צביטה ב

קרני

New member
צביטה ב../images/Emo23.gif

כמה שאני מתגעגעת לאוסטרליה!!! כמה שהייתי רוצה לחזור לשם, וכמה שקשה...
איך עשיתם את זה, איך?
מקנאה...

באיה

New member
שלום לך קרני ../images/Emo39.gif

ניגנת עכשיו על המיתרים הכי רגישים שלי. מה אני אומר שיש לי שם בן, ונכד, ואני רואה אותם פעם ב......., ואין עוזר ואין מושיע בנתיים, שיעזור לי להישתקע שם. אח, כמה שאני מבינה אותך, ולבטח את עוד צעירה והחיים עוד לפניך. עד עוד תוכלי להגשים את חלומך עם קצת מאמצים מצדך. ויפה השעה קודם. ממה שאני מבינה, ממשלת אוסטרליה עושה די קשיים בזמן אחרון לקבלת אזרחות בגלל הגירה מסיבית אליה מכל העולם, ואני מדברת מנסיון. בחור ישראלי צעיר שעובד אצל בני, התחתן לשם זה עם אזרחית אוסטרלית. ומה הם עשו? בתום הויזה שלו, שלחו אותו חזרה לישראל שיתחיל כאן את ההליכים מהשגרירות האוסטרלית בישראל. (וזה עוד לא בטוח שיקבל) וזה לא המקרה היחידי. ואני לא רק מתגעגעת לאוסטרליה, אלא גם לבני ונכדי. אז.........תחשבי על זה.

קרני

New member
היי באיה ../images/Emo13.gif

תודה על ההודעה הרגישה הזו. קראתי וממש הצלחתי להרגיש את הגעגועים שלך. אני מבינה את הגעגוע. גם אני התגעגעתי למשפחה שלי כאשר הייתי שם. שמעתי גם על כל הסיפורים של חתונות אפקטיביות, לא שאני הטיפוס... אבל זה בהחלט מעורר השראה. אני יודעת שלא קל להגר לשם- נכוותי בבשרי... אבל מי יודע, אולי יום יבוא ואנסה שוב... שיהיה יום מצויין, והיי בטוחה כי הקרובים אלייך חיים טוב, ממש טוב. גם זה מעודד, לא?

למעלה