צבא..

wind and fire

New member
צבא..

אני חיילת בצבא כבר שנה ו.. אני שוקלת 58 והגובה שלי הוא מטר 72. לפני הצבא שקלתי 49 ובצבא העליתי איזה 8 קילו. הבעיה אצלי היא שאני כבר יותר מחצי שנה נאבקת לרדת במשקל.. אני מרגישה כאילו ניסיתי הכל, ועכשיו אני התחלתי גם דרך חברה בשיטת הנקודות של שומרי משקל.. חשבתי שזה מתחיל לעזור אבל אני מרגישה כאילו נעצרתי.. בהתחלה הייתי עושה כל ערב הליכה מהירה, אבל גם בגלל השעות המאוחרות במשרד נאלצתי לוותר על זה ועכשיו אני עושה כפיפות בטן 3 פעמים בשבוע.. הבעיה שלי היא שאני אוכלת יחסית קצת אבל זה אוכל של הצבא, אני לא יכולה לשלוט על מתי לאכול ומה לאכול כי עם אני לא אוכל שם אז אני לא אוכל בכלל.. השאלה שלי: מה אני יכולה להביא לבסיס שלא יהרס מחוסר קירור? איך אני יכולה לשלוט במה שאני אוכלת? איך להפחית? איזה ספורט לעשות? משהו שיוכל לעזור לי! תודה..

אבל 58 לגובה 1.72 זה מעולה. לא?

בכל מקרה, גם אני חושבת שבצבא (בטירונות, בעיקר) עליתי במשקל. כל החטיפים, והפריסות (לחם עם שוקולד), והלחם בכל ארוחה. אין דבר כזה לא לאכול בצבא, את חייבת. לא עולה לי לראש משהו שאת יכולה להביא איתך מהבית, חוץ מפרכיות אורז ודברים בסגנון.
ספורט, מספיק ריצה או הליכה, כפיפות בטן וכד'. אבל שמירה על תזונה נכונה ועקביות בספורט, זה לא כ"כ אפשרי בצבא.

MidNight Flame

New member
איפה את משרתת? אוכל אולי להגיד...

לך אם שווה להיוועץ במד"סניק של הבסיס.

wind and fire

New member
צודקים,

אחת החברות הטובות שלי בבסיס היא מדסניקית, אז אני נעזרת בה, אבל כשהיא אומרת לי לבוא לחדר כושר ואני במשרד עד 12 בלילה, זה קצת לא עובד אחד עם השני.. מישהו אולי יודע מניסיון מה לעשות? כי להפסיק לאכול לגמרי אי אפשר, אבל לנסות ולעשות משהו.. לפעמים אחרי יום במשרד אני עושה כפיפות בטן בחדר לפני מקלחת אבל עד כמה זה מועיל אני לא יודעת.. מישהו?

לחיילת

את מתארת מצב שכיח בקרב חיילים רבים . למרות זאת...... הנתונים העכשויים שלך הם 172 -58 ק"ג וזה ע"פ כל קנה מידה נתונים של בחורה רזה!!!!!! 49 ק"ג לגובה שלך זה רזון יתר. בכל מקרה, הייתי ממליצה לך לא להיות מתוסכלת ככ כוון שאת כרגע בתקופה שקשה לך לשלוט בכל הנתונים (צבא וכו....) אבל אם את מוטרדת מאד רצוי לפנות לקבלת ייעוץ מקצועי ע"מ שיתאים לאורח החיים שלך תפריט מתאים כולל פריטים מה להביא מהבית.

למעלה