צבים בשאמאניזם ודרואידיזם

יופיאל

New member
צבים בשאמאניזם ודרואידיזם

מישהו יודע מה הצבים מסמלים? במיוחד צבי ים... היה לי מפגש קצת לא שגרתי עם אחד , אשמח לשמוע מה אתם חושבים

adam_a

New member
צבים

מייצגים בדר"כ חוכמה והגנה. ישנן תרבויות שבהן השמאנים מכסים את עצמם בשריונים של צבים בכדי להגן על עצמם מ"הרוחות הרעות".... אם אני זוכר נכון אז צבי ים אמורים לסמל פריון ושגשוג... כלומר התחדשות. אנא ספר לנו על המפגש שהיה לך אדם

יופיאל

New member
המפגש

זה קרה ביום חמישי בחצות. הלכתי לאורך חוף הים , ופתאום ראיתי משהו יוצא מתוך הים - זה היה צב ים באורך של מטר. הוא יצא בדיוק כשאני הגעתי לשם , ואני אף פעם לא ראיתי צבי ים בחוף הזה ואף פעם לא ראיתי צב ים כזה גדול מחוץ לגן חיות. הוא התחיל ללכת על החול , התקדם קצת , כל כמה צעדים הוא עצר לנוח , ואחרי כמה מטרים התחיל לפנות שמאלה. בדיוק כשהיה מקביל לים הוא סובב את ראשו והסתכל בדיוק אלי. אני כל אותו זמן פשוט עמדתי במקום. הוא המשיך ללכת ולחזור אל הים ובסופו של דבר הגיע בחזרה לים ושחה משם. הוא הלך בצורה של חצי עיגול. במשך כל אותו זמן אני פשוט הייתי בהלם ממה שקורה , למרות שלכאורה לא קורה כאן משהו מדהים. אבל הרגשתי שזה כן היה משהו מאוד מיוחד , וזה גם השפיע עלי כך. הרגשתי שהוא בא להראות לי משהו. מה אתם חושבים?

יופיאל

New member
המפגש

זה קרה ביום חמישי בחצות. הלכתי לאורך חוף הים , ופתאום ראיתי משהו יוצא מתוך הים - זה היה צב ים באורך של מטר. הוא יצא בדיוק כשאני הגעתי לשם , ואני אף פעם לא ראיתי צבי ים בחוף הזה ואף פעם לא ראיתי צב ים כזה גדול מחוץ לגן חיות. הוא התחיל ללכת על החול , התקדם קצת , כל כמה צעדים הוא עצר לנוח , ואחרי כמה מטרים התחיל לפנות שמאלה. בדיוק כשהיה מקביל לים הוא סובב את ראשו והסתכל בדיוק אלי. אני כל אותו זמן פשוט עמדתי במקום. הוא המשיך ללכת ולחזור אל הים ובסופו של דבר הגיע בחזרה לים ושחה משם. הוא הלך בצורה של חצי עיגול. במשך כל אותו זמן אני פשוט הייתי בהלם ממה שקורה , למרות שלכאורה לא קורה כאן משהו מדהים. אבל הרגשתי שזה כן היה משהו מאוד מיוחד , וזה גם השפיע עלי כך. הרגשתי שהוא בא להראות לי משהו. מה אתם חושבים?

רמץ

New member
אני בור בסימבוליות,

אבל זה נשמע ממש מגניב. באיזה חוף מדובר?

מכשפופה

New member
אוי...אני מכירה את זה....../images/Emo122.gif

כשקוראים לך דברים רגילים ונורמליים (אם קיים מושג כזה) ואתה מרגיש בבטן מין תדהמה, ואתה עומד מהופנט מסתכל, מצפה למשהו, ואח"כ זה נגמר ואתה לא מבין, למה ההרגשה אמרה שזה מיוחד,
זה כ"כ מעצבן, כי אתה מחפש את הקאצ´ את הקסם, אבל לא מצליח לתפוס אותו אפילו אחרי שאתה מעביר את האירוע מליון פעם בראש. קרא לי משהו דומה, וסתם עם איזה מישהו שעבר לידי במלון בדרך למעלית, הוא היה מבוגר, ולא חתיך או משהו שידהים אותי להסתכל עליו, אבל הסתכלתי פעם אחת ואז הרגשתי שאני חיבת להסתכל שוב ואז גם הוא הסתכל לתוך העיניים כאילו מהופנט, וזה היה כ"כ מוזר, עמדתי גם מהופנטת, ולא יודעת ממה. וזה נשמע כ"כ אדיוטי כי זה דבר של יום יום, הוא לא הבן אדם הראשון שהסתכלתי עליו והוא הסתכל בחזרה....
אבל מה גרם לזה להרגיש כל כך מוזר....?

אממ...

זה ממש מוזר כי זה העלה לי זכרון של משהו שכמעט שכחתי ממנו אבל אני עכשיו רואה אותו בצורה שונה לחלוטין לפני כמה שבועות הלכתי על שפת הים בלילה עם חבר שלי ותוך כדי הליכה השתלטה עלי תחושת עצב וריחוק כזאת.. בכל מקרה התקדמתי עוד קצת ואז על חוף הים ממש על קצה המים היתה גופה של צב שמת ללא שום סיבה נראית לעין. מה שבאמת נראה לי מוזר הוא שדבר כזה הוא די יוצא דופן (עבורי בכל מקרה) וכעבור שתי דקות כבר לא חשבתי על זה ועד עכשיו אפילו לא זכרתי את זה... מעניין ביותר...מה נראה לכם? בכבוד רב,

magica

New member
אולי יש אנרגיה

רבה מספיק ליצרת קשר עד גבול מסיום ואם אנו לא נותנים לו דחיפה זה לא ממשיך? אל זה שאמרת שהשטלטה הרגשתה העצב והריחוק אם.... זה קרה לאמן בשם מונק זה מה שהוא תיאר בצעקה מוכר למישהו?

למעלה