צבועים בטירוף.

AVI0012

New member
צבועים בטירוף.

יש לי שאלה לכול השמאל הנאור.אתם טוענים שאים נפנה תהיתנחלויות .יבא שלום על ישראל!א.הם תמיד טוענים שהם רוצים את חיפה את עכו אשקלון...אז מה יעזור שנפנה???ראה ערך לבנון.ברחנו מישם כמו כלבים צהל היתגלה כמו אדם ערום במרכז פריז..ולאחר מיכן פרצה ההינתיפאדה.שרון זה היה העילה.הנסיגה מלבנון זה הדירבון.ואיך אפשר ליסמוך על השמאל והערבים.שהולידו את הסכם אוסלאו הארור..ואל תזבלו תמוח שהיתה כוונה טובה..נתנו להם אלפי רובים.רק אנשי חלם עושים דבר כזה.על אנשים כאלה אני צריך ליסמוך???

EverMan

New member
סליחה ?

א.למי אתה קורא שמאל? ב.האם אני , בתור שמאלני קיצוני ורדיקלי שכמותי , אי פעם אמרתי שאם נפנה התנחלויות יבוא שלום על ישראל ? ג.למה להשתמש בדמגוגיה ? הרובים האלה שומשו נגד ישראל ? מה ארור באוסלו ? אתה משווה מדינה ריבונית לשטחים כבושים ?

AVI0012

New member
אתה לא רציני.

עזוב אתה עונה תשובות ריקות מיתוכן.לשאלותך.א.השמאל תמיד אומר שכול הפיגועים זהו חטא ההתנחלויות.הרי גם ליפני שהיו התנחלויות היו פיגועים.ב.וודאי שעים הרובים שהביאו להם הם מישתמשים נגדנו.מה ניראה לך שהם שמים את זה בתערוכות....ג.שאלת מה רע באוסלו.שום דבר...רק למעלה מאלפיים הרוגים .ועשרת אלפים פצוים.

EverMan

New member
סליחה ?

א.מי זה "השמאל אומר" ? השמאל לא מאוחד בדעותיו , השמאל הוא גם לא גוש אחד. אין "השמאל אומר". מי זה דובר השמאל בעיניך ? אורי אבנרי ?! אולי פואד ?! זה שקר להגיד שהשמאל אומר שהפיגועים הם בגלל התנחלויות. להפך - רוב השמאלנים שאני מכיר לא יעיזו להגיד דבר כזה. בטח ובטח כי הם לא מאמינים בו. ג.תסביר את התשובה שלך. איך אוסלו גרם ללמעלה מאלפיים הרוגים ועשרות אלפי פצועים בדיוק. (בהתחשב בעובדה שמאז אוסלו היו 1000 הרוגים סה"כ)

אחי...

1.תסתכל מה כתוב בשרשור מעליך- חרם על מוצרים מההתנחלויות! למה?? הם הורסים לנו את המדינה! הם הורסים את הסיכוי שלנו לשלום בינינו לבין הפלשתינאים!! כל שקל שאתה נותן להם הורס את המדינה! 2. בסך הכל 1000 הרוגים! ממש נפלא! איזה טמבל הייתי עד עכשיו!! איך כל הזמן יכולתי לחשוב שאוסלו היה דבר גרוע טיפשי והרסני?? פקחת את עיני ועכשיו אני מבין- אוסלו היה מעולה! הוא גרם רק לאלף הרוגים.

מאז אוסלו נהרגו

הרבה יותר מאלף או אלפיים בני אדם. פשוט שכחתם לספור את הפלשטינאים...

EverMan

New member
ככה ...

1.הורסים את המדינה עד מחר , זה לא אומר שההתנחלויות גורמות לפיגועים. 2. אלף הרוגים זה לא אלפיים. זה היה רק להעמידך במקום. שנית , איך אוסלו גרם ל1000 הרוגים ? (מה שאני אמרתי , זה שמאז אוסלו היו 1000 הרוגים [גם זה עוד לא למעשה])

