צבא, מעקב באונקולוגיה וכו'

factor

New member
צבא, מעקב באונקולוגיה וכו'../images/Emo70.gif

היום הייתי אצל באונקולוגיה שניידר בשביל מעקב ובירור כמה דברים שאני צריך, אז יש לי כמה דברים לחדש לכם פה שאני בטוח שיהיו לתועלת עבורכם: 1.אחרי סרטן - 5 שנים, ליתר דיוק, ניתן רק להתנדב לצבא. 2.במידה וחייל לוקה בסרטן - הוא מקבל 21 מיידית, והטיפול בו עובר לקופת חולים. 3.ניתן להתנדב לצבא גם תוך כדי טיפול כימותרפי פעיל! 4.כעיקרון, אפשר להפנות למעקב בזמן השירות (במידה ואתה לא מתנדב, אלא שייך לרפואה הצבאית) לבילינסון וההפנייה תהיה למעשה לשניידר (על אף שאין בבילינסון או בשניידר ר"מ 2. אם אתם מתנדבים - כל האמור לא חל עליכם, אתם באחריות רפואית של קופות החולים ואתם יכולים לבוא לביקורות וכו' ללא כל הגבלה. רפואה שלמה לכולם!!!

תודה factor

זה מידע מאד חשוב ואני בטוחה שהוא יעזור לכל אותם חבר'ה שחלו או חולים בתקופת הצבא כי כל הבירוקרטיה הזו באמת יכולה לשגע פילים, במיוחד שבדרך צריך גם להתמודד עם מחלה. המון תודה!

everstamper

New member
יש חריגים

אפשר אחרי שנתיים מהמחלה להעלות פרופיל, אבל זאת פרוצדורה נורא מסובכת. אני מכיר מישהו שהגיע לדובדבן מספר שנים מועט אחרי לימפומה.

תמיד

תמיד יש חריגים. יש את אלו שילחמו ויעשו הכל כדי להשיג את המטרה שלהם. וטוב שכך, כי מאלו אפשר לשאוב את ההשראה ואת הכוח לעשות את מה שנראה כבלתי אפשרי.

למעלה