צ'אט של תפוז

milford

New member
צ'אט של תפוז

מאז שתפוז החליפו את הפורמט של הצ'אט שלהם זה לא עובד כל כך טוב - לפחות אצלי - האם גם לכם יש בעיות עם העלאת הצ'אט?

0ne Man

New member
נכנסתי כרגע לצ'ט ללא שום בעיות

הצ'ט אמנם השתנה, הרבה אדום בעיניים, אבל הכל תקין.

milford

New member
האדום לא מפריע לי

אבל אולי הוא מפריע לאוהדי מכבי... מה שמפריע לי שהטעינה לא מסתיימת - אולי בגלל שיש לי חבור איטי וזה לא בנוי לאנשים "פשוטים" כמוני. (אני מקווה שבשבוע הבא יבואו לסדר לי את החיבור המהיר) בכל מקרה, מה שכן רואים - את הפרסומות

צלף

New member
גם לי קראה אותה תקלה

אז בהתחלה מופיע שאלה אם אתה רותה לאתחל את ה- i1iLanucher, תעני ב כן, ואז הוא יטעין חת שתיים. הבעיה עם הצט החדש שהוא לא מסמן על ה- Bar את מספר האנשים בתוך הצט בסוגרים, כך שמי שניכנס לפורום לא יודע שיש גולשים בתוך הצט.

צלף

New member
סליחה ראיתי עכשיו שהוא כן מסמן

את מספר הגולשים בתוך הצט (בסוגריים)

milford

New member
הוא לא שואל אותי שום שאלה

ואצלי הוא לא שואל שום שאלות רק כותב "בטעינה ראשונה ייקח מספר דקות...אנא המתן" משהו כזה והדקות הופכות לחצי שעה ששום דבר לא זז חוץ מהפרסומות לצבא

צלף

New member
אני מציע לך לפנות לפורום הצט ../images/Emo43.gif

שמה עוסקים בבעיות הצטים ויוכלו לענות על שאלתך (ןאם תוכלי להעביר קישור לתשובה נשמח).

milford

New member
כנראה מישהו קרא את ההודעה??

היום היתה לי הפתעה - הצלחתי להכנס לצ'אט בפעם הראשונה אחרי כמה וכמה ימים מאז שהצ'אט בצורתו החדשה החל מעניין???

milford

New member
אין אף אחד בצ'אט...

עד שאני מצליחה להכנס לצ'אט אז אין אף אחד מהפורום שלנו

0ne Man

New member
נמאס לי לפתוח כל פעם את הצ'ט

ולראות שאף אחד לא בא.... בעתיד אולי אודיע על יום ושעה קבועים בשבוע, שבו אפתח את הצ'ט, ותקוותי שאז יגיעו יותר גולשים. אם יגיעו גולשים באופן קבוע לצ'ט, אפתח אותו לעיתים יותר תכופות.

למעלה