני לא יודע אבל מי נתן לנו את הזכות (להשפיל)להעיף מגמגמים מהפורום רק ביגלל שהם לא בדעה שלנו?!!!!! RONY

liorben20

New member
צאט מגמגמים 16.01 בין 20 ל חצות

חברה החלטתי לקחת יוזמה (כי מישהו צריך ) מחר יהיה צאט בחדר גמגום אני אשמח אם תבואו להשתתפף ולשוחח בLIVE על הבעיות שלנו . ומי יודע אולי יצמח מזה גם משהו חיובי . ליאור .

sigis2

New member
הוקרה על היוזמה !!!

אני אשמח להשתתף בצ'יטוט. להית' מחר. סיגי.

R O N Y1

New member
אוליי ביום שישי בבוקר לי זה יותר נח

אני לא יצליח לגלוש בערב שבת חבל... תיבחר כל יום אחר מיצדי. RONY

b e ll

New member
מחר לא נוח לי. זה ערב משפחתי

שמוקדש למשפחה ואח"כ לבילוי עם בעלי. בערב שישי אני לא עושה תוכניות אחרות. בכל יום חול - בשמחה.

shuky63

New member
חווית הצ'ט שלי

נכנסתי לצ'ט בעשר וחצי כמו שאמרתי ומצאתי שם את רוביןהוד.צ'וטטנו לנו כשעה והיה כף.זה שונה מאד מפורום, היכולת לשאול שאלות ולקבל תשובות מיד. אתה הרבה יותר מכיר ומבין את בן השיח שלך. ממליץ בחום לכולם. המלצה -אם מישהו בפורום מעניין אותכם,קיבעו איתו פגישה בצ'ט בשעה מסוימת בעזרת מערכת המסרים האישיים וצ'וטטו להנאתכם.בהצלחה.

omadawn

New member
הבעיה שלי עם הצ'אט..

היא שרכיב התוכנה שמתעקש להתקין את עצמו בחלון הצ'אט נראה לי פולשני מדי, בעיקר עקב ניסיונו להחליף את דף הבית של הדפדפן לאתר הבית של קהילות תפוז. עבורי זהו קו אדום, ורכיב התוכנה הזה (כולל לצערי הצ'אט) לא יכנס אלי לכונן הקשיח. סליחה. יש רכיבי תוכנה טובים יותר שלא דורשים התקנת plugins, ובעיקר לא מנסים לשנות לך הגדרות דפדפן בלי שביקשת.

shuky63

New member
איפה באינטרנט לא מנסים להדחף לך למח

למחשב?אני מחזיק תוכנת ניקוי ומנקה כל שבוע את המחשב מכל הזבל.הרי כל היכולות של האינטרנט שאתה מקבל חינם מבוססים על פירסום. בלעדיו לא היה פורום והיית צריך לשלם בכל אתר שאתה נכנס אליו.אז אפשר להתיחס בסובלנות כל עוד לא מנסים ממש לפגוע לך במחשב.

omadawn

New member
אין לי דבר נגד פרסום, באנרים

או אפילו cookies. לכל הרוחות, אפילו הבאנרים שמרעישים באמצע הלילה רק בגלל ששכחת להנמיך את הווליום כבר לא מפריעים לי.. אבל למה לעזאזל הם היו צריכים לדחוף שורת קוד שמתעסקת לי בהגדרות של הדפדפן, בלי קשר לפונקציות הצ'אט, לתוך רכיב התוכנה? זה לא קשור לפרסום, זה סתם מעשה חצוף שאני מתנגד לו בתוקף. לא, אני לא כועס
, זו פשוט נקודה עקרונית אצלי..
זה אני כשאני כועס
זה לא אני, זה סתם אייקון של צפרדע

avi9

New member
מסכים ויש בכך על גבול הפלילי. חובתם

לקבל הסכמה לפני השתלטות על דף השער. מחשב אצל חלק מהאנשים הוא כחשבון בנק וזאת חוצפה הגובלת בפלילים,אם לא חוצה אותו, לחדור ללא קבלת רשות. פירסומת יכולים לתת,כי זכותם להתקיים ואינך חייב להכנס לאתר. כדי להביא נקודות אלה לפני בעלי "תפוז",שבד"כ הוא אתר איכותי.

liorben20

New member
צאט יומי ימי א-ה בין השעות 18 -24

לאור ההצלחה אני אשמח אם תתשתפו בצאט יומי שיאויש בין השעות 18:00 ל 24:00 אם השעות לא מתאימות אשמח לתגובות . אני אשמח אם תשתתפו ותמלאו את החדר באושר ובחוויה כיפית . מי יודע אולי אפילו נצליח לשדך אנשים . אני אהיה מיום שני ב-10 בערך . המשך שבוע טוב ליאור :)

mfi123

New member
וואלה רעיון יפה

רק לא הבנתי איפה הצ'אט .. בדקתי עכשיו ואין חדר גמגום בצאט של תפוז

shuky63

New member
לחיצה על צ'אט בשורה הכחולה מעל דף ה

הפורום פותחת חדר בשם גימגום בצ'אט המתקדם של תפוז או מכניסה אותך לחדר אם מישהו פתח אותו כבר לפניך

רק רציתי להגיד

שנורא נהניתי לשוחח עם כולם אתמול בצ'ט. מקווה שיצטרפו עוד משתתפים, גם סמויים
(
בתיה תבואי!)

diana25

New member
צ'אט

שלום חברה. ניסיתי להיכנס לצ'אט ולא הצלחתי :( איך אתם ניכנסים?

mfi123

New member
שאת נכנסת לצ'אט

זה פותח כזה חלון עם שאלה אם את רוצה להתקין צא'ט פלאגאין או משהו כזה.. תלחצי על כן

למעלה