צבא וחו"ל - שאלה דחופה ביותר

ארנבסקי

New member
צבא וחו"ל - שאלה דחופה ביותר

שלום, שאלה לכל הנוסעים לתקופות ארוכות ... קיבלתי צו מילואים לסוף אוגוסט ועכשיו אני בשלבי עזיבה מתקדמים. מה עושים ? איך אוכלים את זה ? שאשנה את כל התכניות שלי לאחרי המילואים ? ממש לא לעניין. הייתי מדבר עם האנשים אצלי ביחידה, אבל מאחר וליחידה שלי אין תקציב לאנשי מילואים אז אני ועוד כמה מהיחידה "הושאלנו" ליחידה אחרת. אנחנו לא מכירים שם אף אחד. עצות ? תודה מראש

יידעת את קצינת הקישור?

במסגרת תכניות העזיבה שלך היית צריך לידע את קצינת הקישור ביחידה שלך. במידה ועשית זאת, כתוב לה מכתב שלא תוכל להתייצב כיוון שאתה נוסע. במידה ולא, זה הזמן ליידע אותה, אם יש כבר כרטיסים ודברים סגורים פשוט תצרף העתק של תכנית הנסיעה ותבקש לבטל את הצו.

ארנבסקי

New member
ובמידה שאין עדיין דברים סגורים

מה שיש זה הרבה מאוד תכניות, וחלקן יתממש עד סוף אוגוסט. אין עדיין שום מסמך של תכניות סגורות. זאת הבעיה. ותודה על התגובה. דור

ארנבסקי

New member
לא זאת לא אופציה

התחכמות - כן. כי אני לא מרמה פה, יש תכניות ויש גרין כארד שקיבלתי זה עתה. אין לי בעיה למתוח את ההגדרות כך שיבוטל הצו המיותר הזה. לא גנבתי כלום. רמאות לשמה - לא ולא.

Dumbo 1

New member
טוב, אולי כשלא יהיו יותר אופציות

כי עד אז סביר להניח שאתה כבר במילא תשתגע...

לשוחח עם קצינת הקישור

לכתוב מכתב שאתה בתהליכי עזיבה, ולנסות להשיג כרטיסים כדי שיהיו תכניות מוגדרות

ronenkremer

New member
חו"ל

הי דור, דבר ראשון - השארתי לך הודעה במסרים, אנא צור קשר. לגבי השאלה שלך. במידה ואתה בשלבי עזיבה אתה צריך להודיע זאת לצבא. אתה תרשם במחשבי המשטרה כאדם שעוזב, והם יוכלו לעקוב אחריך לכשתחזור (פעם הייתה להם בעיה לעקוב, היום לא). אני חושב שהדרך הכי טובה תהיה לפנות לשלישות הראשית.

למעלה