צביעה ראשונה רצינית שלי

SensaiToro

New member
צביעה ראשונה רצינית שלי

עד שקניתי טושים סתם עשיתי סקאצ' וצבעתי... יצא נחמד... השתדלתי לשמור על פרופורציות וקווים ישרים וכו'... ולא הוספתי תלת מימד וזה כי נראה לי שזה סתם יהרוס דרל אגב, משום מה בסריקה רואים ת'קווים של הצביעה אבל כשרואים את הסקאצ' עצמו על הדף לא ממש שמים לב.. אז זה יצא די מעאפן בסריקה אבל חפיף...

fuckin shit

New member
ok

הקטע שלך אם הצהוב ממש לא הגינוי ולא מבינים מה הולך שם אם זה בקטע בסוף אם השני חצים הוא מיותר ...מאוד אפילו וגם הורס

Steezo

New member
לאאא ../images/Emo6.gif

הוא לא רוצה תגובות על וורייטינג ... הוא רוצה תגובות על ה"סגנון" שלו... זו אומנות חדשה... אי אפשר לתת עליה ביקורת כי הוא היחיד שמבין אותה

fuckin shit

New member
אני לא ראיתי שהוא...

ביקד דעה על הסיגנון הוא ביקש דעה בכלל! (אני חושב?!) לא שזה משנה פשוט נורא כיף לכתוב בפורום אז שיהיה חח

Steezo

New member
לא הייתי יותר מדי רציני בהודעה

אבל די מבדר אותי שהוא אומר שבלוקים משעממים... ומכוערים... פששש.. לעומת ה...יצירת מפות הזאת...

SensaiToro

New member
טוב שתוק

אני מעלה לפה את מה שאני מצייר לא בשביל שתזיין לי ת'מח אז שחרר הדיחות שלך לא ממש מצחיקות ובכללית גם אתה לא לא אהבת? לא בכבוד שלך להגיב? אל תגיב. עדיף שלא תגיב מאשר שתעשה פוזות. תודה. לילה טוב.

Steezo

New member
אולי הבדיחות שלי לא משעשעות אותך

אבל ה"סגנון" שלך בהחלט משעשע אותי... אתה נכנס לסגנון אומנות קיים... אתה רוצה ליצור ממנו? אתה חייב ללמוד את הבסיס... כלל של כל אומנות... ולא אני ולא אתה קובעים מה הבסיס... אז עדיף להקשיב לחכמים ממנו...

virs

New member
תגובה

זה לא טוב החצים ממש מיותרים ... אהבתי את הצורה שלהם אבל לא על הסקיצה הזאת עוד משהו המבנה של האותיות שלך לא טוב .... הם צריכות להיות דומות אחת לשניה החיצים ב S גם מיותרים הטבעות מסביב לאותיות מיותרות גם הן הם תוספות שב"רכ מיפות את הסקאצ' ונותנות לו אלמנט של ווילד בסקיצה שלך הם נותנות אלמנטים טוים

SensaiToro

New member
אוקיי

אז בעצם מה שאתה אומר ומה שעשית בשיפוץ זה לעשות את זה רגיל יענו רק האותיות בצורה שלהן ובחיבור שלהן אבל שלי חצים... אממממ אין לי בעיה עם זה, אבל החצים כל כך מפריעים?

virs

New member
כן

אם כמה שזה ישמע פוזה ומתנשא אתה לא יודע להוציא חצים נכון

Znepsner

New member
אל תשים חיצים בעיקר בגלל

שזה ניראה בלי קשר פתאום שני חיצים דווקא מה שאהבתי... שאולי אם יש לך כח תנסה לעשות את זה שוב עם יותר כאלה, זה היה הלולאה שיצאב מה-O לא השרשרת או מהשזה לא היה, אלק רק הלולה, זאת שהייתה צבוע, מחקת אותה בשני, זה דווקא בעיני מאד קסם. בכל אופן אם ישך כח תנסה לעשות שוב ככה שזה יהיה מוטיב חזק יותר. בהצלחה

SensaiToro

New member
אני שמח שאני משעשע אותך

אני נכנס לסגנון אומנות קיים ולומד בדרך שלי. לא בדרך ש"חכמים ממני" (מי קבע שאתה חכם ממני?) אמרו לי. ככה עשיתי בציור פנטזיות, וככה אני עושה בגראפיטי אני אישית רואה שיפור ענק מהסקיצות הממש ישנות שלי... ומסקאצ' לסקאצ' אני יותר אוהב את מה שיוצא לי. ושוב - אני לא עושה את זה בשבילך, אני עושה את זה בשביל עצמי.

למעלה