צביעה וציור חדרי ילדים- צריכה

גחעי

New member
צביעה וציור חדרי ילדים- צריכה../images/Emo53.gif

אני מתכננת לעשות חדר ילדים. בתחילה חשבתי לקחת מישהו שיעשה לי ציור קיר, אבל משיקולי תקצבי ויתרתי. אז, למי שאין לה מושג קל שבקלים על צביעה, כל שכן ציור, מספר שאלות: הקיר צבוע כרגע בסופרקריל לבן. בחדר יש שטיח מקיר לקיר כחול כהה, הריהוט הוא בצבוע תכלת עדין. באיזה צבע כדאי לצבוע? שילוב של שני צבעים (יש לי צבע צהוב בהיר). האם יש צורך לקנות סוג מסויים (שיתאים לילדים), טכניקת ווש או רגיל? לגבי ציור הקיר, בהנחה שאני אצליח לצייר (להעתיק וכו') באיזה צבעים צובעים, שוב, שלא יהיו רעילים? וחוץ, מזה אם יש עוד רעיונות אני מאוד אשמח...ו.. סליחה על "מבול" השאלות

rsmadar

New member
חדר ילדים

לא מוצא סיבה לקנות צבעים לא רעילים. הילדים הרי לא יצבעו את הקירת בעצמם. אני חושבת שוואש על הקיר יכול לשמש רקע נחמד אבל זה לא הדבר עצמו. את יכולה לצייר באקריליק או לקנות צבעי קיר מיוחדים בפיינט מג'יק. בפיינט מג'יק יש גם כל מיני שבלונות נחמדות שאפשר לצייר על פיהן על הקיר. בהצלחה

לגבי ציור הקיר.

את יכולה למצוא ציור שאת אוהבת ולהניח אותו על מקרן- כך תקריני על הקיר בגדול את הציור ותוכלי לעבור על קווי המתאר שלו. (ולדעת שיצליח
)

lank

New member
../images/Emo68.gifקשה מאוד לקבוע שילוב..

אם לא רואים את הגוון של הצהוב או גוון התכלת שיש לרהיטים , קשה מאוד להמליץ , אבל בכל זאת אנסה... אפשר להתאים גוון של סגול לילך או ירוק פסטלי . אפשר לצבוע את הקירות בגוון צהוב בהיר בחלקו העליון ובחלקו התחתון בגוונים שונים של סגול ( כמו וואש ) .לא חייבים לשמור על קו ישר בחלק התחתון , אפשר לייצור מעין גלים או הרים . לרכוש שבלונות של חיות - דובונים , כבשים ועוד ולפזר בחדר. לבחור וילונות עם גוונים תואמים , מנורת שמש או פרח ... בהצלחה.

saritt2

New member
ציורי קיר בזול

אני ממליץ על סוזן שמציירת על קירות באופן מקצועי. המחיר סביר בהחלט ומתאים לכל כיס. רונן: 052-2586674

למעלה