צבא ארץ ישראל

bustanai

New member
צבא ארץ ישראל

אני כבר מזמן החלטתי שלא אעזוב ישראל, ואפילו אם יוחלט לפרק את המדינה (בזמן האחרון מרבים לדבר על כך) אני אגן עליה עד טיפת הדם האחרונה ולא משנה מה יהיו הסיכויים לנצח. זהו לדעתי 'המינימום הפטריוטי', כל השאר—חובות האזרח. התחיל לעניין אותי האם יש עוד מישהו שחושב כמוני ועלה לי הרעיון ליצור 'צבא ארץ ישראל', החברותא של אנשים תומכים ברעיון הזה. מטרתו היא קודם כל סמלית. היום באמת מדברים יותר מדי על 'אריזת המזוודות', אפילו הלאומנים הקיצוניים, וזהו הביטוי ההרסני ביותר. אז נשנה את האווירה הכללית ונעשה חברותא של אלה שלעולם לא יארזו את המזוודות ! אם בשבילך קיימת איזו חתיכה של ארץ ישראל שאתה לא תעזוב אותה מה שלא יקרה (המידה והמיקום לא משנים) ובעדה אתה תילחם נגד כולם—תירשם לצבא. בינתיים מקום הגיוס היחידי— http://www.livejournal.com/userinfo.bml?user=zva_erez_israel . או אפשר לכתוב לתיבת דואר שלי [email protected] אגב, השקפת העולם הפוליטית גם בכלל לא משנה. לא נעשה שום דבר בלתי-חוקי. בצבא לא יהיו קצינים וחיילים, שוויון גמור. שום מערכת או בסיס רשמי, כדי שריבים פנימיים ושחיתות לא יהרסו אותו. נדון ביחד בבעיות גלובליות וגם קטנות של מדינת ישראל ולהציע פתרונות שונים. מי שירצה--נעסוק בעבודה אידיאולוגית עם הציבור.

יש קשר לנועם פדרמן או מדינת יהודה?

אם לא, כדאי לאחד כוחות. אפשר לפעול באופן מידי כמו שעשו במדינת אכזיב. יש להם דגל משלהם והם מפיצים דרכונים משלהם. מצרים מכבדת את הדרכונים שלהם.

bustanai

New member
אין שום קשר

ואני לא בטוח שכדאי לאחד כוחות כי פעילותו יכולה להוביל לפילוג מיותר ואני יותר רוצה אחדות

hornyman73

New member
שמעון אתה איש מסוכן

אתה גיס חמישי. למדינת ישראל יש צבא. הוא נקרא צה"ל. אתה יכול לא להסכים עם המדיניות של הממשלה. אבל צה"ל גוף לא פוליטי שמבצע פקודות. אני מציע לכל מי שפטריוט להצטרף לצה"ל. זה הצבא שלנו. אם אתם לא מסכימים עם דרכנו תעזבו. אנחנו הרוב וזהו. אסור לפלג. ועוד אומרים לי ערבי, כל הפלנגות האלה.

תודה על המחמאה. לא חשבתי שיש לי

כל כך השפעה. מדובר על קומץ אנשים ביהודה ושומרון. אתם כבר עשיתם עליהם X . למה שלא יארגנו מדינה משלהם ויחסכו לצה"ל כח אדם שיכול להתפנות למשימות אחרות? מילא אתם רוצים לברוח משם. במקום לתת לערבים את השטח תתנו ליהודים. לפחות היהודים לא יזרקו עליכם קאסאמים ולא ישלחו לכם מתאבדים להתפוצץ במרכזי הערים. למה שאנחנו נעזוב? ארץ ישראל שייכת לכל העם היהודי. אולי אתם תעזבו. אתם תומכים בדרישות של הערבים יותר מהזכויות של היהודים.

hornyman73

New member
אני מוכן

אתה צודק שמעון. תקימו שוב את מדינת יהודה. אני מוכן שתישארו בשטחים בתור תושבים שווי זכויות לפלסטינים. זה באמת לא הוגן שרק אנחנו נפנה יישובים.

