צבועים נמאסתם

צבועים נמאסתם../images/Emo31.gif

איפה הדמוקרטיה שלכם? החייל המעורער בנפשו היה כפות בזמן שהאספסוף צמאי דם יהודי ביצע בו לינץ'. שום בית משפט לא קבע את אשמתו. אבל מתי שהרגו את המחבל הערבי מקו 300 כולכם זעקתם מרה. תתביישו לכם.

ועכשיו לא זועקים מרה???

אני לא יודע מדוע אתה ישר קם ותוקף! כולם גינו את הרצח של אותו מחבל. (חוץ מקומץ קיצוניים - אבל מי כמוך יודע שגם אצלכם יש קיצוניים שתומכים ברצח שאותו ביצע המחבל עצמו) אני אישית גם חושב שזה היה רצח נורא ומזעזע כמעט כמו הרצח שהמחבל ביצע בעצמו! "איפה הדמוקרטיה שלכם?" - 1. מה זאת אומרת "שלכם"??? 2. הדמוקרטיה שלנו קיימת. אך כמו שאותו מחבל יהודי בחר להתעלם מהדמוקרטיה ומהחוקים במדינה ופשוט לקום ולטבוח אנשים כך גם אנשים אחרים התעלמו לרגע מהדמוקרטיה ומהחוקים ופשוט רצו נקמה. אני רק רוצה להדגיש משהו- אני לא מצדיק, ואני מגנה בכל תוקף את הלינץ' שביצעו במחבל אבל יותר קל להבין את המניעים של ההמון הזועם ללינץ' מאשר את המניעים של אותו מחבל שפשוט טווח באנשים שאינו מכיר ושלא עשו לו אישית שום דבר (ייתכן אף שחלקם גם היו נגד תוכנית ההתנתקות)

TheOrion

New member
נמנמ

1) ברור ששלנו. הרי בן אדם זה, לפי איך שאני קורא הודעותיו, לא מאמין בדמוקרטיה. הוא מאמין שאזרח שהחוק לא לטובתו, רשאי ואף רצוי שיעבור על החוק. לכן זו הדמוקרטיה "שלנו".

dodib1

New member
כמה שהמעשה שלו חמור

עדין לא היו צריכים לתת לו ככה למות במיוחד שהיו מקרים בעבר שיצאו כמעט נקיים (בגלל בחינה נפשית)

למעלה