צבא אטום

צבא אטום

לפני חודש פלוס עברתי ועדה רפואית בירושלים במטרה להעלות יל את הפרופיל כדי שאני אקבל תפקיד שאני חושקת בו המון זמן. היום, אני עומדת בפני הצבא האטום שלנו, אומנם את הפרופיל שלי שינו, ועברתי לשכה (מה לעשות ירושלים פשוט מאוד מאוד רחוק מהבית לעומת תל השומר) ועכשיו אף אחד לא יודע מה קרה לפרופיל שלי אבל הוא נשאר כפי שהיה, ושוב מזמנים אותי לועדה רפואית, אך הפעם 3 ימים לפני הגיוס, מה זה נותן לי? לוקח להם לקרוא פקס שבועיים אז את התפקיד שרציתי לקבלאני לא אקבל, במקום זה אני אקבל מהם פסיכוזה!

Dr.Drek

New member
Welcome.

שאני לא אספר לך מה אני עברתי איתם. פשוט תפנימי... חיחי... לא באמת....את יכולה עכשיו להתחיל לריב עם טפסי 55 וכאלה דברים.... ההתמדה משתלמת...אני הצלחתי איכשהוא לקבל את מה שרציתי ובמועד אפילו... אז...בינתיים תפנימי...ותנסי.... בהצלחה.

amir18

New member
כן, צודקת

הצבא באמת דופק אנשים... אבל תחשבו כמה נלחמים על המקופ הזה. אז הכל זה פרוטקציות והמון המון מזל!! תזהרו שהצבא לא ידפוק אתכם גם:((

תגובה

להפנים זו דרך פשוטה, אבל כדי לקבל תפקיד מסויים הייתי צריכה להעלות פרופיל, ולשלוח להם פקסים, לוקח להם שבועיים לקרוא פקס, העלו לי פרופיל ועברתי לשכה ושוב הם לא רוצים לשנות לי את הפרופיל לחדש ועוד פעם יש לי ועדה רפואית, אבל הפעם 3 ימים לפני הגיוס, מה זה נותן לי? כמובן חוץ מביזבוז דלק... אגב לשכה רציתי לעבוד לפני, פשוט הם לא רצו ואמרו לי לחכות אחרי הועדה שנקבעה לי.

snoozy

New member
אני לא יודעת אם זה מעשי...

אבל למה שלא תבואי ללישכה באופן אישי? אם הפקידה בכניסה לא תתן לך להיכנס תגידי שבאת למלא טפסים לעתודה או משהו. ואז פשוט תמצאי את מדור קד``צים (אם בזה מדובר) ותשבי להם על הנשמה. הם לא באמת כאלה עסוקים כמו שהם תמיד עושים את עצמם. אם תהיי מספיק גסת רוח, בסוף יתייחסו אלייך. ושוב- אין לי מושג אם זה עובד, אבל אני מתכוונת לנסות את זה בעוד שבוע, אז אם את רוצה אני אספר לך איך היה. בהצלחה סנוז

היי סנוז

תודה על העזרה, אבל אני לא חושבת שאם אני אבוא לשם עוד פעם תעזור, אני ממש לפני הגיוס שלי, ואין לי גם זמן לנשום,יש המון מה לעשות, להספיק דברים, וכו... אין לי זמן וכוח נפשי להתמודד איתם עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. את מה שיהיה לי להגיד אני אגיד להם 3 ימים לפני הגיוס, ויש לי הרבה מה להגיד...

למעלה