צבא....

subtitles

New member
צבא.... ../images/Emo35.gif ../images/Emo142.gif

אני מקווה שזה בסדר שאני מעלה כאן את השאלה הזאת. אני בקרוב בת 18.. כביכול עומדת לפני הגיוס. אך אני בספק אם יתנו לי להתגייס. עד לא מזמן הייתי בטוחה שאני רוצה להתגייס. אך עקב השיחה עם הקב"ן התבלבלתי.. ואין לי מושג מה טוב בשבילי. חשבתי לבוא ולשאול אתכם על כך.. האם היו לכם חרדות בתקופת הצבא? ואם כן.. האם התגייסתם? האם התחרטתם על כך? וכו'.. אני אשמח לשמוע מכם על כך. ואגב - אני חולה

Sonata Of Tears

New member
הקב"ן יודע?

לפי מה ששמעתי, אנשים שיש להם התקפי חרדה ודכאון ומטופלים בכדורים נגד חרדה, בעיקר כשהן בחורות ,הצבא בכלל לא מכבל אותם ומשחרר על סעיף נפשי בכיף.

דולידול

New member
היי סאב..

ההתמודדות היא שונה מאדם לאדם כשם שכל אחד מתמודד עם החרדה בצורה שונה. לכן סאב יקרה, יש לך את התובנה והבגרות להסתדר בדרכך עם מה שאת עושה. לכי עם תחושותייך הם לא יטעו אותך. לפעמיים עדיף לא לשאול שכן זה יכול לבלבל ולהכניס רעיונות לראשך, לכאן או לכאן. ללא ציפיה ברורה מראש החיים יותר טובים (אני יודעת לא מתאים לחרדתיים) רק את תדעי איך לנתב אותם לטובתך. זאת דעתי האישית בלבד. אגב תזכרי ששום דבר זה לא חתונה קתולית, לא טוב לך תעזבי ותמשיכי הלאה. אם לא תנסי לא תתבגרי. איתך בדרכך.

bilitis

New member
סאבי קחי פיקוד על חייך../images/Emo88.gif

סאבילה אין איש על פני האדמה היודע מה טוב בעבורך-יותר מימך. איש גם לא יתנדב לנהל את חייך. פשוט,קבלי החלטה ולכי איתה. אלין ילדת האור מספרת כיצד עברה שירות צבאי עם תיסמונת טוראט,כדאי שתתקשרי איתה. והיה ותתגיסי:לא נשאירך בודדה ! 1.נדבר איתך בטלפון כל יום 2 .נבוא לבקר בשבתות ונביא שוקולדים 3.אם תסכימי כל שתחליטי תמיד תישארי הסאבי הכי אהובה שלנו. וכמובן,החלמה מהירה!!!!!

morfo

New member
היי סאב-הצבא זו הזדמנות טובה..

ואת צריכה להמשיך עם הרצון שלך להגיע לשם אפילו לתקופה-כי אולי את תחליטי שזה לא מתאים לך-כמו המון אנשים בשנים האחרונות שפשוט החליטו שזה לא מתאים. אז לדעתי את צריכה לבדוק אפשרות להתגייס ולהיות במקום שיתאים-אולי קרוב לבית ועם עיסוק שתאהבי. ואם ממש יתעקשו בצבא שלא....אז תהיי אחת מהמון אנשים שלא מתגייסים היום לצבא...זה כבר לא צבא שכולם מתגייסים אליו תרגישי טוב!!!זה כרגע הכי חשוב!!

מחלות בחופש. תענוג.

ובקשר לצבא - החרדות שלי הם מינוריות, למיטב ידיעתי. אם הן קיימות בכלל כמובן. אולי זו עוד בעיה שמצאתי לי. הבעיה היחידה שאולי יש לי אני לא יודע מה שמה, אבל צריך להיות שם לאדם שמחפש לעצמו בעיות. אבל ניחנתי בכריזמה וכושר שכנוע, ושכנעתי את המראיינת שיש לי חרדות (עשיתי עוד כמה שטויות, היו לי הרבה דברים על הראש באותו זמן). כמעט העיפו אותי מהצבא. אחרי כמה שיחות עם הקב"ן ומבחן רורשאך (שהיה די סבבה) ובאמת השתניתי מאז הראיון והפסקתי לשחק את המשוגע, וניסיתי לשכנע את כולם שאני בסדר והכל זה הקצנה, למרות הכל הורד לי פרופיל על סעיף נפשי ל64 או משהו כזה, ונאמר לי שאני לא אקבל זימונים. הייתי מאד עצוב וזה אחד הדברים שהכי הקשו עלי לישון בשבוע האחרון ובכלל שיושבים לי על הוריד מאז. להפתעתי קיבלתי היום זימון לחיל חימוש. ואני כל כך רציתי לטאטא ולקלף תפוחי אדמה. טוב נו, החיים הם כמו בונבוניירה של שוקולד. אתה אף פעם לא יודע מה אתה עומק לקבל. נ.ב. אני ממלצר היום פעם שניה. בהצלחה לי. פעם הקודמת עברה די בסדר למרות שאני די מפוזר. היה עוד משהו אבל אני מעדיף שלא לדבר עליו. זהו.

LoveBeing

New member
להגיד לך משהו?

אני חושב שהצבא לא יעשה לך טוב..... לא רק שהוא לא בשביל אף אחד כמעט- לך הוא ממש יכול לעשות רע. אני ידעתי את זה מראש ולא התגייסתי. אם את רוצה כתבי לי בפרטי... אבל לכי עם הלב שלך. באהבה, גיל

ליאישית התקופה של הצווים ולפני גיוס

לא היתה הכי מוצלחת.. דיכאון חרדה וכל זה ובמבט לאחור אני לא יודעת באמת אם זה מתאים בשבילי.. אני בחרתי לא להתגייס ועבורי לפחות זה היה הצעד הכי טוב ואני לא ממש מתחרטת עלזה בתור אחת עם אוסידי (שאחרי אותה תקופה התחזק אז טוב שבחרתי כך) וחרדה ופחד לצאת החוצה ופחד מאנשים כמו שיש לי עכשיו אני חושבת שהבחירה שלי פעלה לטובתי

push

New member
אהמ

אני לא יודעת מה טוב עבורך,כמו שכתבו כאן-רק את יודעת. אני כן רוצה להדגיש שהצבא זו מסגרת קשה,קרה ומאוד קפדנית. אני לצבא לא התגיסתי,הסכמה הדדית שלי ושל הצבא.לי היה ברור שהצבא ישמש כבמה שאני אתמוטט עליה. אני כן פניתי לשירות לאומי וזו אחת ההחלטות הטובות ביותר שעשיתי בחיים.אני פשוט נהנת מכל רגע,משרתת קרוב בלית,בשעות סבירות ותנאים נהדרים. החלטה שלך.

subtitles

New member
תודה לכולם! ../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

אכן הקב"ן יודע על מצבי ולכן לא כל כך רוצים לגייס אותי.. ואני מבולבלת. כי אין לי מושג אם זה טוב או לא.. כלומר אם זה בסכה"כ לטובתי או שזה אמור לאכזב אותי. אז רציתי לשמוע מה יש לכם להגיד
גם יש את כל העניין של התנדבות שאני יכולה לעשות.. אני עוד צריכה לחשוב על זה קצת (קצת הרבה) אבל אני מעריכה מאוד את זה שהגבתם! נתתם לי כמה כיוונים וטעונים שעוזרים לי.

למעלה