מלחיץ אותי לטבול בלכה את החרוז, אני תמיד מפחדת ששכבת הלכה תהיה עבה מידי או לא אחידה. יש כאן מישהי שכן טובלת את החרוז עם הקיסם בלכה? ואם כן- איך זה יוצא?
הוא בנוי ממכסה של קופסת נעליים. בדופן אחת של המכסה עשיתי חור עם מחט וקשרתי חוט דייגים ככה שהקשר הוא חיצוני למכסה. בדופן המקבילה עשיתי חור נוסף והשחלתי גם חוט דייגים אבל לא את אותו החוט הקודם שמושחל בדופן הראשונה. השחלתי משקולת (אצלי היא בנויה מכל החרוזים שיצאו קצת גדולים מידי) וקשרתי בקצה. החרוזים אמורים להיות מחוץ מכסה ככה שיש שני חוטים פתוחים שפונים למרכז המכסה. בכל פעם שאני רוצה לצבוא בלכה חרוזים אני משחילה על שני החוטים חרוזים וקושרת בין שני החוטים (אפשר לשחלל ולשים סוגר של שרשרת). אחר כך שמים את המכסה בקצה של שולחן ומשחררים את המשקולת לאויר ככה שהחוט נמתח. היתרון הגדול פה שזה פותר את הבעיה למרוח לכה לחרוזים עם חור קצת םחות גדול משל קיסם שיניים... אם לא מובן אני ישמח לצלם ולהראות
כן - אני מכניסה אותו לתנור - בחום נמוך לא קורה לו כלום - מקסימום מתייבש. אחד התפורר לי קצת אחרי שימוש ממושך. אני גם משתמשת בפקקים של בקבוקי יין שאני חוצה לשניים.