צ'אק לידל נפצע, הקרב ב-UFC 85 בוטל

favor

New member
צ'אק לידל נפצע, הקרב ב-UFC 85 בוטל

אני בשוק. לא מבין איך אותו קרב, לא סתם קרב.. במיין אבנט! נפצעים שניי הלוחמים. חוסר מזל כזה בחיים לא פגש את ה-UFC. ומכיוון שכבר אין שום יריב ראוי שיחליף אותו הקרב פשוט בוטל. אולי ישימו לאבנס מחליף אבל זה בטח לא יהיה במיין אבנט ולא מישהו מהתותחים.. אולי איזה ג'יימס ארווין או משהו כזה. http://mmamania.com/2008/04/21/report-chuck-liddell-vs-rashad-evans-ufc-85-fight-scrapped/

talhorm

New member
בדיוק קראתי את זה עכשיו במניה

מעניין אותי עכשיו איך ירימו מיינאיבנט לUFC85 כ"כ מהר בהתראה כזאת, ואת מי ישימו... אני חושב שיהיה פה קרב של אנדרסון סילבה נגד אוקאמי במיינאיבנט, אולי דן הנדרסון בLHW מול ראשד? קשה קשה... נראה איך הUFC יוצאים מזה.

favor

New member
דן הנדרסון זו אופציה מעולה

חודש ושלוש שבועות זה התאריך עד האירוע ולא מאמין שהם יגעו ב-UFC 84.

doom23

New member
מאכזב

קודם שוגון ועוד היה אמור להיות קרב של לסנר ובוטל בגלל הקרב עם קולמן כל הכוכבים לא באים מעניין מה יהיה המיין צריך משהו טוב בשביל שיבוא קהל

dor244

New member
עכשיו תחשוב איך נראית הרגל של זיקיץ

אחרי שסיבורג קרע לו את הרגל

favor

New member
קצת חדשות

ג'יימס ארווין יהיה המחליף של צ'אק לידל לקרב נגד ראשד אבנס, אך ככל הנראה הקרב בין ורה לורדום יהיה במיין אבנט. עוד קרב שחזק מאוד בתמונה של UFC 85 שכזכור יערך בבריטניה יהיה בין מייקל ביספינג המקומי נגד כריס ליבן ע"פ mmamania. אגב, ארווין זה אותו אחד שניצח במכת הסופרמן את יוסטון אלכסנדר תוך 8 שניות ב-UFN 13. רוב אמרסון שהיה אמור להילחם בטרי אטים ב-UFC 84 נפצע. אותו יחליף ריץ' קלמנטי, אותו אחד שנלחם ב-UFC 83 ויעשה הופעה נוספת תוך חודש.

JayneCobb

New member
ארווין

הוא גם הבעלים של ה FLYING KNEE הכי יפה אי פעם,בקרב מול טרי מרטין לפני שנתיים-שלוש

talhorm

New member
לארווין

יש KO POWER, אבל אני חושב שזה מאצ'אפ מאוד קל לאבנס שהוא מתאבק גדול בLHW, הוא יוריד אותו לקרקע והימור שלי הקרב נגמר בGNP ע"י אבנס ולא מגיע להחלטה, אני מקווה לפחות בשביל אבנס שזה לא יגיע להחלטה כי הוא כבר איכזב ב2 ההחלטות האחרונות שלו ב2 הופעות האחרונות שלו בUFC, הוא חייב לסיים את ארווין. מסכנים הבריטים... לא שוגן ולא לידל בUFC85 מעניין אם מי שקנה כבר כרטיסים מתחרט על זה
ביספינג מאוד מאוד מאוד הרשים אותי בקרב האחרון שלו, וזה נראה שהוא פייבוריט מול ליבן, אבל אני דווקא מהמר על ליבן, שהיו לו קרבות קשים בהרבה יותר מביספינג בUFC, יש לו יותר ניסיון, ואומנם הוא חטף KO מאנדרסון סילבה ( שזה לא בושה, לא בושה בכלל), אבל יש לו סנטר בלי עין הרע, וראש כ"כ גדול שהוא יכול לספוג כ"כ הרבה מכות בלי ליפול, לעומתו לביספינג עוד לא יצא להוכיח את זה, ובקרב ברול כזה יהיה לנו הזדמנות לראות אם הוא יכול לספוג. אני לא יודע למה קלמנטי לקח את הקרב הזה, ואיך זה יעזור לו להתקדם בסולם הLW, אבל בטח הבנאדם רעב לכסף במהירות, זה לא שהקרב שלו נגמר ב8 שניות בלי לספוג כמו ארווין, הוא היה במלחמה של שלושה סיבובים עם סאם סטאוט רק לפני כמה ימים, אבל כבוד לקלמנטי, ונקווה שהוא לא יפסיד ויהרוס לעצמו את הרצף.

