צ'אט צ'אט צ'אט צ'אט צ'אט
ש שבקניק מתלהם New member 14/4/03 #3 משהו לא מסתדר לי פה! תסתכלו רגע על השעות של 2 ההודעות למעלה זה רק נדמה לי או שהתגובה נכתבה לפני ההודעה הראשית???
משהו לא מסתדר לי פה! תסתכלו רגע על השעות של 2 ההודעות למעלה זה רק נדמה לי או שהתגובה נכתבה לפני ההודעה הראשית???
ב בהביבו New member 14/4/03 #5 תראה, מצד אחד זה ניראה שההודעה הראשית נכתבה בלילה, כלומר בבוקר של אתמול, וההודעה השנייה בערב של אתו יום. אני אבדוק את העיניין לעומק ובמידה ונצטרך אעביר למטכנתים.
תראה, מצד אחד זה ניראה שההודעה הראשית נכתבה בלילה, כלומר בבוקר של אתמול, וההודעה השנייה בערב של אתו יום. אני אבדוק את העיניין לעומק ובמידה ונצטרך אעביר למטכנתים.
ב בהביבו New member 14/4/03 #6 והתשובה היא: סיונול רשמה את ההודעה בלילה של יום שבת, שזה עובר ליום ראשון, בשעה 12 ומשהו, שזה כבר יום ראשון כי זה אחריי 12 (בלילה). ליאור הגיב על ההודעה ביום של אותו יום (חחחחחחח) וזה למה שזה קצת בילבל.. אבל טיפה. לא נורא.
והתשובה היא: סיונול רשמה את ההודעה בלילה של יום שבת, שזה עובר ליום ראשון, בשעה 12 ומשהו, שזה כבר יום ראשון כי זה אחריי 12 (בלילה). ליאור הגיב על ההודעה ביום של אותו יום (חחחחחחח) וזה למה שזה קצת בילבל.. אבל טיפה. לא נורא.