צבא.........

• פותח הנושא okts
  • פורסם בתאריך

okts

New member
צבא.........

היי לכולם וערב טוב! אני גרה בארה"ב, עברתי לגור פה חודשיים לפני שהייתי 16, שנה לאחר מכן נסעתי לארץ לחודשיים ועשיתי צו ראשון. עכשיו, אני יודעת שיש איזה סעיף שאומר שמי שיצא מישראל לפני גיל 16 פטור מהצבא, מה אתם אומרים?! אתם חושבים שגם אני נכנסת בסעיף הזה אפילו שעברתי צו ראשון?! תודה רבה מראש O.K

Taliy

New member
אני לא יודעת ?

אני חושבת שמי שלא עבר צו ראשון לא חייב להתגייס. את התשובה הכי מוסמכת תקבלי מהצבא. צרפתי קישור בו אולי תמצאי תשובה ואם לא בטח תמצאי שם טלפון ...

moshe116

New member
למה?

שלום לך . שמי משה דניאל. קראתי את השאלה שלך ולא יכולתי שלא להגיב. השאלה הגדולה פה, וסלחי לי על הבוטות,למה לעזאזל את רוצה להתגייס?. אני בן 23 , סיימתי את הצבא ואני ממש מצטער על ה-3 שנים ששרפתי. היום אני מנסה בכל דרך אפשרית להגיע לארה"ב(בצורה חוקית כמובן). את נמצאת לך שם, ואני ממליץ לך להשאר שם ולא להגיע למדינת החלמאים הקטנה שרוב העולם מכיר בשם ישראל. אין לך שמץ של מושג כמה צעירים היו מוכנים להתחלף איתך. שלא תביני לא נכון, אני אדם אופטימי מטבעי. ההמלצה שלי, תישארי שם ושלא יטרידו אותם זוטות כגון צה"ל.

okts

New member
אתה לא הבנת אותי בכלל!!!!

דבר ראשון, לא יודעת אם שמת לב אבל כתבתי שאפשר לקבל פטור למי שעזב את הארץ לפני גיל 16, זאת אומרת (וזה מה שכתבתי שעזבתי את הארץ לפני גיל 16!) שאני רוצה לדעת שאם עברתי צו ראשון אם אני עדיין יכולה להשתמש בפטור..... בכול מקרה תודה על העצה שצבא זה בזבוז.... ושאם יש הזדמנות לחיים אז לנצל את ההזדמנות.

למעלה