צבא והשמנה

צבא והשמנה

התגייסתי לפני חודשיים וחצי. כרגע אני נמצאת בקורס שמסתים שבוע הבא. עד הגיוס חייתי באורח חיים בריא מאוד עם המון פעילות גופנית ואוכל מזין ובריא, ירדתי במשקל. נכון להיום בגלל הצבא עליתי 3-4 קילו גם כי כבר אין פעילות גופנית, למעט יום שישי כשאני חוזרת הביתה, גם בגלל האוכל השמן של הצבא וגם בגלל הלחץ של הקורס וכל העוגיות והממתקים שיש... בעיקרון אני יודעת את הדברים הבסיסיים לשמור על הגזרה אבל אני מרגישה שאיבדתי אותם באיזשהו מקום ואשמח לקבל קצת רענון, הכוונה ויעוץ. חשוב לי להגיד שאני מאוד מתוסכלת מהעלייה במשקל. אני יודעת (מקווה לפחות) שכשאני אתחיל את התפקיד אני אוכל לשמור יותר..

yuvalfrr

New member
אפשר לשמור , גם בצבא

וודאי שקשה יותר בטירונות וקורס , אבל קחי בחשבון שהיות ואת פעילה במשך כל היום , ועומדת על הרגליים מספר לא מבוטל של שעות , את גם שורפת הרבה קלוריות. מבחינת הגיוון התזונתי או דקדקנות לגבי מרכבים את מוגבלת , אבל לא לגבי מינון ופסילת מזונות מסוימים. את לא חייבת לאכול צ'יפס אם מגישים אותו , או סלט במיונז וכו' . את יכולה גם לספוג את האוכל עם מפיות , כדי לבטל כמה שיותר מהשמן . בנוסף , להימנע משטויות באוהל , ממתקים וכו' , ולהשתדל לא לקנות בורקסים למיניהם בשק"ם . זה אמנם קשה יותר מהבית , אבל אם אורח החיים שלך הוא באמת בריא הוא צריך להחזיק מעמד גם כשכל הזבל מונח לך מול הפנים (ממתקים של חברים וכו'). בסדיר כבר יהיה לך קל יותר , אבל בהנחה שתהיי בבסיס סגור חלק גדול מהבעיות עדיין יהיו קיימות. תקווי שתהיי בבסיס עם חדר כושר לפחות.

אורח החיים נשמר בעיקרון

אני לא נוגעת בבורקסים וגם שיש צ'יפס או פנקייק אני לא לוקחת. אני מביאה מהבית לחם קל ואוכלת אותו. אבל אני גם לא כל כך צדיקה וכן שוקולדים למינהם אוכלת. אני חושבת שמרוב הלחץ אני גם אוכלת המון ועוד בעיה שיש היא שברגע שאני מרגישה תחושת רעב אני חייבת לאכול פחמימה כי זה מה שיש בזמן פריסות. בזמן הארוחות אני לוקחת צלחת גדושה בסלט ומעט פחמימות אבל עדיין. אני יודעת, או לפחות מקווה שבסדיר אני אוכל לשלוט על זה יותר..

יערה 32

New member
היי....אותה בעיה

אני התגייסתי לפני חודש ויש לי עוד חודשיים לקורס שלי ואני טוחנת מעצבים ומתח. לפני הצבא הייתי בשומרי משקל וירדתי ועכשיו הכל עולה. אבל אני שומרת על גישה בריאה. אני לא יכולה לטחון את עצמי בדיאטות כשאני לא בשליטה על חיי. זה שלב שיעבור ובינתיים צריך לא להגזים, גם באכילה וגם בצמצומים. כשתגיעי לסדיר תחזרי לשגרתך. סמיילי גדול

למעלה