asi123456789

New member
מסכים

הפכו את החיים של אבנס להרבה יותר קלים. הדבר היחיד שמסוכן אצל ארווין זה הסטנדאפ שלו והוא הוכיח את זה מול יוסטון, אבנס צריך לקחת את הקרב לקרקע בכל הזדמנות ולדעתי הוא ינצח את זה או בהחלטה או בגראונד & פאונד. אני לא רואה את ביספינג פייבוריט מול ליבן, ליבן מזכיר לי את CABBAGE ביכולת שלו לחטוף אגרופים לראש, יש לו ראש ענק שסופג הכל ולפי דעתי ביספינג יחטוף את הנוק אאוט הראשון שלו אם הוא לא יקח את זה לקרקע, מה שהוא בטח לא יעשה.

talhorm

New member
טרי איטם הוא לא לוחם פשוט בכלל בכלל

הוא מחזיק במאזן של 10-1, שההפסד היחיד שלו היה בקרב האחרון שלו בUFC75 היה לגילסון טיבאו בהחלטה את שאר ה10 ניצחונות שלו, הוא סיים עם נוקאואט אחד, ו9 הכנעות!!! אולם חוץ מההכנעה שלו מול מאט גרייס אני לא מכיר את אף אחד מהלוחמים שהוא נלחם נגדם, אבל זה עדיין מרשים מאוד ונראה שהוא מכונת הכנעות, וטיבאו שנחשב ללוחם מעולה לא הצליח לסיים אותו, אז הוא גם לא פרייאר ברור שקלמנטי מנוסה יותר, עשה הרבה יותר דברים בקריירה שלו וסביר להניח שהוא טוב יותר ברוב הפרמטרים מטרים איטם, אבל בהתראה של חודש אחרי שהוא נלחם מול סאם סטאוט בשלושה סיבובים וחטף קצת מכות שלא מתאוששים מהם תוך שעה, זה לא יהיה קרב קל ל NO LOVE.

jackinthebox1

New member
אין דבר כזה "קרב קל" ב- MMA, אלא אם קוראים לך

אנדרסון סילבה... לא ידעתי שאיטם הפסיד לטיבאו בהחלטה. זה נותן לו עוד כמה נקודות, אבל למרות הכל אני עדיין חושב שקלמנטי ינצח. לגבי ההכנה המאוחרת - אחחחח, איפה הימים של תחילת ה- UFC שהלוחמים היו עולים לזירה 3 פעמים בערב בלי לדעת כלום על היריב שממולם... יש בזה קסם מסוים, למרות שכנראה שאין לזה יותר מקום ב- MMA המודרני. דרך אגב, אם כב מדברים על קלמנטי, יש לדעתך סיכוי שאם הוא לוקח את הקרב הזה יעלו אותו בקארד ונראה אותו נלחם מול הלוחמים היותר רציניים בקטגוריה?

talhorm

New member
ללא ספק

אם קלמנטי לוקח גם את הקרב הזה, יהיה לו רצף מרשים שידרוש מהUFC להעמיד אותו במבחנים קשים יותר. יש בדוויזה הזאת המון לוחמים רציניים, מצליחים ומוכשרים, אני מהמר שאם הוא לוקח תקרב הזה הוא יקבל את ג'ו לוזון או פרנקי אדגר בקרב הבא שלו...

למעלה