יוטו

New member
צריך להקים צבא חדש , שיהיה באמת

צבא הגנה לישראל , ולא לשרון , או הבלגה לישראל. . . .

../images/Emo18.gif ככה בדיוק

התחיל האסון של לבנון!!! פלנגות - זוכרים? זה בעצם מה שאתה מציע, וזה ממש ממש לא חוקי, אך מעבר לזה - ישסע את העם ויוביל אותו, שוב, לאסון לאומי ולאובדן הריבונות של העם היהודי בארץ ישראל - זיכרו כמה זמן לקח לעם היהודי להחזיר לעצמו את הריבונות הזו (רמז: יותר מאלף!!! שנים)

bustanai

New member
מה הקשר ?

נכונות למות למען המולדת שלך--דבר כה גרוע שעלול לפלג את העם ולהרוס את המדינה ? ומה טעם בקיום המדינה שאף אזרח שלה לא מעוניין באמת בקיומה, לא מוכן להלחם עבורה ?

רולדההה

New member
תגיד אתזה, תגיד את זה לכל ../images/Emo98.gif

החיילים ששירתו ושמרו על ההתנחלויות ועכשיו הם קבורים. תגיד את זה להרוגי כל המלחמות שדם גופם הוא מגש הכסף שעליו הוקמה המדינה הזאת, תגיד את זה לאלפי משפחות שכולות, לאמהות שהילדים שלהן לעולם לא יחזורו הביתה. תגיד את זה למאות אלפי ילדים ונוער שהחלום הכי גדול שלהם הוא להתגייס לצבא ולשרת בגאווה את המדינה. חוצפה. אם רק היית יודע כמה אנשים מוכנים למות למען המדינה הזו, כמה מתו למענה.

hornyman73

New member
מאיפה יצאו כל הבאושים האלה?

אני לא מבין מאיפה יצאו כל ההזויים האלה. ממש ההיסטוריה חוזרת. מקימים את מדינת יהודה מול עינינו ושוב נצא למלחמה ישראל מול יהודה. כנראה לא תהיה ברירה, רצחו ראש ממשלה, מאז נדלקה לי הנורה האדומה לגביהם. אני בטוח בצדקת דרכנו וגם אלוהים איתנו ולא עם המתיימרים להיות דתיים האלה. עובדה שכל התפילות שלהם נופלות על אוזניים אטומות ופינו אותם. חרון אפו של אלוקים עליכם. בקרוב זמן גאולת אמת. לא יעזרו לכם נביאי השקר שלכם ("היה לא תהיה")

רולדההה

New member
אמן. ../images/Emo98.gif

אל תדאג, המשיח בדרך ואז כל השוטים שהעזו להשתמש בשמו של אלוהים לשווא, להצדיק את האמונה ההזויה, המשיחיסטית והמטורפת הזו בעזרת שמו, כולם יחטפו על הראש. ובכל זאת, לשרת בצבא זו מצווה.

bustanai

New member
טוב אם כך

מוכן להיות חוצפן--בזמן האחרון ראיתי רק פרצופים אדישים וצעקות @אני נותן גת למדינה הזאת !@ @אני מת לעזוב את המדינה הזאת, למכור אותה למי שירצה !@ אם נמשיך לשתוק בגלל החשש להיות 'חצוף' מצב רוח זה יכבוש את כולם ולא תשים לב איך המדינה תתפרק מעצמה

hornyman73

New member
אני מוכן לחיות למען המדינה

גנרל ידוע אמר פעם: המטרה שלנו היא שחיילי האויב ימותו למען מולדתם. אם נמות אז...נפסיד. (אני מסביר לכם משפטים כי ידוע שאתם על סף...פי--ר ש-לי) למות זה קל. לחיות זה קשה.

AirBot

New member
הציטוט

"The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his." סתם להשכלה כללית...

hornyman73

New member
ומי אמר?

ראיתי את זה באיזה משחק מלחמת רשת פעם. אני חושב שאין יותר נכון מהמשפט הזה.

למעלה