צביעה...

נ מ נ מ ה

New member
צביעה...

היי... אני עוברת לדירה חדשה וחשבתי לצבוע רק חצי קיר, כלומר רק את החלק התחתון שלו... ואז לקשט עם שבלונה... חשבתי להשתמש במסקינג טייפ ובפלס, כדי שיצא ישר.. יש עוד שיטות? מה דעתכם בכלל על הרעיון... מישהו יודע איך ישפיע הגובה של הצבע על המראה ( כאילו אם הקיר יחצה יחסית נמוך אז זה יצור רושם של חדר גבוה יותר או להפך...) אשמח לכל תגובה..

צביעה של חלק תחתון של הקיר

פעם צבעו כך. הקיר נצבע לא עד הסוף והיה מין עיטור בין הצבעים. מסקינגטייפ יקלף את הצבע. הפשוט ביותר, לצבוע ואת התפר להדגיש בעזרת קו בטוש עבה [artline למשל] וסרגל ארוך. יש גם גלילי מדבקות מוכנות שיכסו את התפר.

נ מ נ מ ה

New member
רגע...

אין סיכוי שאני אצליח לצבוע לאורך קיר שלם ביד חופשית ושזה לא יצא עקום בטרוף.. אולי אפשר לשרטט בעיפרון עם פלס ואז... מה דעתך? מה לגבי עיטור עם שבלונה? תודה על התגובה המהירה.. ולגבי התמונות.. נראה לי שלהדביק פוסטרים על ארונות זה קצת כמו בחדר של מתבגרת מורדת. .מה עוד אפשר לעשות עם ארון קיר עצום מעץ?...

לגבי הצביעה

מסקנטייפ יעשה אחלה עבודה בשני תנאים אחד שתדביקי אותו ישר כמובן... והשני- שלפני ההדבקה לקיר תדביקי אותו על בגד או חתיכת בד וזה יוריד לו מעט מהאחיזה, כדי שהוא ידבק לקיר ולא יקלף אותו בדרך החוצה. לא יודעת זה נשמע לי קצת מיושן כל הצביעה החצויה הזו, יש כל מיני אפקטים לקירות, שנמרחים בקלות (ווש , פרפרים פנטזיה למיניהן, וכל מיני אויקוס) והטפט/ שבלונה הזה בכלל לא כוס התה שלי. אבל על טעם וריח אין להתווכח. אכן פוסטרים זה לילדה מתבגרת למה הכוונה עצום? גדול ומכוער? אפשר לצבוע?

EndlessLove123

New member
עשיתי ממש את אותו הדבר

כשעברתי לדירה שאני בה היום. צבעתי את החלק התחתון של הקירות באחד החדרים באדום-יין, ואת העליון בקרם ווש. בתפר הוספתי בורדר "עבודת יד" משבלונה - גם הוא באותו אדום, ופיזרתי על הקירות את המוטיבים של השבלונה באותו הצבע. יצא מדהים וכל מי שרואה לא מפסיק לדבר על זה

eidoaizen

New member
אל תקשיבי להם!

החדר שלי כרגע צבוע בדיוק כמו שאת מתכוונת. חצי שבוע למטה עשיתי את זה עם מסקינטייפ, כמובן להחליש מעט את הדבק שלו. לגבי הארון קיר המזעזע שלך יש פתרון קל ומהיר יחסית! (גם אותו כבר ניסיתי) קונים פחית של צבע מקשר, צובעים את הארון לפי החשק, ואז עם צבע אקרילי רגיל עוברים על צבע המקשר ניתן גם להוסיף מרקמים לארון ולסיים עם לכה שקופה אם את רוצה דוגמאות צרי קשר (יש לי תמונות)

doram44

New member
אשליות אופטיות.

אם החדר נמוך הדרך לתת אשליה של גובה היא דווקא לעלות עם צבע הקיר על התקרה!חשובה גם בחירת הצבעים.

למעלה