צביעה - דיי דחוף

ailag

New member
צביעה - דיי דחוף

טוב, אז להתעלק על הודעות של אחרים לא עזר. אני צריכה צביעה של תמונה .. עקרונית להיום בערב
(הודיעו לי ברגע האחרון). לעיתון של האוניברסיטה. אני גם עושה שיעורים כרגע וגם לא ממש טובה בצביעה (flood fill, darken, dodge פשוטים אני יודעת. אבל לא יוצא לי טוב מספיק. אני וצבעים לא מסתדרים.) מי רוצה? (אני אשלח לכם את התמונה) תודה למי שיענה..

Scum Bunny

New member
התנצלות

זה נראה נורא דחוף... אבל כמוני כמוך. לימודים. אין לי זמן בשיט.

Scum Bunny

New member
תני לי שעתיים

אולי אני אוכל לסדר משהו... הדגש על "אולי". בתמורה, אני מצפה ממך להצטרך למאבק האנטי-אנטי גלובליזציה!

ailag

New member
תודה..

אם אני אקנה מחר ארוחת צהרים בקפיטריה זה יספיק? תגיד לי אם אתה מוותר, כדי שאוכל לתלוש שערות בעצבנות ולנסות לצבוע בכישרון המופלא שלי. (אחרי שתכננתי ללכת לישון עוד 20 דקות
)

ailag

New member
שעה?.. זה רק ציור לעיתון ../images/Emo13.gif

פשוט חבל לי שתעבוד המון על ציור שיצא באיכות של נייר עיתון (יומי). שוב תודה..

ailag

New member
...../images/Emo13.gif...

פשש.. טוב מאוד :) בקשה קטנה.. הם דיי ורודים וזוהרים (לבן). אתה יכול לתקן את זה? (צבע גוף ופחות בוהַק) אני אנסה גם, הcatch הוא שעוד 10 דקות הלכתי לישון. לימודים מחר.. תודה רבה על הצביעה!

comicsgirl

New member
וואי!

זה יצא ממש מתוק! גליה- סחתיין על הציור! סקאמ- אחלה צביעה! יש לי שאלה קטנה אליך... בן כמה אתה? (אם לא בא לך אל תענה
)

comicsgirl

New member
מממ...

סתם... חשבתי משהו בערך בגיל הזה אבל לא הייתי בטוחה. בחלק מההודעות אתה נשמע צעיר ביותר! (ולא במובן הרע של המילה- קבל כמחמאה!
)

למעלה