צבא, הדג נחש, והיסטוריה

צבא, הדג נחש, והיסטוריה ../images/Emo57.gif

פורום סדירים היום בשעה 17:00 יתארח בפורום סדירים עו"ד זאב וישיב לשאלות הגולשים בנוגע לנושא סמכויות המפקדים ודרכי אכיפת המשמעת בצבא וכן הליכי חקירה ומשפט בצבא. בואו להתייעץ ולשמוע.
הדג נחש רגע לפני ש"הדג נחש" טסים לסיבוב הופעות בארה"ב הם מגיעים לפורום המעריצים הרשמי ועונים על שאלות גולשים
שורשים והיסטוריה איתי בחור, מחבר הספר "פעמון סדוק" יתארח הערב ב- 19:00 בפורום שורשים משפחתיים וידון עם הגולשים על תקופת העלייה הראשונה, על פרשות לא ידועות, על אנשים לא מוכרים, ועל הקשר שבין היסטוריה וספרות, ובין היסטוריה ואקטואליה.

eMiFrEaK

New member
נצל"ש..

למישהו פה יש במיקרה את הקטע "ההחמצה" של יאיר?

מילי17

New member
בבקשה ../images/Emo99.gif קטע חזק.

ההחמצה. הם לא יגיעו לקונצרט הגדול של האהבה, הם למדו את המלים והצלילים מקסטות שחוקות, שהתגלגלו שוב ושוב בטייפים עייפים. אבל כשהלהקה תעלה לבמה, האורות יידלקו, ונערות רכות-שיער יזקפו צוואר יונים לבן-הם לא יהיו שם. הם לא יגידו לה: "אני אוהב אותך". שוב ושוב תרגלו את המילים, בחסיון הלילה, מול מראות שבורות בשירותים צבאיים מדיפי ליזול. הם בחרו חולצה, שפשפו את הג'ינס, הניחו תמונות מחזור מתחת לכר. אבל מישהו אחר כבר יגיד לה את המילים. הם לא יהיו שם. הם לא יתחתנו לעולם. לא יהיו להם ילדים. כשתישמע צווחת החיים הראשונה, הם לא יהיו שם. הם לא ייסעו לטיול הארוך אל המדבר הצהוב. חבלי הסנפלינג הגמישים כנחשים לא יגולגלו אל תא-המטען. המדורהלא תודלק. גיטרת העץ המעוטרת בסטיקרים לא תישלף, ואף אחד לא ישכח את הבית השני. וכשיתגלגל שיטפון פתאומי לאורך נקיק צר, הם לא יהיו שם. הם לא ינעצו טלכרט כחול לטלפון אפור, ולא יודיעו שיגיעו. ולא יודיעו שלא. הם לא ישקרו שהכל בסדר, שלא צריך כלום, שיש להם מספיק כסף, תודה אמא. בשבת, מתוך הרגל, ישאירו להם את המפתחות של המכונית. אבל הם לא יהיו שם. הם לא ישתחררו. לעד ילבשו את מדי האבן המרובעים שלהם... הגדוד שלהם יגיע לבקו"ם, יחזיר ציוד, יקבל תעודה וטפיחה. והם לא יהיו שם. הם לא ילמדו. לא בפקולטה של החיים, לא בישיבה, לא באוניברסיטה... כל כך הרבה דברים עוד יש להם לדעת, בעיקר על עצמם, אבל הם לא יהיו שם. כשהם מתים, אנחנו תמיד כותבים מי היו. אבל הכאב האמיתי הוא בגלל מי שכבר לא יהיו.

ענבץ בץ

New member
אההההההההההה הם מחקו את פורום חדר

מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

מילי17

New member
אני אספק לך את הקישור../images/Emo47.gif

אבל בפעם הבאה תכניסי את זה ל'אישי' וגם למועדפים ליתר ביטחון...
ושזה לא יקרה שנית!!! יש לך מזל שאני מתה עלייך ילדה
מילי.

למעלה