אח שלי-

באוסלו נתנו להם רובים. מה אתה חושב שהם עשו איתם?? הו, כמובן שהם לא ירו בנו איתם. כמובן. כמו שכבר אמר מישהו- שמו אותם בתערוכות? ברור? אחי- תפקח את העיניים!!! הם צוחקים עלינו! אנחנו הטמבלים המושלמים של היקום! אנחנו נותנים להם רובים, הם הורגים אותנו ואח"כ אנחנו עוד חושבים שזה, כמובן, לא מהרובים שאנחנו נתנו להם...ועוד מרחמים עליהם אחרי זה, במקום לרחם על עצמנו. הם רוצחים אותנו, וכשאנחנו מתגוננים- או!! איזה מסכנים! רצחנו אותם! ממש סוחט דמעות... הם רוצחים לנו תינוקות והם עושים את זה בכוונה, (ע"ע שלהבת פס הי"ד) וכשאנחנו יורים במחבל שמעמיד מלפניו את התינוק שלו, והורגים גם את התינוק, בלית ברירה, מייד כל העולם מתקומם, ולא רק כל העולם, אלא אחים שלנו שמקום לזעוק על העוול מצטרפים למחנה הנגדי. באמת שאני לא מבין אתכם. שבוע טוב. (יש לי מחר מבחן, חייב לעוף ללמוד...
)

EverMan

New member
באוסלו נתנו להם רובים ...

מתי פעם אחרונה היה פיגוע עם אחד הרובים שנתנו להם ? מתי הם שימשו נגדנו ? הא ? תענה לי על זה. אני אגלה לך סוד ? מעולם לא ! מה שהורג אותנו , הם פצצות על הגוף , מטולי טילים , נשקים אוטומטיים , קסאמים... דברים שאנחנו לא הבאנו להם. ולא "אוסלו הביא". ולא , אל תהיי כ"כ תמים. גם יש חיילים ישראלים שיורים לתוך קהל.

בנאדם תעשה טובה!!!

טוב בסדר תעצום עיניים. אני לא יודע איך לשכנע בנאדם שעוצם עיניים, תוקע תראש בקיר ולא רואה את המציאות. אמאלההה הצילו אוף איזה אנשים תמימים יש בעוללללם!!! ביי. (אני יורד למאחז. יותר מעניין שם מהפורום המפגר הזה ובטח יותר מעניין מספר מתמטיקה. שילך לעזאזל בני גורן. לא אכפת לי מהמבחן.) שבוע טוב אחים יקרים שלי ואני מאחל לכם שתפקחו את העיניים.

אבי, מותק...

השמאל הנאור כפי שאתה מכנה אותו לא טוען שפינוי ההתנחלויות צריך להעשות בגלל קידום השלום. הוא צריך להתבצע בראש ובראשונה בגלל ששהותנו שם אינה מוסרית. אתה שואל על מי לסמוך - אני לא יכול לומר לך על מי לסמוך או לא לסמוך, אני רק יכול לומר לך שאני לא סומך על מי שהבטיח לצאת למערכת הגנה מוגבלת של 40 ק"מ ונעצר רק בביירות (מזל שלא הגיע עד לתורכיה...)

AVI0012

New member
טעות חמורה.

אחי אתה טועה.מזה מה שאתה אומר שמבחינה מוסרית אסור לנו להיות שם ?למה?כי כבשנו את השטח שלהם?אים כך אז נצא מהרצליה תל אביב ירושלים אשקלון חיפה ויפו..עוד היד נטויה.חברה אני מחכה לתשובות לעינין!!!!!!!!!

segevturgeman

New member
אדוני הימני

ראשית שמאל זה לא מחלה כפי שאתה מתאר אלא תרופה. להזכירך הימין בשלטון מזה מספר שנים. אף אחד לא מונע מכם לשרוף, להרוג, לבזוז או להוציא לפועל כל פיתרון סופי אחר. לאחר מספר שנים מבין ראש הממשלה שאין פיתרוןאחר מלבד שלום או נסיגה חד צדדית- חלום של כל שמולאני. הדמגוגיות העלובות של הימין לא שוות התיחסות (כל התאורים על ת"א יפו וכו').עוד כמה זמן לא תהיה לנו מדינה לא מבחינה כלכלית, חברתית ובטחונית בגלל ימנים שחושבים שלשלוט על עם זר מונע טרור. זאת בדיחה צה"ל בשהייה שלו בשטחים לא מנע טרור בצורה מניחה את הדעת. לגבי לבנון אתה יודע כמה חיילים מתים נמנעו או שזה לא מעניין אותך. לגבי הדאגה למדינה סחבק שנים במילואים. מטייל, אוהב ומשרת את המדינה אל תטיף לי לגבי בטחון וערכים.........תודה מראש

בלה בלה בלה ובלה

צה"ל התקפל מלבנון והפלא ופלא - אין יותר כמעט כלום מלבנון! פשוט שום דבר!!! לעומת 3 הרוגים בשבוע שהיו בתקופה שהיינו שם!!! אולי די לצביעות?

למעלה