צאלה הנשמה

papal

New member
צאלה הנשמה

בכוונה פתחתי אשכל חדש- כדי לפרגן לצאלה נתותחית- שבאמת עשתה עבודה אדירה - ןהרימה תוכנית של החיים- י\צאלה- את גדולה ואל תעלבי מאף אחד ולכל צרי העין- ובעיקר זאת שקוראת לעצמה שירן- לא יודע מה יש לך נגד צאלה- אבל היא בטח לא חצילה- אלה כלה - והיא חמודה וגדולה מהחיים ואת ההשמצות וצרות העין שלך תשאירי למקום אחר- כי כאן אף אחד לא שם עלייך אני מבקש מכולכם להראות למי שמעליבה את צאלה- כמה אנחנו אוהבים אותתה תפרגנו לה באשכול זה

little bony

New member
אתה משגע אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו ברצינות.. אם כל הכבוד לצאלה התות המתוקה והחמודה שאני מתה עליה אתה מגיב להודעה של מישהי בפתיחת שרשור ומעיף הודעות לעמוד אחרי.. לא כל דבר דורש פתיחת שרשור יש כבר שרשור על כמה צאלה מתוקה מדהימה חמודה תות... זה דיי מיותר.. אבל בכל זאת- צאלה אני חולה עליך
את התות הכי מתוקה בעולם

צ א ל ה

New member
טל...

קודם כל תודה.... דבר שני, שירן היא אחת החברות הכי טובות שלי!!! זו בדיחה שלנו שהיא קוראת לי חצילה ובצחוק אמרתי שהיא מעוררת מהומות! אז להרגע בבקשה כולם! ותודה על הפירגון (למרות שבכלל לא שמעת את התוכנית )

DesertRose7

New member
לא הבנתי בהתחלה..

מה אני עד כדי כך לא מבינה עניין ומה שירן אמרה זה היה ברצינות?אזהו.. שלא! גם אני הבנתי את זה שזה בצחוק! לא הכל לוקחים ללב!!! צאלה! כמובן אי אפםשר להעביר אתההודעה בלי לפרגן לך! מדהימה! רואים שאת עושה הכל מהלב! ישר כוח אוהבת אותך תמיד! (ואל תזלזלי בי אף פעם!) (רעה)

צ א ל ה

New member
חחחחחחחחח

תודה מתוקה, אני לא מזלזלת אףףףףף פעם!!!! וכןןןןן שירן צחקה, וגם אני , והכל בא מאהבה!!!! באמת!

אמאל'ה..התקפה!

מוזר, ההומור שלי בד"כ מובן לרוב האנשים.. אני וצאלה חברות טובות.. ולפעמים אני צוחקת עליה שהיא מזכירה לי חציל.. חוץ מזה.. ממתי חציל זה קללה?? מילא הייתי מקללת אותה, או יורדת עליה, הייתי מבינה.. יוחזר שמם הטוב של החצילים!! אבל בכל אופן, אני שמחה לראות שיש עוד אנשים שיהיו מוכנים להגן על צאלה כמוני.. :) וכמישהי שהייתה חלק מרדיו WFM וכחברה של צאלה בכלל, זה ידוע שצאלה משקיעה בכל הספיישלים שלה והפעם במיוחד רואים שהושקעה בתוכנית עבודה הפקתית אדירה שנעשתה מכל הלב.. אז אני מצטרפת בחום לאשכול האהבה והפירגון לצאלה.. צלי, אני רואה שעדיף כאן לא לקרוא לך 15 דק' במים כחולים.. שחלילה לא יפרשו אותי לא נכון.. :)))

יוסדוס

New member
גם אני!@!

גם אני מצטרף לפירוגנים!@! צאלה את גדולה ועשית את העבודה מעולה אז באמת תודה!

למעלה