צאט

טיףטף2

New member
צאט

מכיון שכולנו פה בארון אז הסיכוי שנפגש יהיה אפסי אך אפשרי לארגן מפגש צאט כלומר,נבחר תאריך ושעה ונתחבר כולנו לצאט ביחד. מה דעתכם? אני בעד מחר בשעות 9-10 בערך...

גם המפגשים נערכים בד"כ בארון...../images/Emo6.gif

זאת אומרת, במקום דיסקרטי. רוב החברים הבאים למפגש דיסקרטים מעטים מחוץ לארון. לכן אין הרבה ממה לחשוש, אם אני, עם כל המורכבות של חיי, העזתי והגעתי למספר מפגשים ולשבת הו"ד אחת (עם חשש לא קטן שקינן בלבי שמא אפגוש מישהו שאכיר) אין סיבה שאחרים לא יגיעו למפגשי הו"ד הקרובים, להכירכם: קבוצת לימוד - 24.3.11 (תיאום ם הרב רון באתר הו"ד) מפגש הו"ד - 31.3.11 (פרטים נוספים באתר הו"ד ובהודעות במייל) וזה כמובן לא סותר את המפגש הוירטואלי בצ'אט. רעיון נחמד, אלא שאני למשל במחשב הנייד שלי לא מצליח להכנס לצ'אט...

Harry J

New member
רעיון נחמד!

לי אין כל כך זמן. אבל מתישהו זה רעיון חמוד. באיזה צ'אט מדובר???

"מפגש" בצאט, הוא לא ממש "מפגש" :)

והסיכוי די אפסי שכולנו נהיה זמינים באותו זמן, מאחוריי מסך המחשב. וגם אני לא אפגש במפגש קבוצתי... אבל אין מה לעשות. זו בחירה שלי ושלך, לשמל. ובטח של עוד המון.

McBrownie

New member
אני גם חשבתי שהבעיה הגדולה היא

שאנחנו לא נמצאים פה באותו זמן בפורום [אחרת הפורום היה יותר רועש], אז גם בצ'ט הסיכוי שנהיה ביחד אפסי.. אבל כל הקטע זה -לקבוע- את השעה ו-לקבוע- את הזמן שכולם יהיו פה. רק שאני לא בטוח עד כמה הרעיון תופס.

בא נגיד שזה רק מצליח

כשיש איזה VIP שבא לדבר, כבר ניסיתי דבר כזה עם מעריצים של פורומים וכד, וזה פשוט לא עובד. אבל בהצלחה, תנסו.

תחשוב על זה

שצריך התראה של איזה שבועיים כי לא כולם נכנסים היום שתגיד מחר נפגשים... תחשוב על זה

אני בת :)

תכלס, גם הפורום פה לא כזה פעיל... צריך לקבוע תאריך ליום ראשון לדוגמא

למעלה